П'ятниця, 26.04.2024, 01:22















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Серпень » 7 » Підсумки тижня в освіті: головні події
10:20
Підсумки тижня в освіті: головні події

    Гриневич: наше завдання - навчити дітей мислити. Міністр освіти висловила переконання про необхідність змін у системі зовнішнього оцінювання, оскільки тестування вимагає від учня завчити матеріал, але не надає часу, аби для аналізу поданої інформації.

Вступники отримали дані про зарахування. Рекомендації до зарахування на місця державного замовлення отримали 60 тисяч 928 вступників. Зарахування цих вступників до вищих навчальних закладів має відбутись не пізніше 12 години дня 7 серпня.

Вступників просять повідомляти про помилки вступу. Вступники, які після розподілу бюджетних місць виявили розбіжності у розрахунку конкурсного бала, можуть повідомляти про це МОН. У відомстві обіцяють, що кожне звернення отримає відповідь.

Зарахування у магістратуру може тривати до 15 вересня. За інформацією МОН, строки оприлюднення списків кожен ВНЗ може визначати окремо. Разом з тим, зазначені правила не стосуються тих, хто вступає на магістратуру за спеціальністю «Право».

ЗНО з «Права» - запобіжник проти корупції, - міністр. За словами Гриневич, проведення зовнішнього оцінювання для вступу на магістратуру є дієвим запобіжником проти корупції, а також можливістю перевірити якість юридичної освіти в українських вишах.

МОН планує розширити застосування ЗНО. Наступного року ЗНО складатимуть не лише вступники на магістратуру з «Права», а й на магістратуру з «Міжнародного права». Також у 2018 році буде проведений експеримент зі вступу за результатами ЗНО з іноземних мов.

Оригінали документів вступників прийматимуть усю суботу. Міністерство освітипродовжило час прийому оригіналів документів приймальними комісіями до 18 години 5 серпня. У відомстві зазначають, що рішення ухвалено на прохання вступників.

Виші можуть отримати доступ до наукових баз даних. Міносвіти оголосило про початок відбору вищих навчальних закладів і наукових установ, які зможуть отримати доступ до електронних наукових баз даних. Доступ здійснюватиметься за рахунок бюджетних коштів.

Вишам дозволили оформляти накази про зарахування. У разі виникненнянепередбачуваних обставин, пов'язаних із формуванням в ЄДЕБО наказів про зарахування вступників на навчання, вищі навчальні заклади зможуть оформити їх самостійно.

Переглядів: 379 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024