Середа, 08.05.2024, 10:19















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 8
Гостей: 8
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Травень » 25

   24 травня 2017 р. класний керівник 11 класу Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. Чобан В.А. та її учні запросили всіх учителів на ОСТАННІЙ ШКІЛЬНИЙ УРОК.

   Кожна людина на Землі вважає невід'ємною частиною життя роки, які проводить у стінах рідної школи. Саме в цей день випускники згадали свої шкільні роки, усі свої радощі та печалі, подякували вчителям за прекрасні миті шкільного життя, терпіння і розуміння. Зі слізьми на очах діти говорили, що дійшли до фінішу, ступили на останню шкільну сходинку, якої можна сягнути завдяки терпінню, наполегливості, мріючи про велике майбутнє.

Закінчився урок останнім дзвоником, який подали учням їхні перші вчителі Віра Іванівна Косован, Оксана Володимирівна Усата, Марія Вікторівна Фаринюк (для дітей, які прибули до школи з Валякузьминської ЗОШ І-ІІ ст.) та класний керівник Валентина Антонівна Чобан.

Дорогі учні 11 класу, запам'ятайте себе такими молодими, романтичними з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій і сподівань. Щасливого плавання на кораблі "ДОРОСЛЕ ЖИТТЯ"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 581 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.05.2017 | Комментарії (0)

    День народження свято особливе і особисте. Родина.., домашній затишок і тепло… Ні !!! Природа, намет, вогнище під відкритим небом, активний відпочинок, вірні друзі… І обов’язковий реквізит на дні народженні – торт. Саме так святкує своє свято наша Галинка.

Передумовою цьому став Чемпіонат Глибоцького району з пішохідного туризму в залік шкільної спартакіади, який був проведений під керівництвом Глибоцького ЦТКСЕУМ в лісовому масиві села Валя Кузьмин з 11 по 14 травня. Програма змагань передбачала змагання на дистанціях «Смуга перешкод» та «Похід-крос», а також проведення туристсько-краєзнавчої вікторини і конкурсу туристської самодіяльності.

Серед 27 шкіл-учасниць знайшлось і місце команді Слобідського НВК. Учні школи та вихованці гуртка «Географічне краєзнавство» Глибоцького центру туризму і краєзнавства на базі Слобідського НВК вдало виступили на дистанції «Крос-похід», зайнявши ІІІ місце, і ще краще подолали «Смугу перешкод» – виборовши ІІ місце. І це дало змогу нам у загальному заліку серед навчальних закладів І-ІІ ступенів посісти високе ІІ місце, пропустивши вперед лише команду Червоної Діброви !!!

Команда у складі Куніша Назара, Білецького Максима, Ставіли Никодима, Блашка Олександра, Лупуляка Максима, Кукурудзяк Кристіни та нашої іменинниці Банилівської Галини плідно попрацювали зробивши приємно школі, собі та Галині.

Відмінно потрудившись протягом року тепер ми спокійно можемо готуватися до відпочинку в таборі «Райдуга».

До зустрічі в «РАЙДУЗІ» !

Вчитель географії Слобідського НВК

та керівник гуртка Глибоцького ЦТКСЕУМ

«Географічне краєзнавство» Нітушка Ю.Г.

Проглядів матеріалу: 396 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.05.2017 | Комментарії (0)

    24 травня 2017 року методист РМЦ Лариса Петрик, Аліна Войс - вихователь-методист Глибоцького ДНЗ та Наталя Гончаренко вихователь Глибоцького ДНЗ взяли участь у методичному практикуму, який відбувся на базі Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області для педагогів базових дошкільних навчальних закладів області, які впроваджують у практику роботи проект з соціально-фінансової освіти дітей від 3 до 6 (7) років «Афлатот».

Проект упроваджується в 114 країнах світу за трьома віковими категоріями: «Афлатот» − для дітей від 3 до 6 років, «Афлатун» − для дітей від 6 до 14 років, «Афлатін» − для дітей 15-18 років.

У заході взяли участь Руда Галина Василівна, заступник директора з науково-навчальної роботи та міжнародних відносин ІППО ЧО; Савчук Олена Славіковна, методист НМЦ безперервної педагогічної освіти ІППО ЧО, регіональний координатор з упровадження міжнародного проекту «Афлатот»; Куриш Наталія Костянтинівна, завідувач НМЦ освітнього менеджменту та координації діяльності методичних служб ІППО ЧО, обласний координатор реалізації курсу «Фінансова грамотність» у середній та старшій школі; Унгурян Ірина Корнеліївна, кандидат педагогічних наук, викладач кафедри педагогіки, психології та теорії управління освітою ІППО ЧО.

Робота практикуму складалася з інформаційно-теоретичного, практичного та тренінгового модулів.

Під час інформаційно-теоретичного модулю вихователі прослухали доповіді О.С.Савчук та Н.К.Куриш про реалізацію проекту «Афлатот» та стратегії Міжнародного проекту соціально-фінансової освіти дітей в українських навчальних закладах.

Практичний модуль надав змогу учасникам поділитися з колегами власним досвідом формування економічної компетентності та фінансової грамотності дошкільників.

На завершення О.С.Савчук підвела підсумки практикуму та залучила учасників до обговорення та створення переліку методичних рекомендацій щодо подальшого впровадження проекту з соціально-фінансової освіти дітей від 3 до 6 (7) років «Афлатот».

 

Проглядів матеріалу: 439 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.05.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024