Четвер, 28.03.2024, 23:39















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Вересень » 21 » Олімпійський тиждень у Грушівському НВК
09:48
Олімпійський тиждень у Грушівському НВК

    З 12 по 16 вересня 2016 року учні та вчителі Грушівського НВК взяли участь у проведенні “Олімпійського тижня”, під час якого учні закладу отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи, про те, як загартовувати себе не лише фізично, а й інтелектуально.

Протягом тижня, а саме: на уроках історії та географії учні дізнавались про положення та звичаї Олімпійських держав, міста, де проводились попередні Олімпійські ігри та традиції Олімпійського руху в Україні, на уроках української мови школярі вивчали олімпійські традиції та легенди різних країн світу, на уроках музики ознайомились з гімнами, народними піснями інших держав. Вчитель образотворчого мистецтва провів конкурс на кращий малюнок зі спортивної тематики серед учнів початкових класів.

Під час проведення даного тижня в кожному класі класні керівники підготували та провели бесіди, вікторини, класні години тощо.

Перші змагання розпочали найменші дітки закладу, а саме: вихованці молодшої групи «Сонечко» та старшої групи «Веселка» дошкільного підрозділу НВК. Вихованці взяли участь у наступних конкурсах: «Біг в парі», «Передача м’яча», «Утримай м’яч», «Найкращий водій», «Весела естафета» тощо.

Наступні змагання – «Веселі старти», що пройшли 13 вересня, покликали на шкільний стадіон учнів і вчителів 1-4 класів. Тут відбулися змагання-естафета, стрибки в довжину,  веселі конкурси тощо.

14-15 вересня учні 5-9 класів зібралися на спортивні змагання «Старти надії». Вчителем фізичного виховання Вільчаком Д.Д. було організовано  пробіг Олімпійського тижня, а саме: дистанцію в 500 м. долали учні 5-7 класів, 1000 м. – учні 8-9 класів. Пізніше учні взяли участь у змаганнях з футболу та піонерболу. Також проводився турнір з шахів та шахматів між учнями 5-7 класів.

У п’ятницю, 16 вересня, відбувся Олімпійський урок у 8 – 9 класах на тему «Спортивне і фізичне виховання – утвердження здорового способу життя та зміцнення миру». Вчитель фізичної культури Вільчак Д.Д. розповів про важливість здорового способу життя для кожного, про історію Олімпійських Ігор та досягнення  українських спортсменів в Олімпійських Іграх.

Після завершення змагань підведено підсумки і нагородження переможців почесними грамотами.

Веселими і задоволеними залишилися всі учні й вчителі. Ми ще раз побачили, що в нашому закладі ростуть сильні, спритні й сміливі. Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами!

 

Заступник директора з ВР                            Зінкевич Д.В.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 466 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024