П'ятниця, 26.04.2024, 13:33















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Вересень » 23 » Установча конференція гімназійного товариства "Гіперіон"
09:53
Установча конференція гімназійного товариства "Гіперіон"

     20 вересня у актовій залі Глибоцької гімназії зібралися всі, кого зігрівала і зігріває теплом, не дає спокою жага пошуку, жага відкриттів, жага натхнення.

 Гімназисти та їхні наставники зібралися на установчу конференція  гімназійного наукового  товариства «Гіперіон»

У цій залі можна було побачити кращих учнів Глибоцької гімназії , її надію і опору, які виявили бажання займатися науковою роботою.

Всіх членів  наукового товариства  гімназії  привітали  призери обласного конкурсу – захисту науково-дослідних робіт 2016, призери обласних олімпіад : Бирук Єлизавета , призер обласного конкурсу-захисту  науково-дослідних робіт;Коваль Ольга , яка 2 роки поспіль займала призові місця  в Україні на олімпіаді з українознавства; Мінтянська  Альона, яка виборола 3 призових місця на обласних олімпіадах з української мови та літератури, географії та хімії;Рєпіна Анастасія, переможець обласної олімпіади із зарубіжної літератури , володар призового місця на загальнодержавному конкурсі «Я-журналіст»;Облучинська Крістіна , переможець обласної олімпіади з російської мови;

Білоус Анастасія , яка виборола призове місце у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаємося ж, брати мої» (номінація«Історія»).

«Наукове Товариство учнів Глибоцької гімназії "Гіперіон»"  стане центром управління науково-пошукової, дослідницької діяльності гімназії

 Наукове товариство - це співтовариство вчителів і гімназистів. Це радість спільного творення.

Наукове товариство - це кузня знань і майстерня дум, де панує краса, гра, фантазія, творчість.

Наукове товариство - це святилище, де вчаться бути розумними і щасливими.

Наукове товариство об'єднає школярів і вчителів, які прагнуть до наукового і творчого пошуку», - саме такі надії висловили у своїх  виступах кращі учні гімназії.

            Гіперіонівців привітав директор гімназії Ю.Д.Блисенко , який розповів про можливості наукового товариства , про заключення угод з ВНЗ Буковини.

Було обрано раду наукового товариства , до якої увійшли керівники секцій та школярі.

З правами та обов'язками  членів наукового товариства юних науковців  ознайомила  член НТ у секції «Історія і правознавство» , учениця 11 класу Горобець Наталка.

Членів НТ «Гіперіон» прийшли привітати члени Ради гімназії  Нагорний Владислав  і Дабика Віталій , націлили школярів на успіх у всіх починаннях:«Шановні члени наукового товариства «Гіперіон» Знаходьте час для відкриттів, адже це умова успіху!Знаходьте час для роздумів ,адже це джерело сили! Знаходьте час для читання, адже це джерело знань!Знаходьте час для мрії, адже це шлях до зірок! І ми впевнені, що саме Ви отримаєте найпочесніші нагороди та подяки і станете ще однією гордістю нашої гімназії!»

Члени наукового товариства дали урочисту  клятву юного науковця.

У своєму заключному виступі  голова НТ «Гіперіон Вороніна Л.А. сказала: «Хочеться вірити, що всі зусилля і старання не пропадуть дарма, вони допоможуть  вам , юні науковці,  у майбутньому.

Та хто ще знає, може майбутній лауреат Нобелівської премії зростає саме в нашій гімназії. Віримо у вас! Надіємось , що саме ви станете майбутньою інтелектуальною елітою України!»

Переглядів: 506 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
+1  
1 Микола   (01.11.2016 00:57) [Материал]
biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024