Четвер, 25.04.2024, 07:50















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Серпень » 14 » Підсумки тижня в освіті: головні події
08:39
Підсумки тижня в освіті: головні події

   Спостерігачі позитивно оцінили ЗНО у магістратуру. Громадянська мережа ОПОРАзазначає, що всі процедури проведення тестування для вступу за спеціальністю «Право» були дотримані. Спостерігачі підтримують ідею поширення ЗНО для вступу до магістратури.

Систему електронного вступу додатково профінансують. Володимир Гройсман доручивопрацювати можливість удосконалення Єдиної державної електронної бази з питань освіти. За словами прем'єра, база довела свою ефективність, але потребує усунення існуючих недоліків.

Міністр вибачилась перед абітурієнтами. Лілія Гриневич вибачилась перед абітурієнтами і працівниками приймальних комісій «за стресові умови роботи». Вона наголосила, що проблеми користувачів були пов’язані із запровадженням нового програмного забезпечення.

Webometrics-2017. Інтернет-рейтинг українських вишів. Webometrics Ranking of World's Universities опублікував традиційний рейтинг світових університетів за рівнем їх присутності в мережі. Свої рейтингові web-місця отримали і понад 300 вищих навчальних закладів з України.

Оприлюднені електронні версії підручників для 9 класу. Видавництва, що цього року друкують підручники для 9-х класів почали надавати МОН електронні версії підручників для розміщення їх у вільному доступі. Така новація використовується освітнім відомством вперше.

МОН надало перелік програм для позашкільних закладів. У 2017 році 29 навчальних програм дослідницького, експериментального, краєзнавчого, фізкультурно-спортивного, художньо-естетичного напрямів отримали гриф МОН та схвалені до використання.

Випускники коледжів та училищ теж складатимуть ЗНО. З 2018 року підсумкову атестацію у формі ЗНО складатимуть випускники училищ і коледжів. Передбачається, що це надасть можливість порівняти рівень підготовки випускників шкіл, профтехучилищ і коледжів.

УЦОЯО запровадить дворівневе ЗНО з іноземної. Починаючи з 2018 року будевпроваджено ЗНО з іноземних мов із використанням дворівневих предметних тестів В1 і В2. Тест зовнішнього оцінювання з іноземної також міститиме новий формат завдань - аудіювання.

Київ і Львів лідирують за результатами ЗНО. За даними УЦОЯО, частка учасників ЗНО, які отримали результати тестування від 160 до 200 балів з української мови і літератури, історії України, математики, англійської мови і біології є найбільшою в Києві та Львівській області.

МОН надало рекомендації з виховання дітей у школах. Відомство розробило аналітичні матеріали щодо проблемних питань, які мають місце в дитячому середовищі, та які мають врахувати керівники і педпрацівники шкіл при плануванні виховної роботи з учнями.

МОН роз'яснило, як викладати предмети у новому навчальному році. Міносвітинадіслало рекомендації з викладання навчальних предметів у 2017/18 навчальному році. Рекомендації містять особливості навчання учнів у початковій школі, базовій і старшій школі.

Переглядів: 428 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024