Субота, 20.04.2024, 12:10















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Червень » 7 » Розширена методична рада у Купському НВК №2.
15:30
Розширена методична рада у Купському НВК №2.

     Методична робота у навчальних закладах району спрямована на підвищення фахової майстерності вчителів, їх професійний ріст та самовдосконалення. Творчі педагоги - майстри своєї справи створюють власні методичні розробки, які варті уваги кожного вчителя, який прагне до саморозвитку та має високий інноваційний потенціал.

Сьогодні методична рада Купського НВК запросила творчий колектив педагогів закладу, методистів РМЦ, головних спеціалістів управління освіти, начальника управління освіти Барарюка Василя Івановича та заступника начальника Цуркан Інну Юріївну на підсумкове засідання методичної ради, яке відбулось у формі «методичного паркуру», під час якого групи педагогів (шкільні МО) працювали на вирішення актуальних проблем та представляли власні методичні знахідки, що ввійшли до Методичної Скарбнички, яку буде представлено Раді РМЦ для погодження та розповсюдження досвіду кращих вчителів Купського НВК№2 у ЗНЗ району. Колектив Купського НВК№2-спільнота однодумців у творчості, майстрів, що успішно працюють на реалізацію методичної проблеми використання інноваційних форм та методів організації навчально-виховного процесу. Робота над цією методичною темою стала грунтом для індивідуальних та групових творчих пошуків; результатом цієї роботи, як зауважили і вчителі, і адміністрація Купського НВК№2, стало підвищення рівня навчальних досягнень та оновлення системи роботи закладу.

Присутні відзначили активність, професіоналізм та відданість кожного вчителя Купського НВК№2 школі, учням, їх готовність до творчого пошуку, до роботи з оновлення навчально-виховного процесу, реалізації Концепції нової української школи.

У вільній дискусії було вироблено методичні рекомендації педагогам, зроблено ряд важливих висновків, суттєвих зауважень, окреслено коло проблем, що потребують вирішення у контексті Нової української школи.

Зауважимо, що успішний управлінський менеджмент у цьому навчальному закладі позитивно впливає на імідж НВК та на якість навчально-виховного процесу вцілому.

Методист-куратор Купського НВК№2 Ольга Блисенко

Переглядів: 411 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024