Четвер, 09.05.2024, 00:05















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Травень » 17

   Сьогодні,17 травня,   в приміщенні конференц-залу методцентру управління освіти   відбулась  нарада з відповідальними особами за облік дітей та підлітків шкільного віку.

Заходи щодо охоплення дітей і підлітків шкільного віку навчання розробляються щорічно і є складовою частиною річного плану роботи навчального закладу.

 

 

 

Проглядів матеріалу: 449 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.05.2017 | Комментарії (0)

    Начальник Глибоцького управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Іван Пентелейович Крецу провів зустріч з педагогічним колективом Привороцької ЗОШ І-ІІ ступенів.

Проінформував про умови та порядок призначення пенсії за віком та за вислугу років освітянам. Розяснив порядок обчислення страхового стажу, зарахування до страхового стажу періодів навчання, догляду за дітьми, тощо.

Педагоги школи цікавилися питанням виплати пенсії працюючим особам. Іван Крецу акцентував на виїзд за кордон на постійне місце проживання та інші обставини, оскільки в подальшому вони можуть вплинути на розмір пенсії.

Роздав присутнім інформаційні матеріали з пенсійних питань, повідомив про можливість звернення до управління обслуговування громадян в районі через відеозв’язок та через телефон «гарячої лінії» для отримання консультацій. Зазначив, що особисту інформацію із реєстру застрахованих осіб громадяни можуть отримати на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

Педагог-організатор Романюк Л.І.

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 431 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.05.2017 | Комментарії (0)

  Традиційно в Чернівецькій області проводиться День вишиванки. Цьогоріч свято відбуватиметься 18 травня. Освітяни Глибоччини (загальноосвітні, дошкільні та позашкільні навчальні заклади ) підтримують акцію. Тому одягнімо в цей день вишиванки - символ свого народу!

Проглядів матеріалу: 1623 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.05.2017 | Комментарії (0)

     15 травня 2017 року відбулось свято вшанування переможців, свято її величної науки, свято таланту, на якому відзначаємо найкращих учнів, які гідно представили школу на районних олімпіадах, конкурсах, змаганнях. Нам є ким пишатися, завдяки потужному потенціалу творчої та обдарованої учнівської молоді. Обдаровані діти - це цвіт та майбутнє нації, її інтелектуальна еліта, гордість і честь школи, району, області, України. Участь в олімпіадах, конкурсах - це щоденна робота як на уроках так і після них, у школі та вдома, з досвідченими вчителями, а також самостійно.

Наших переможців вітав екстерн нашої школи, зірка Всеукраїнського талант-шоу "Україна має талант" Іванов Владислав, а також почесні гості нашого свята заступник начальника управління освіти Глибоцької РДА - Інна Юріївна Цуркан, та голова батьківського комітету школи - Оксана Анатоліївна Гучик.

Пам'ятаймо, що обдарованість скрізь потрібна і завжди знайде місце під сонцем.

Ми щиро бажаємо юним школярам, учнівській молоді подальших успіхів, бажаємо знайти себе в житті, щоб обраний шлях був радісним і світлим !!!

Проглядів матеріалу: 508 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.05.2017 | Комментарії (0)

   Відкриття спортивного майданчика в Черепковецькій ЗОШ. Проект "Клич друзів - граймо разом" від фонду братів Кличко.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 389 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.05.2017 | Комментарії (0)

    Мати — всьому початок. Мати — берегиня роду, домашнього вогнища. Сама вона є тим центром, який єднає всю родину. Коли її не стає, все в хаті розладжується. Недаремно один поет сказав: «Вмерла мати — погас вогонь, що грів усю хату…».

Мати, мама, матуся, неня — такими високими словами величаємо жінку — матір. Скільки спогадів і тепла таїть у собі це магічне слово. Цим словом ми називаємо найдорожчу, найдобрішу, найкращу, наймилішу нам людину.
І кожного, від немовляти і до глибокої старості, образ матері супроводжує через ціле життя. Мати навчила нас бути мудрими, добрими, навчила жити, вірити, любити і надіятися.
Традиції святкування таких Днів різняться, але єдині вони в одному: цей день - чудовий привід висловити своїм матерям та близьким почуття, які ми не проявляємо у суєті буднів. Це привід зібратися всією родиною і влаштувати собі свято, від усієї душі порадіти тому, що ми є один у одного. В Глибоцькому ліцеї стало доброю традицією відзначати День матері та День сім'ї, тож 12 травня у школі пройшло родинне свято «Шануймо наших матерів…» приурочене до Дня матері та Міжнародного дня сім’ї. Гучними оплесками батьки зустрічали кожен виступ артистів.
Мати — тільки вона нічого не пожалкує для своєї дитини, це вона в хвилини небезпеки ніколи не згадає про себе, все віддасть для того, щоб захистити свою дитину, зазнає будь-яких труднощів, щоб жилось їй краще. Віддасть всю свою мудрість душі, тепло свого серця, своє здоров’я. Материнська любов не знає страху, сумнівів розрахунків. Вона очищає нас, зігріває, зупиняє перед безоднею. Мати — захист і притулок для дитини, вона її опора і совість. Все, що є в нас найкращого, все від неї, від рідної неньки. Тож будьмо гідні материнської любові і пронесімо через усе своє життя це ніжне і прекрасне слово "Мама".
 
 
 
Проглядів матеріалу: 373 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.05.2017 | Комментарії (0)

   11 травня в Чагорській ЗОШ відбувся військовий вишкіл з інструкторами ГО УНСО Буковини. Зустріч відбулася в рамках проведення місячника оборонно-масової роботи до Дня Перемоги над нацизмом у Європі та навчально-польових зборів з учнями 11-го класу. Інструктори ГО УНСО провели зі старшокласниками заняття з вогневої і тактичної підготовки, з тактичної медицини (основи само - та взаємодопомоги, при різних видах поранень на полі бою), мінно-підривної справи. Усі надані навички, базуються на теоретичних знаннях та бойовому досвіді, отриманому інструкторами в зоні АТО. Для учнів школи проведено виставку стрілецького, артилерійського та протитанкового озброєння, мінно-вибухових пристроїв, військового спорядження та засобів надання першої медичної допомоги. До проведення вишколу долучилися учні, вчителі, адміністрація та колишні випускники школи. Приємною несподіванкою став візит голови Глибоцької РДА Придія Г.В. та голови села Коблюка Г.С. Всі отримали нові знання та незабутні враження.

Щиро вдячні представникам крайової команди УНСО Буковини за проведені заняття, та сподіваємося на подальшу співпрацю!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Проглядів матеріалу: 462 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.05.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024