П'ятниця, 26.04.2024, 14:15















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Травень » 17 » Всеукраїнська науково-практична конференція
12:09
Всеукраїнська науково-практична конференція

        12 травня  Інститутом післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області спільно з Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича та Івано-Франківським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію на тему «Громадянське і патріотичне виховання у сучасному освітньому просторі України: проблеми та перспективи».

      Із вітальним словом до учасників та гостей конференції на пленарному засіданні, яке проходило у Червоній залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича звернувся Г.І.Білянін, зазначивши при цьому, що організаційна та науково-методична діяльність Інституту післядипломної освіти Чернівецької області спрямована, в першу чергу, на запровадження досягнення педагогічної науки в реальну освітню практику, виявлення й задоволення актуальних освітніх потреб педагогічних кадрів області.

      Про реалізацію завдань національно-патріотичного виховання учнівської молоді на регіональному рівні йшлося у доповіді О.Д.Барабаш.

      Костащук І. І. у своєму виступі логічно продовжив та змістовно доповнив проблему національно-патріотичного виховання учнівської молоді в контексті формування українського суспільства.

      Доповідь В.І.Юзька, якою завершувалося пленарне засідання, не залишила байдужим жодного із присутніх у залі, оскільки в ній не тільки було порушено проблему військово-патріотичного виховання, а й продемонстровано власний досвід волонтера. Доповідь супроводжувалася відеофрагментами сьогоднішніх бойових дій на Сході та справжнім проявом патріотизму бійців АТО, серед яких були і вихованці Володимира Івановича.

       Роботу конференції було продовжено на секційних засіданнях на базі Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області.

      Делегатом Всеукраїнської  науково-практичної  конференції  від Глибоцької ЗОШ І – ІІІ ст.. була вчитель Андрон Т. О.. Вона працювала  у секції №2, де  учасники конференції порушили питання громадянського і патріотичного виховання учнівської молоді в сучасному навчально-виховному процесі ЗНЗ й ВНЗ, ділилися власними напрацюваннями, моніторинговими дослідженнями, методами, засобами та формами роботи.

Андрон Т.О. поділилася досвідом роботи Глибоцької ЗОШ І – ІІІ ст.. по вихованню  громадянина-патріота і  провела майстер-клас із учасниками секційного засідання.

Переглядів: 379 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024