Вівторок, 16.04.2024, 12:20















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Червень » 1 » Тепле родинне свято – СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА у Коровійській школі
12:00
Тепле родинне свято – СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА у Коровійській школі

 

Сьогодні по всій Україні пройшло свято ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

За мить подвірʼя Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. заповнилося радісними обличчями та щирими усмішками наших учнів, їх батьків, педагогічних працівників.

Почесними гостями на нашому святі були: Флюндра Георгій Васильович - Коровійський сільський голова, Намака Олеся Сидорівна – завідувач РМЦ управління освіти Глибоцької РДА, Нікіта Христина Василівна – завідувач сектору контролю апарату Глибоцької РДА, Флюндра Ірина Георгіївна – головний лікар амбулаторії с. Коровія. Від наших гостей лунали слова вітання та вдячності педагогічним працівникам школи, учням,  батькам та, звичайно ж, випускникам 2014/2015 н.р.

Не оминули у своїх виступах й болючу тему сьогодення - ситуацію на Сході країни, зокрема Ольга Георгіївна, директор та Георгій Васильович, сільський голова подякували за підтримку різноманітних акцій на підтримку військових АТО. Разом з тим було відзначено, що в школі зініційовано продовження, розпочатої 1 вересня, акції "Замість квітів - допомога армії" як на святі Останнього дзвоника, та і в ході проведення випускних вечорів.

Патріотичний дух, який цього року супроводжував усі шкільні заходи, був присутній і на даному святі. Свято розпочалося після козацького бойового маршу, в якому майоріли прапори держави.

З останнім днем дитинства в школі попрощалися 26 випускників. На урочисту лінійку їх супроводжували перша вчителька – Тетяна Теофілівна Деліцой та класний керівник – Галина Дмитрівна Німіжан. Із сумом в очах одинадцятикласники подякували вчителям за виховання і навчання, а також попрощалися зі своїми шкільними друзями.

Гарні побажання звучали для випускників від їхніх молодших друзів – учнів 1-го класу, які пообіцяли стати їм гідною заміною.  

Для випускників 9-х класів цей останній дзвоник теж був особливим, адже дехто з них 1 вересня вже не повернуться до школи, а стануть студентами училищ, коледжів і технікумів.

Були підведені підсумки навчального року та нагороджені Похвальними листами найкращі учні початкової школи. За високі досягнення та хороші результати діяльності були нагороджені не тільки учні, але й їх батьки, адміністрація та педагоги школи.

Своєрідним апогеєм урочистої лінійки стали оголошені результати шкільних відзнак "Найкращий учень" та "Найкращий клас". Отже, найкращим учнем Коровійської школи цьогоріч стала учениця 10 класу Білик Дарія, яка була нагороджена іменною футболкою. Великою інтригою були результати конкурсу «Клас року», за підсумками якого перемогли: в середній ланці - 7-А клас (кл. кер. - О.І. Чимчинська) та 8 клас (кл. кер. - Ю.В. Рюхтіна) в старшій ланці. Класи-переможці були нагороджені перехідними кубками.

І ось, пролунав останній дзвінок, який більше ніколи не покличе випускників школи на урок. Зробивши останнє коло пошани на шкільному дворі, випускники бурхливими оплесками були проведені на останній у їхньому житті урок. 

Від імені педагогічного та учнівського колективів бажаємо випускникам щасливої дороги у доросле самостійне життя. А всім учням школи – гарного, приємного літнього відпочинку. До зустрічі в новому 2015/2016 навчальному році!!!

   

   

     

   

Переглядів: 529 | Додав: Коровійська_ЗОШ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
0  
1 Микола   (12.06.2015 16:58) [Материал]
applause

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024