П'ятниця, 19.04.2024, 16:36















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Червень » 19 » Підсумки тижня в освіті: головні події
08:31
Підсумки тижня в освіті: головні події

    Оприлюднено нові програми для 5-9 класів. Міністерство освіти затвердило оновлені навчальні програми для основної школи. У відомстві зазначають, що робота з оновлення програм здійснювалась за принципом «від предметоцентризму до дитиноцентризму».

Ключові зміни оновлених програм 5-9 класів. Міністерством освіти опубліковані матеріали щодо основних змін, що були внесені до програм основної школи членами робочих груп з оновлення програм.

МОН: модернізація професійної освіти - один із пріоритетів. За словами заступника міністра освіти Павла Хобзея, відновлення престижності робітничих професій є одним з головних викликів. Сьогодні лише 20% випускників обирають навчання у профтехучилищах.

ЗНО в магістратуру введуть і для міжнародного права. Планується, що вступний іспит для цієї спеціальності буде запроваджений наступного року. Цього року проведення тестування для вступу у магістратуру з права поширено на усі вищі навчальні заклади.

Інтернет має бути у кожній школі, - Гриневич. За словами міністра, Міністерство освіти сподівається на підтримку місцевих органів влади у проведені швидкісного Інтернету до кожної української школи, в тому числі до шкіл у сільській місцевості.

Для шкіл змінять норми використання комп’ютерів. За словами Лілії Гриневич, санітарні норми для використання комп’ютерної техніки в Україні застаріли і не враховують зміни в технічних характеристиках, що відбулися за останній час.

Школи отримали перші результати ДПА випускників. Представники шкільних адміністрацій мають можливість отримати інформацію про перші результати державної підсумкової атестації своїх випускників. Відповідна опція вже доступна на сайті УЦОЯО.

Скан-копії бланків відповідей учасників ЗНО стали доступними. Учасники тестування мають можливість ознайомитись зі скан-копіями своїх бланків відповідей, які вони заповнювали під час роботи над тестом. Відповідна опція стала доступною 16 червня.

Визначено результати ЗНО з шести предметів. Вже визначено результати тестування з української мови і літератури, математики та іноземних мов. Результати учасників з інших предметів будуть визначені наступного тижня.

Переглядів: 484 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024