Вівторок, 19.03.2024, 04:00















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Січень » 04

5 січня розпочнеться реєстрація на пробне ЗНО   У вівторок, 5 січня регіональні центри оцінювання якості освіти розпочнуть реєстрацію осіб, які виявлять бажання взяти участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні.

Головною метою проведення пробного тестування є відтворення умов проведення основної сесії ЗНО, що сприятиме підготовці майбутніх абітурієнтів до участі у тестуванні.

Оскільки метою пробного ЗНО є ознайомлення майбутніх абітурієнтів з процедурою проведення тестування, воно буде проведено з дотриманням процедур і технології проведення ЗНО-2016.

Пробне зовнішнє оцінювання проводиться тільки для зареєстрованих на нього осіб. Реєстрація на пробне ЗНО 2016 року триватиме до 30 січня 2016 року. Вартість складання одного пробного тесту становить 111 гривень.

Реєстрація на пробне незалежне оцінювання здійснюється виключно в он-лайн режимі на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти (вибір регіонального центру залежить від місця проживання учасника).

Учасник пробного ЗНО може скласти максимум два пробних тести (українська мова та література та один предмет на вибір). Запрошення на пробне тестування, в якому буде вказано інформацію про пункт та час проведення тестування, учасники ПЗНО зможуть роздрукувати з власної персональної сторінки на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

2 квітня 2016 року буде проведено пробне ЗНО з української мови і літератури. Відповідно 9 квітня відбудуться тестування з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з англійської, іспанської, німецької, російської або французької мов.

Після виконання тестових робіт усі учасники пробного зовнішнього незалежного оцінювання отримають тестовий зошит із відповідями на тестові завдання та схемами підрахунку тестових балів. Також вони зможуть визначити свій результат за шкалою 100-200 балів.

Реєстрація на пробне ЗНО здійснюється регіональним центром оцінювання якості освіти:

На сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти вказані телефони інформаційної підтримки абітурієнтів.

Увага! Результати ПЗНО не використовуються для оцінювання навчальних досягнень учнів.

Проглядів матеріалу: 623 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.01.2016 | Комментарії (0)

     Vin sărbatorile iernii, cu zăpezi si cu nopti instelate,cu vise si nostalgii, cu clipe in care, mai mult ca oricand, ne place să ne intoarcem in amintiri. In amintirile copilăriei - cu sanii  de colindatori, cu bucuria unei vieţi in care grijile si tristeţile nu-si aveau locul, cu visele pline de zurgălai in alaiul cărora trebuia să vină, pe o sanie trasă de reni, Mos Craciun - cel atat de aşteptat si de încărcat de daruri.

Zilele au trecut una după alta. Mai sunt doar câteva până la sfârşitul anului. Aşteptăm cu nerăbdare binemeritata vacanţă de iarnă pe care ne-o dorim înveşmântată în albul strălucitor al zăpezii, cu ghirlande de gheţuş, de săniuş şi daruri, iar pe frunte purtând diadema sărbătorilor calde şi bune ale Crăciunului şi ale Anului Nou.

Sărbători fericite!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 510 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.01.2016 | Комментарії (0)

       У цей день відбуваються дива, здійснюються найсміливіші мрії та найзаповітніші бажання. Сміх, подарунки і гарний настрій гарантовані кожному. Тому в дошкільному підрозділі Купського НВК 29.12.2015 року  педагогічні працівники створили для малюків казкову атмосферу. Снігова Королева запросили до себе на бал всіх казкових героїв. В чарівному танці закружляли принци та принцеси, красуні ялинки, маленькі чарівниці, веселі кошенята та інші казкові персонажі. Діти співали пісні та водили хороводи біля ялинки, колядували та щедрували. Казкове дійство зачарувало дорослих і дітей.

       Усі присутні були задоволені від свята, а особливо дітвора, яка отримала від Дідуся Мороза довгоочікувані новорічні подарунки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 518 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.01.2016 | Комментарії (0)

Хай новий рій приходить в дім

В прикрасах ялинкових!

Хай буде більше в році цім

Днів сонячно-чудових,

Що плинуть тихо, як вода,

У щасті та надії.

В ці найчарівніші свята

Хай здійснюються мрії!

    Кожна дитина із завмиранням серця чекає приходу новорічних свят. Для дошкільнят особливо яскравою подією цього періоду є ранок в дитячому саду.

 У Черепковецькому ДНЗ новорічний ранок відбувся 30 грудня.  Святково прикрашений садок, красуня ялиночка створювали веселий настрій. Безліч казкових героїв перенесли дітей в країну казок. Найбажаніші герої новорічного свята – Дід Мороз та Снігурочка, кружляли в хороводах, танцювали, грали в ігри. По закінченні ранку Дід Мороз роздавав дітворі очікувані подарунки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 568 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.01.2016 | Комментарії (0)

   25   грудня 2015 року відбулося виїзне засідання Йорданештської  сільської ради на базі школи І-ІІІ ст. Депутати обговорили та прийняли бюджет села на наступний 2016 рік. Після проведення сесії депутати мали змогу ознайомитися з ходом ведення будівництва нової типової школи. Виконроб Цугуй М.А. провів екскурсію на будівельний майданчик.

Директор школи Шапка Ф.А. детально розповів присутнім про проект школи, розташування класних приміщень. Будівля школи складається з 3 блоків. У першому блоці розташовані в основному навчальні кабінети. Перший поверх призначений для початкових класів, який крім класних приміщень передбачає спальню та ігрову, лінгафонний кабінет, кабінет трудового навчання, кабінет логопеда. У другому блоці розмістився в основному адміністративний корпус, майстерні, кабінети інформатики, іноземної мови, центр виховної роботи.

Третій блок складається з двох корпусів. Перший корпус це спортивна 24х12м2, гімнастична зала 6х6м2 , актова зала на 150 місць, бібліотека з книгосховищем. Другий корпус- це обідня зала на  120 постійних місць та допоміжні приміщень кухні з санітарно – побутовими приміщеннями для персоналу. Також проектом передбачено методичний кабінет, кабінет лікаря з процедурною та робочим місцем зубного лікаря, санвузли на кожному поверсі для учнів та вчителів, 2 гардероби, окремо для початкової школи, для 5-12 класів з пристосуваннями для змінного взуття, умивальники у кожному класі та кабінеті, фонтанчики з питною водою на кожному поверсі. Загальна площа будівлі – 5023,30м2, будівельний об’єм – 28080,50м3. 

Проглядів матеріалу: 619 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.01.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024