Субота, 27.04.2024, 01:14















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Травень » 23 » Всеукраїнський юнацький фестиваль «В об’єктиві натураліста»
15:38
Всеукраїнський юнацький фестиваль «В об’єктиві натураліста»

     Балан Юлія, учениця Глибоцького ліцею, вихованка гуртка „Юні друзі природи” Глибоцького  РБТДЮ (кер.Балан Н.В.) та  Молоч Василь, учень Молодійської ЗОШ I-IIIст.(кер. Невестюк А.В.). з 18 по 20 травня 2016р. були учасниками  фінального  етапу Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста» який проходив  в м.Івано-Франківськ.

Організатори фестивалю підготували для дітей з усієї України  цікаві, пізнавальні екскурсії які дали змогу поринути в чудовий світ культури Гуцульщини.

Учасники фестивалю відвідали краєзнавчий музей Добротівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, прийняли участь в природній природоохоронній акції закладання алеї юннатів, побували в  історичному музеї Надвірнянщини, спілкувались з місцевими фахівцями по фото-справі, вчились правильно робити експозицію фото.

Змістовною та цікавою була культурно-розважальна програма «Вітає Яремчанщина», під час якої учасники пішим походом пройшлись екологічною стежкою «Скелі Довбуша». Потім була захоплююча прогулянка водоспадом де  отримали не тільки гарні фото та відео, а ще й море задоволення від споглядання течіі та слухання гуркоту води.

Навчальним та цікавим було відвідування Карпатського Національного природного парку. В екотуристичному візит-центрі познайомилися з побутом та культурою відносин «людини-природа» гуцулів, переглянули відеофільм про утворення та розвиток Карпатських гір.

Незабутньою залишиться екскурсія у с.Федьків, де закладений  фруктовий сад учнями школи на честь загиблим людям на Майдані у Києві та солдатам АТО. Потім відвідали приватний духовно-етнографічний музей, який створено в резиденції О.І.Каченюка, греко-католицької церкви.

Учасники фестивалю прийняли участь у культурно-розважальній програмі «З Україною в серці творимо дива»! Вивчили «Червону руту», гуцульські коломийки та народні пісні,    танець з елементами рухів, які притаманні гуцульським танцям, створювали стіннівки про Україну, а потім їх зміст захищали своїми творчими винаходами.

Під час роботи фестивалю учасники зробили ряд фото- та відео-репортажів, в яких відобразилась краса гуцульського краю.

Нашими здобутками стала перемога та Диплом І ступеня Юлії Балан у номінації «Кращий відеоролик (відеокліп)» «Будь господарем на землі!», Подяка Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Балан Наталії Володимирівні за підготовку переможця у Всеукраїнському юнацькому фестивалі «В об’єктиві натураліста – 2016».

 

Переглядів: 472 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024