Четвер, 09.05.2024, 00:46















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Травень » 15
На веснянім видноколі
Зайнялась зоря
Свято в школі! Свято в школі!
Свято Букваря!

Кажуть, великий шлях починається з маленького кроку. Свято Букваря – здавалося б, невеличкий, але дуже важливий крок у житті першокласників – освоєння Букваря. Відтепер першокласники вміють читати та писати, і ніщо не зупинить їх у захоплюючій подорожі Країною Знань!

Свято Букваря – одне з найзворушливіших свят Глибоцького ліцею. Це не тільки прощання з першим підручником, який першокласники вже встигли полюбити. Це – демонстрація перших досягнень, сміливих кроків та творчих здобутків першокласників. Традиційно щороку першокласники відзначають своє перше досягнення в навчанні. Вони опанували найважливішу книгу в своєму житті – Буквар.

Цьогоріч Букварик знову завітав на свято до першокласників 1-А класу, класовод Воробець Ганна Іллівна; 1-Б класу, класовод Откуль Галина Василівна; 1-В клас, класовод Панцир Галина Василівна. В кожному класі було проведено свято "Прощавай, Букварику!", дітки гралися, розказували віршики, співали пісеньки, прощалися із прекрасною книгою "Букварем" та вітали новенькі підручники: "Рідну мову ", "Математику" та "Літературне читання".

Той рік непомітно зовсім пролетів,
І всі підросли ми, дорослими стали.
А попереду стільки днів,
Відкриття і нові п’єдестали.
Проглядів матеріалу: 467 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.05.2017 | Комментарії (0)

   Прес-служба Асоціації футзалу України продовжує знайомити любителів футзалу з командами-учасницями Всеукраїнського фіналу Шкільної футзальної ліги України. На черзі – представлення команди Глибоцького ліцею (Чернівецька область).

Історія футзальної команди «Глибоцький ліцей»

Футзальну команду «Глибоцький ліцей» було створено 3 роки тому. Тренери Лютик С.А. та Дутчак П.Ю. набрали дітей 2005-2006 року народження на відділення футболу в Глибоцьку ДЮСШ.З того часу діти приходять на тренування і старанно займаються, беруть участь в різних змаганнях та турнірах.

В цьому навчальному році команда бере участь в Чернівецькій міській ДЮФЛ, де дійшла до півфіналу кубка. Також команда Глибоцького ліцею стала чемпіоном Глибоцького району та Чернівецької області з футзалу,що дало право на участь у Всеукраїнських змаганнях.

 

Прес-служба Асоціації футзалу України

Проглядів матеріалу: 410 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.05.2017 | Комментарії (0)

   Дуже часто в сучасних сім’ях через те, що чоловік і дружина протягом дня багато часу приділяють роботі, дітям, телевізору, інтернету, хобі і т.д., наодинці подружжя проводять всього близько 4 хвилин в день.
Міжнародний день сім’ї встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році і відзначається щорічно 15 травня (резолюція A/RES/47/237 від 20.09.1993 р.). Встановлення цього дня покликане звернути увагу громадськості різних країн на численні проблеми сім’ї. На думку Генерального секретаря ООН Кофі Аннана, коли зневажаються основні права однієї сім’ї - єдність всієї людської сім’ї, членами якої вони є, перебуває під загрозою.
Будучи одним із основних інститутів суспільства, першою сходинкою соціалізації людини, сім’я розвивається та видозмінюється разом із навколишнім світом, по-своєму реагуючи на вимоги часу, відповідаючи на громадські потреби і сама формує їх.
Сім’я як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу!
У всі часи по відношенню держави, а також по становищу сім’ї в суспільстві судили про розвиток країни. Це тому, що щасливий союз сім’ї і держави - необхідна запорука процвітання і добробуту її громадян.
З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона - джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, то, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Благополуччя родини - ось мірило розвитку і прогресу країни.
Проглядів матеріалу: 420 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.05.2017 | Комментарії (0)

    У п'ятницю, 12 травня, 28 учнів 3-Б класу Коровійської ЗОШ запросили до школи своїх матусь на свято Матері, щоб вони могли по-справжньому відпочити від численних щоденних турбот. Дітки вітали зі сцени своїх милих, добрих матусь. Оксана Володимирівна Усата, класовод 3-Б класу підготувала й провела святкову програму з піснями, танцями, гумором і конкурсами. Матусі брали участь у таких конкурсах: "Міркувалка", "Хто швидше нагодує свою дитину", "Сама-сама", "Наведи порядок", "Пісенний" та "Поетичний".

Також, дітки підготували запальні танці "Американка", "Хіп-хоп" і "Джентельменський саксофон".

ДЯКУЄМО ОКСАНІ ВОЛОДИМИРІВНІ ТА УЧНЯМ3-Б КЛАСУ ЗА ТЕПЛЕ, РОДИННЕ СВЯТО В ШКОЛІ!!!

БЕРЕЖІТЬ СВОЇХ МАМ! МАМА - ПОЧАТОК ЖИТТЯ, БЕРЕГИНЯ РОДУ, БЕРЕГИНЯ ДОМІВКИ, ЛЮБОВІ, ДУШІ І ВИСОКОГО ДУХУ!!!

Проглядів матеріалу: 473 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.05.2017 | Комментарії (0)

    "Різні війни і різні люди, але мета одна - СВОБОДА УКРАЇНИ!"...

