Вівторок, 19.03.2024, 09:19















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Січень » 26

   Управління освіти Глибоцької райдержадміністрації доводить до відома громадсь ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 542 | Завантажив: Микола | Дата: 26.01.2016 | Комментарії (0)

     В урочистому відкритті «Учитель року-2016» взяли участь керівництво Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації, Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області, голова Чернівецького обласного комітету профспілки працівників освіти, члени оргкомітету та  члени журі, методисти ІППОЧО.

Цьогоріч досвід педагогів Глибоччини на обласному етапі представляють найкращі вчителі:

- директор Опришенської ЗОШ Микола Іванович Боднарюк (номінація "Історія");

- вчитель Чагорської ЗОШ Володимир Сергійович Яловко (номінація "Захист Вітчизни");

- вчитель Кам"янської ЗОШ Антоніна Василівна Білійчук (номінація "Іноземна мова");

- вчитель Кам"янської ЗОШ Оксана Олександрівна Козуб (номінація "Математика").

Всеукраїнський конкурс "Учитель року" – один із способів привернути увагу громадськості до педагогічної професії, учительства та проблем сьогодення у світі. Його проведення – цілеспрямований пошук унікальних сучасних творчих здобутків освітньої галузі. У ньому беруть участь не просто чудові педагоги, а яскраві особистості, чий досвід і сподвижницька праця дають можливість з оптимізмом дивитися в майбутнє нашої держави.
Цьогоріч у ІІ (обласному) турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016»  беруть участь 46 педагогів області, з яких: 26 «спеціалістів вищої категорії», 16  – «спеціалістів першої категорії»; зі званнями «старший вчитель» – 10 та 6 «учителів-методистів».
Конкурс «Учитель року» це свято педагогічної майстерності, знань, вмінь, талантів. У цьому році маємо можливість обрати найкращих вчителів англійської мови, математики, історії і вперше в Україні – захисту Вітчизни. 
З вітальним словом до всіх присутніх звернулася директор Департаменту освіти і науки Оксана Михайлівна Палійчук: «Велика вдячність, Вам шановні педагоги за те, що Ви є, за те що в такий нелегкий час знаходите в собі сили брати участь у конкурсі. Я думаю, ми всі зібралися тут, щоб дати собі оцінку, порівнятися досвідом, визначити головне і другорядне. У цьому інтелектуальному двобої з самим собою ми знайдемо шлях до перемоги. Цього року на обласному етапі ми вперше робимо крок до відкритості, розміщуючи протоколи усіх конкурсних випробувань».
З щирими привітаннями учасників конкурсу привітали голови журі: Н. Г. Єсипенко, І. М. Черевко, О. В. Добржанський, Я. Б. Зорій, які подякували учасникам за відчуття поваги та вдячності, за вогник знань, який вони несуть новому поколінню, побажали вдало проявити свій вчительський талант, удачі, виваженості та  перемоги.
Під час урочистостей приємною несподіванкою для конкурсантів стало звернення переможців обласного етапу «Учитель року 2015»: С. Любаревої, учителя хімії Чернівецької спеціалізованої школи «Освітні ресурси та технологічний тренінг» І-ІІІ ст. №41; В. Собко, учителя української мови та літератури Бобовецького НВК Сторожинецького району; О. Попович, учителя правознавства НВК «Вашківецька гімназія» Вижницького району; Н. Іваницької, учителя образотворчого мистецтва Чернівецької ЗОШ І-ІІІ ст. №5, які передали естафету перемоги, та настанови які необхідні для  результату та успіху. 
Дух свята та позитивні емоції дарували присутнім вихованці Чернівецького обласного центру естетичного виховання «Юність Буковини».
Проглядів матеріалу: 670 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.01.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024