Четвер, 28.03.2024, 20:15















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Лютий » 27 » На Чернівецькому Регіональному етапі Всеукраїнських змагань із футзалу тріумфували ліцеїсти з Глибоки
16:47
На Чернівецькому Регіональному етапі Всеукраїнських змагань із футзалу тріумфували ліцеїсти з Глибоки

   25 лютого, в суботу, в залі чернівецького ФОК «Олімпія» були зіграні вирішальні матчі фінальної частини Чернівецького Регіонального етапу Всеукраїнських змагань із футзалу «Шкільна футзальна ліга України» сезону 2016/17 рр.

До цього буковинські школяри, які грають у футзал, були розбиті на чотири обласні зони, ігри в яких стартували 18 лютого, а переможцями в них стали Глибоцький ліцей, Новодністровська гімназія, ЗОШ сіл Великий Кучурів та Зарожани.
У першому півфінальному поєдинку Чернівецького Регіонального етапу Всеукраїнських змагань із футзалу «Шкільна футбольна ліга України» сезону 2016/17 рр. Глибоцький ліцей розгромив суперників – ЗОШ с. Великий Кучурів – із непристойним рахунком 8:0. Як то кажуть – без питань. Інакше склався хід матчу ЗОШ с. Зарожани з Новодністровською гімназією. Тут, при рівній грі, зарожанці вели після першого тайму 1:0, а у другій половині, після обміну голами, новодністровська команда пішла вперед і двічи пропустила під час контратак суперника. У підсумку – перемога Зарожан з рахунком 4:1.
Матч за ІІІ місце між Великим Кучуровом і Новодністровськом завершився впевненою перемогою новодністровських школярів, які здобули «бронзові» нагороди цьогорічних змагань. Рахунок гри – 2:7 на користь юних дністрян.
А от у фіналі знову відбувся бенефіс Глибоцького ліцею, який не залишив суперникам із Зарожан жодного шансу на перемогу. Обидва тайми пройшли за відчутної переваги юних гравців Глибокої, що демонстрували злагоджену й комбінаційну гру, а підсумковий рахунок – 7:1 – чітко відобразив хід матчу.
Тепер на команду Глибоцького ліцею очікує серйозне випробування на Всеукраїнському рівні, де збиратимуться кращі шкільні команди України з футзалу. Зауважимо, що цей турнір –Всеукраїнські змагання з футзалу «Шкільна футзальна ліга України» – проводяться лише вдруге, проте віримо, що буковинці зможуть достойно представити наш край і вибороти нагороди турніру.

Нагороджували юних гравців голова ЧОФФ, віце-президент ФФУ Василь Орлецький, заступник голови ЧОФФ Сергій Задорожняк, головний менеджер змагань із футзалу на БуковиніОлександр Плахов і начальник обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Корнелій Жукотинський.

АЛЬБЕРТ КОМАРІ, спеціально для ЧОФФ

Джерело: http://ffbuk.org.ua

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 505 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024