Вівторок, 19.03.2024, 06:24















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Січень » 27

   27 січня  2016 року методичний центр управління освіти гостинно приймав  слухачів курсів ІППОЧО, педагогів-організаторів навчальних закладів Чернівецької області та куратора курсів Осовську О.П. Гостей зустріли  начальник управління освіти Барарюк В.І., завідувач РМЦ Намака О.С. та начальник відділу змісту виховної роботи та позашкільної освіти управління освіти Стрельчук О.К.  Цікавою та змістовною  була екскурсія «РМЦ - районна школа для вчителя».

  Поділились своїм досвідом роботи  педагоги-організатори Глибоцької ЗОШ (Леонтій Е.М.), Карапчівського ліцею (Левчук А.Г.), Старововчинецького ліцею (Єремій Г.В.). Заступник голови районної ради лідерів учнівського самоврядування Лупуляк Ігор презентував діяльність районної асоціації «Лідер». Лідери учнівського самоврядування Молодійської ЗОШ (Мосорочан Анна), Глибоцької ЗОШ( Мунтян Анна), Червонодібровського НВК (Маник Анастасія)  презентували та розповіли про напрямки роботи у своєму закладі. Також презентував проект спільного оздоровлення дітей зі Сходу України та Глибоцького району директор Глибоцького ЦТКСЕУМ Дудка А.П. Окрасою заходу був  патріотичний виступ учня 2-го класу Корчівецької ЗОШ Томюка Івана.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 533 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.01.2016 | Комментарії (0)

     В конференц-залі методичного центру управління освіти Глибоцької РДА відбулася нарада вчителів фізичного виховання загальноосвітніх навчальних закладів Глибоцького району, щодо проведення змагань з волейболу серед дівчат в залік 71 районної спартакіади школярів 2015 – 2016 н. р. В нараді взяли участь 26 вчителів фізичного виховання. На порядку денному було питання про умови проведення змагань та жеребкування волейбольних змагань серед дівчат.

Після невеликих дискусій та виступів вчителів було знайдено альтернативу проведення змагань та визначились з формулою.  

  Зональні змагання будуть проведенні в чотирьох групах на базі Корчівецької, Тереблечанської ЗОШ, Глибоцького ліцею та Глибоцької ДЮСШ 03.02.2016 року. Фінальні – 10.02.2016 року на базі Глибоцької ДЮСШ. 

  Також прийнято рішення про внесення змін до положення «Про 71 районну спартакіаду школярів» а саме допустити до змагань з волейболу  дівчат, які навчаються у 7 класі.  

Методист РМЦ                                         М.Г. Лях

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 446 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.01.2016 | Комментарії (0)

    Щорічно 27 січня відзначається Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту (International Holocaust Remembrance Day), який є першим всесвітнім днем пам'яті жертв Голокосту. День був затверджений Генеральною Асамблеєю ООН 1 листопада 2005 року в резолюції 60/7.

Це страшне і нелюдське явище, яке відбувалося в період 1933-1945 років і що отримало назву - Голокост, що призвело до умисного винищення практично однієї третини євреїв, а також незліченної кількості представників інших нацменшин, породжене ненавистю і фанатизмом, затятим расизмом і принизливими забобонами, які панували тоді в фашистської Німеччини - НЕ ПОВИННО ПОВТОРИТИСЯ!

В історії людства було безліч «темних» плям, але так відверто, широкомасштабно і цинічно, суспільство ще не падало ніколи. Маніпуляції громадською свідомістю, нездорові ідеї і злочинне замовчування, які супроводжували весь цей жах, не давали тоді повною мірою усвідомити справжній стан речей, і це сумно. Однак все світове співтовариство здригнулося, коли почали відкриватися факти і підтвердження подібних злодіянь, причому в справжніх «промислових» масштабах. Ми не повинні допустити, щоб подібне ще хоч коли-небудь повторилося!

Міжнародне співтовариство "беззастережно засуджує всі прояви релігійної нетерпимості, підбурювання, переслідування або насильства щодо окремих осіб або громад, зумовлені етнічним походженням або релігійними віруваннями, де б вони не мали місце", - йдеться в тексті резолюції. Справжні і майбутні покоління не повинні забувати уроків наших загальнолюдських і настільки трагічних катастроф, інакше може виникнути дуже високий ризик повторення подібних моментів у майбутньому.

Вшануємо пам'ять хвилиною мовчання...

Проглядів матеріалу: 433 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.01.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024