Четвер, 25.04.2024, 14:27















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 9
Гостей: 9
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Грудень » 9 » Загальношкільні батьківські збори в Тарашанській ЗОШ I-III ст.
12:18
Загальношкільні батьківські збори в Тарашанській ЗОШ I-III ст.

   6 грудня  в сільському будинку культури відбулися загальношкільні батьківські збори. Перед тим, як розпочати збори батьки мали змогу побачити свято присвячене Дню Збройних Сил України. Батьки зібралися цього дня, щоб заслухати звіт директора школи про діяльність щодо забезпечення навчально-виховного процесу у 2016-2017 навчальному році, почути про успіхи та проблеми закладу, дізнатися докладніше про навчання і виховання своїх дітей.

 Батьківські збори розпочалися із виступу директора школи Бойко С.М., яка привітала усіх зі святом Збройних Сил України та побажала сімейного добробуту, любові, миру та процвітання .Світлана Михайлівна окреслила особливості навчання та виховання учнів, розповіла про організацію харчування учнів, проаналізувала відвідування  школярами  навчальних занять. Не залишилися осторонь думки, які стосуються зовнішнього незалежного оцінювання та перспектив на майбутнє.  На завершення виступу  подякувала  всім батькам за співпрацю.

Із аналізом навчально-виховної діяльності школи за І семестр, завданнями щодо завершення навчального року, результатами участі учнів середньої і старшої школи у Всеукраїнських предметних олімпіадах ознайомила заступник директора із навчально-виховної роботи Дерменжі У.І.

Заступник директора із  виховної роботи розказала про виховну діяльність   школи. Зробила короткий аналіз  МО класних керівників , системи позакласної роботи, дитячих об’єднань, виховних заходів  та конкурсів.

На завершення зборів педагог –організатор Бужак А.Є. розповіла про акції «Милосердя», які відбулися протягом цього семестру.  А також розказала про комісії та напрямки роботи  ради учнівського самоврядування.

Після цього батьки розійшлися по класних кімнатах, щоб разом з класними керівниками обговорити питання навчання і виховання своїх дітей в більш вузькому колі.

                                                                                         ЗДВР Станіцька Я.М.

Переглядів: 595 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024