П'ятниця, 19.04.2024, 08:12















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Червень » 1 » Урочисте відкриття дошкільного навчального закладу №3 в с. Кам`янка
18:35
Урочисте відкриття дошкільного навчального закладу №3 в с. Кам`янка

     Дошкільна освіта є першою сходинкою до здобуття якісних знань, фундаментом, на якому будується вся система освіти.

Максимально охопити дітей дошкільною освітою, забезпечити її якість і доступність незалежно від місця проживання, матеріального забезпечення, соціального походження, – таке завдання постало перед очільниками місцевої влади.

Дошкільна освіта Глибоччини - простір для всебічного та гармонійного розвитку особистості дитини. І саме посилена увага керівництва району до дошкільної освіти має надзвичайно важливе значення для розвитку дошкілля.

1 червня жителі села Кам`янка чекали з особливим нетерпінням. Цей день запам’ятається мешканцям села не просто як сонячний день, але і як день відкриття дитячого садка. Це довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків.

Відкриття третього дошкільного закладу є на часі, адже у селі Кам'янка понад 750 дітей дошкільного віку. Двома закладами, які функціонують на території села, охоплено біля 300 дітей дошкільного віку.

Привітати мешканців села з чудовою подією завітали: народний депутат України Григорій Тіміш, заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Ігор Богатирець, голова Глибоцької районної державної адміністрації Георгій Придій, голова районної ради Петро Панчук, керуючий справами Чернівецької обласної ради Микола Борець, директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Оксана Палійчук, начальник управління освіти Глибоцької РДА Василь Барарюк, керівники установ та підприємств району. З уст гостей звучали найщиріші побажання до слів вітань додавались подарунки.

Відкриття дитячих садочків стає справжнім святом не тільки для батьків, вихователів і вихованців, але і для всього села.

Хочеться вірити, що саме у стінах нового садочка у новоселів з’являться друзі-однолітки, з якими буде цікаво спілкуватися, і вихователі, які допоможуть діткам пізнати цей світ, де ще так багато невідомого. А дитячий садок стане для них другою домівкою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 425 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024