П'ятниця, 29.03.2024, 10:55















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Серпень » 1 » Підсумки тижня в освіті: головні події
08:38
Підсумки тижня в освіті: головні події

       Для абітурієнтів запустили мобільний додаток. Єдина державна база з питань освіти запустила версію мобільного додатку, за допомогою якого абітурієнти зможуть відслідковувати результати конкурсів до вишів на мобільних телефонах або планшетах.

Гриневич: наше завдання - зробити учителів союзниками. Міністр вважає, що 10-15% учителів можуть стати союзниками у впровадженні реформи української школи. За її словами, їм необхідно дати ковток свіжого повітря і можливість проявити себе.

Шкільний курс «Природничі науки» ще раз обговорять. Міносвіти спільно з платформою EdEra розпочали додаткове публічне обговорення проектів програм інтегрованого курсу для 10-11 класів. Обговорення покликане ознайомити з ними громадськість.

Реформа освіти не може зачекати, - Гройсман. За словами прем'єр-міністра, реформа освіти є однією з фундаментальних змін, яка не може зачекати і яку треба розпочинати вже сьогодні, якщо є бажання отримати результати через 12 років.

Міністр: необхідно забезпечити право вступників на освіту. Приймальні комісії маютьзабезпечити верифікацію всіх даних вступників, які подали заяви на вступ. Зокрема, виші мають перевірити правильність розрахунків конкурсного бала, бала атестата тощо.

Військові виші проводять додатковий прийом. Прийом документів кандидатів на навчання з числа військовослужбовців рядового, сержантського та старшинського складу триватиме до 30 липня, цивільна молодь зможе подавати документи до 07 серпня 2017 року.

На ЗНО з права зареєстровано 17 тисяч учасників. Зовнішнє оцінювання міститиме три блоки завдань: тест загальних навчальних правничих компетентностей, тест з шести базових юридичних дисциплін та тест з іноземної мови. Тестування відбудеться 3 серпня.

МОН просить виші ухвалювати рішення на користь вступників. У разі сумнівів при розгляді заяв вступників та ухвалення рішення про їх допуск до участі у конкурсі, Міносвіти проситьприймальні комісії вишів ухвалювати рішення на користь вступника.

МОН: більшість проблем при вступі створювали вступники. Чиновники відомства вкотре повторили тезу про те, що у більшості випадків проблема розбіжності даних в електронних кабінетах виникала через некоректне введення інформації вступниками та вишами.

Коледжі зможуть формувати накази про зарахування. У разі некоректного створення наказу про зарахування вступників для здобуття освітнього рівня молодшого спеціаліста в ЄДЕБО, навчальним закладам дозволили видати накази самостійно.

МОН планує оприлюднити рейтингові списки вчасно. До 12 години 01 серпня відомство розраховує на оприлюднення перелік вступників, які отримають рекомендації на бюджетні місця. Абітурієнти мають виконати вимоги до зарахування до 12 години 5 серпня.

Міністр: останнім часом електронний вступ працював штатно. Лілія Гриневич стверджує, що більшість помилок системи електронних кабінетів вступників були оперативно виправлені і останні півтора тижня система працювала в штатному режимі.

Переглядів: 468 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024