Вівторок, 19.03.2024, 04:44















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Січень » 28

      Реєстрація на основну сесію ЗНО цьогоріч проходитиме з 01.02 по 04.03.2016. 

       У зв’язку із стислими термінами реєстрації та з метою уникнення помилок при підготовці комплектів документів випускників у кожному ЗНЗ призначено відповідальну особу, яка повинна детально перевірити відповідні дані.

– Випускники ЗНЗ реєструються в навчальному закладі. Сформовані комплекти документів (реєстраційну картку; копію паспорта або свідоцтва про народження) відповідальний за ЗНО в школі централізовано відправляє до ІФРЦОЯО.

– Випускники минулих років, учні ПТНЗ та студенти ВНЗ І-ІІ p.a., які виявили бажання брати участь у ЗНО, повинні до Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти надіслати рекомендованим листом не пізніше 4 березня 2016 року пакет документів:

- Реєстраційну картку, яка формується на сайті Українського центру оцінювання якості освіти (www.testportal.gov.ua) в розділі «Реєстрація ЗНО- 2016»). Створити заяву-реєстраційну картку можна самостійно або звернутися за допомогою до працівників пункту реєстрації (м. Чернівці вул. М. Горького, 23, відділ тестових технологій та ЗНО Групи моніторингу).

- Копію паспорта або свідоцтва про народження.

- Оригінал довідки з місця навчання для осіб, які здобудуть повну загальну середню освіту (випускники ВНЗ І-ІІ p.a. та ПТНЗ) в 2016 році, або копію атестата (випускники минулих років).

- За потребою висновок закладу охорони здоров’я про необхідність створення особливих (специфічних) умов проходження ЗНО (для осіб, які мають захворювання, що можуть бути перешкодою для участі в тестуваннях).

– За умови правильного оформлення реєстраційних матеріалів, з регіонального центру на адресу навчального закладу (випускники ЗНЗ) та адресу, вказану в реєстраційній картці (випускники ПТНЗ, ВНЗ І-ІІ p.a., минулих років) надійдуть листи з: Сертифікатом ЗНО, інформаційним бюлетенем, реєстраційним повідомленням учасника ЗНО.

    Для кожного зареєстрованого абітурієнта на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти створюється інформаційна сторінка, доступ до якої здійснюється за номером Сертифіката та пін-кодом, указаним у ньому.

     Абітурієнт має право внести зміни до реєстраційних даних (змінити перелік предметів, внести зміни до персональних даних) шляхом проходження повторної реєстрації, надіславши до регіонального центру повний комплект реєстраційних документів та раніше отриманий Сертифікат (2016 року), що анулюється.

       Зміни до реєстраційних даних можна надіслати лише до 18 березня 2016 року (дата подання визначається за поштовим штемпелем).

 

Проглядів матеріалу: 513 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.01.2016 | Комментарії (0)

    У середу, 27.01.2016р. на базі Кам’янської ЗОШ відбулося чергове засідання Клубу новаторства та фахової майстерності працівників психологічної служби району, у якому прийняли участь найбільш досвідчені психологи та соціальні педагоги.

  Головною прерогативою даного засідання слугувало вивчення поданих практичних матеріалів  (для розгляду на Експертній раді ЧОІППО): корекційних і профілактичних програм та психодіагностичного інструментарію.

Наступним етапом засідання учасники КФМППС було:

  1. Розробка плану заходів психологічної просвіти для педагогів та батьків щодо подолання стресів, психологічних травм, фрустраційних станів (які будуть реалізовані працівниками ПС району у 2016р.);
  2. Вивчення та узагальнення теоретичних матеріалів засідання РМО у 2015н.р.;
  3. Аналіз результатів моніторингових досліджень  за І семестр 2015р.;
  4. Дискусійна платформа у розрізі: « ШМППС – що найактуальніше у практичній діяльності новопризначеного працівника ПС.?»
  5. Шляхи реалізації основних напрямків діяльності ПС району у 2016 н.р.

Закінчилося засідання КФМППС виробленням рекомендацій та реалізації основних трудових задач на наступних засіданнях.

Методист РМЦ                                         Колесник А.І.

 

Проглядів матеріалу: 522 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.01.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024