Вівторок, 19.03.2024, 10:14















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Січень » 25
Бібліотеки поповнилися виданнями для осіб з вадами зору  Цьогоріч фонди бібліотек поповнилися шістьма виданнями для осіб із вадами зору, які вийшли за підтримки Держкомтелерадіо у межах бюджетної програми «Українська книга».

Так, шрифтом Брайля у видавництві УТОСу вийшли дві книги вибраних поезій незрячого поета Василя Лящука «Запахла нехворощ і м'ята».

ТОВ «Антологія» видала збірки вибраних творів Тараса Шевченка у п'яти частинах та Михайла Коцюбинського «Дорогою ціною. Іntermezzo. Тіні забутих предків» у трьох частинах.

У державному спеціалізованому видавництві «Освіта» також вийшли рельєфно-крапковим шрифтом Брайля і плоскодрукованим текстом дві збірки українських народних казок «Ріпка. Курочка Ряба» та «Рукавичка. Колосок». Кольорові малюнки для цих дитячих книжок виконано у спеціальній манері із дублюванням рельєфу та кола зображення.

Раніше у межах програми виходило по 1-2 видання шрифтом Брайля на рік.

Проглядів матеріалу: 554 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.01.2016 | Комментарії (1)

      У серпні 2016 року Всеукраїнською газетою «Сільський вісник» та ТОВ «СІ.В» на честь 25-ти річчя Дня Незалежності України та Дня Державного Прапору України  буде проведена всеукраїнська акція «Прапор України – Прапор Миру». Зазначена акція спрямована на виховання почуття патріотизму, вірності батьківщині, незалежності та цілісності нашої держави, любові до України та її найважливіших символів.

      У період з 21 по 27 серпня 2016 року на території Національного музею народної архітектури та побуту України (сел. Пірогово, Київська обл.) планується створення із живих квітів найбільшого у світі Національного прапору України площею15000 кв. м. з подальшою реєстрацією цього заходу у «Книзі рекордів Гіннеса» та у «Книзі національних рекордів України». Акція проходитиме за сприяння Президента України та Уряду України.

      Для реалізації цієї акції ТОВ «СІ.В» за власний рахунок буде вирощено понад 10 000 квітів, що не задовольняє потреби для створення такого грандіозного прапору. Тому ми пропонуємо всім небайдужим долучитися до участі у створенні із живих квітів найбільшого у світі Національного прапору України.

     Учасником акції може стати як окрема людина, так і трудові колективи навчальних закладів, організацій, підприємств різної форми власності тощо.

     Складові частини прапору за фінансової підтримки ТОВ «СІ.В» та під контролем обласних, міських, районних представників ТОВ «СІ.В» будуть вирощені громадянами країни в усіх областях України. Тому закликаємо, щоб у кожному місті та селищі нашої держави на честь 25-ти річчя Незалежності України та Дня Державного Прапору України замайорів свій Прапор із живих квітів, а в м.Києві – найбільший в світі прапор України.

     Небайдужі люди мають нагоду  взяти участь в акції та надати вирощені квіти для створення найбільшого у світі національного прапору  України. Після закінчення акції всі вирощені учасниками квіти за рахунок ТОВ «СІ.В» будуть повернуті до міст, селищ областей, де вони вирощувалися, та роздані дитячим будинкам, садкам, навчальним та оздоровчим закладам.

     Для того, щоб долучитись до зазначеної акції, учасники мають можливість замовити в газеті «Сільський вісник» набори «Прапор» ( код 280501), до якого входять насіння квітів, пластмасові контейнери, грунтосуміш, інструкція з вирощування, а також безкоштовно один пакетик насіння в подарунок. Вартість одного набору становить 79 грн., за 10 наборів знижка 10%, за 20 і більше наборів – 20 %.

     Найбільш активні учасники акції після її закінчення отримують безліч приємних сюрпризів від спонсорів, а призери (по 2 активних учасника від 10 закладів освіти та 10 організацій, які виростили найкращі квіти для створення загального прапору) будуть нагороджені безкоштовною поїздкою до парку квітів «Кьокенкоф» (Голландія) у квітні 2017 року.

     Звертаємось до Вас як до патріота України долучитись до участі у проведенні всеукраїнської акції «Прапор України – Прапор Миру», створивши у кожному навчальному закладі свій національний прапор нашої держави, а також взяти участь у створенні найбільшого у світі Прапору України.

      Контактна особа – Лисенко Сергій Миколайович, тел..067-570-25-13,    066-753-59-60

 

Проглядів матеріалу: 581 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.01.2016 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 508 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.01.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024