Субота, 27.04.2024, 03:24















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Жовтень » 8 » Учителям вклоняємось доземно!
12:31
Учителям вклоняємось доземно!

Учителю! Вклоняємось доземно

 Перед великим іменем твоїм,

 Вже проростають ті маленькі зерна

Під поглядом, як серце, золотим!

         Осінь вкриває жовто-багряними барвами землю, обдаровуючи щедрими ужинками людей за їхню працю. Ще, осінь - це пора, яка кличе всіх - і дітей і "апостолів знань" до  школи і теж восени відзначаємо День ветеранів . Наскільки тривожними є осінній дзвоник для тих, які ціле життя віддали своє життя дітям, а зараз на "заслуженому відпочинку".

         Ветерани педагогічної праці - це ті, чиє серце завжди в школі. Для нас, педагогічного колективу Йорданештської ЗОШ №2, вчителі, ніколи не є колишніми, навіть якщо вони на пенсії, вони наші, рідні, до яких завжди звертаємось за порадою, бо хто, як не вони, знають сенс вчительської долі.

  Як у кожної людини в житті є мама, тато, які народили, так кожній людині доля подарувала вчителів, які запам'ятовуються  на все життя. Щоб стати добрим вчителем треба мати дар від Бога. Цим даром Бог нагородив наших неповторних вчителів-пенсіонерів: Марюцак Ауріку Федорівну, Білецького Івана Ілліча, Білецьку Георгіну Костянтинівну, Костинян Марію Іллівну, Гросу Домніку Аркадіївну, які виховували десятки поколінь і які запам'яталися всім, як бджілки, які підсолодили своїх учнів «медом знань». В народі кажуть, що письменник живе в своїх книжках, скульптор -у створених ним скульптурах, а вчитель у думках своїх учнів. Як зоря ранкова дарує радість нового дня, так і наші любі вчителі  дарували нам радість пізнання світу, майстерно «ліпивши» з нас - їхніх учнів, справжніх людей.                     

      Я, як голова ПК школи намагаюся принести усмішку на їхньому обличчі та обрадувати в такі свята як 1 Вересня, День працівника освіти, Останнього дзвоника, щоб вони знали, що ми про них не забуваємо. Не такий цінний той букет квітів, або та грамота - відзнака за вчительську працю, але промінчик радості і подяки, який висвітлює з їхніх очей,  перетворює букет - на символ незабутності вчительської праці. Світлішими стають і шкільні свята з їхньою присутністю, бо у кого, якщо не в них нам вчитись.

Традиційним стало відзначити їх в рядах ювілярів,  запрошуються на районне свято "Ювіляр року", за підтримки райкому профспілки організовуються пасхальні пакунки, бо вони завжди були і лишаються  частинкою нашої профспілкової родини.

З Днем ветерана, наші, любі вчителі!

Опаіць М.І. Голова ПК Йорданештської ЗОШ №2

 

 

 

 

Переглядів: 550 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024