З метою гідного вшанування подвигу Українського народу, його визначного внеску у перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні, висловлення поваги усім борцям проти нацизму, увічнення пам’яті про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни, посилення турботи про ветеранів війни, учасників українського визвольного руху цього періоду, жертв нацистських переслідувань, утвердження спадкоємності традицій воїнів — переможців нацизму та нинішніх захисників Вітчизни, консолідації суспільства навколо ідеї захисту України в Коровійській школі учні 10-го класуразом з класним керівником Рюхтіною Ю.В. звернулися до всіх 08 травня 2017 року в ході проведення заходу, присвяченого вшануванню ДНЯ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ.

Погодні умови, які внесли корективи в організацію загальношкільного дійства, не зменшили його змістового наповнення. Було прийнято рішення видозмінити захід і провести його не на шкільному подвір'ї, яке могло б умістити всіх бажаючих: батьків, учнів, односельців, громадських діячів, запрошених учасників АТО-односельців та педагогів школи, які були учасниками бойових дій і ін., а у два етапи в шкільній актовій залі (для учнів початкової, основної та старшої ланок школи окремо).

Зі сцени лунали патріотичні пісні, вірші та діалоги, в рядках яких йшлося про подвиги національних захисників. Долучились до видовищного дійства 10-тикласників і учні 3-5-х класів, які під керівництвом їх вихователів ГПД підготували яскравий флешмоб "Повертайся ЖИВИМ". А завершальним традиційним етапом заходу була урочиста хода учнів усієї школи для покладання квітів до сільського пам'ятника Героям-односельчанам, де десятикласники утворили живий коридор на шляху до монумента із національним символом в руках і теплом у серці !

Пам'ятаємо! Перемагаємо!

Проглядів матеріалу: 478 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.05.2017 | Комментарії (0)

Барвінок у лісі,

Барвінок у лузі,

А ми, барвінчата,

Веселі друзі.

    Саме такими словами 12 травня в Тарашанській ЗОШ І-ІІІ ступенів розпочалося традиційне свято для учнів початкових класів «Посвята в Барвінчата».

«Барвінкова країна» - це чудова країна дружби, радості, добра. У ній діти вміють добре навчатися, гратися, дружити, співати і танцювати. Основною метою організації є захист прав та інтересів своїх членів, створення умов для розвитку здібностей підростаючого покоління. Завдання та діяльність організації спрямовані на згуртування дітей для виконання добрих і корисних справ, розвиток творчих здібностей. Барвінчатам доручають різні серйозні завдання: провести свято, конкурс, виставку малюнків, поробок.

Завдяки цьому заходу, посвята в Барвінчата, ми доносимо до дітей, що таке дружба та взаємоповага, любов та повага до батьків, рідної мови, своєї Батьківщини, що потрібно бути вірними у дружбі, захищати слабких, бережливо ставитися до рідної природи, поважати народні традиції. Саме такі обіцянки давали першокласники на святі Барвінку (Бажурян Едуард, учень 2 класу) та Україночці (Герман Евеліна, учениця 2 класу). Кожному першокласнику Барвіночок із своїми помічниками подарував емблему - символ країни «Барвінкової» .

Несподіванкою для барвінчат став виступ дитячої філармонії, який організувала керівник гуртків Цуркан Ж. І. Із захопленням гості спостерігали за учнями, які займаються у музичній школі (Рошка Юлія, Урсулян Дмитро, Гайсюк Вільгельм, Гайсюк Ельфіда, Станіцький Іван, Бучковський Михайло, Александрюк Павло) та учнями які займаються у вокальному гуртку (Станіцька Ірина, Станіцька Надія, Бужак Олена, Легоцька Каріна, Завгородній Петро, Міхаіле Андріан, Яруш Віталій). Не залишили байдужими нікого запальні танці, які представили танцювальні колективи «Невгамовні» та «Веселка», керівник Шодринга М. В.

Закінчилося свято, але подорож до країни Барвінкової тільки почалася. Тож хай цей день стане початком добрих справ, поваги та гідної зміни підростаючого покоління на благо процвітання нашої школи, села, нашої держави.

Педагог – організатор А.Є. Бужак

ЗВР Я.М. Станіцька

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 458 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.05.2017 | Комментарії (0)

   Напередодні Дня пам'яті та примирення та Дня Перемоги з метою вшанування подвигу народу в Слобідському НВК були проведені відповідні заходи.

5 травня до Дня пам'яті та примирення було організовано перегляд документального фільму «Пам'ятаємо. Перемагаємо».

Педагог-організатор Гришин В.В. підготував урок мужності «Ніхто не забутий, ніщо не забуто».

Усі заходи проходили під гаслом «Пам'ятаємо. Перемагаємо» й були спрямовані на те, щоб діти пам'ятали скільки людей загинуло у Другій світовій війні , що агресора зупинили спільними зусиллями об'єднані нації, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими.

Проглядів матеріалу: 391 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.05.2017 | Комментарії (0)

    11 травня в Молодійській ЗОШ, учні 3-Б класу, зібрались на «Родинне свято», яке присвятили дорогим людям – своїм батькам. Діти вітали своїх рідних, декламували вірші, співали і танцювали.

А найцікавішими були конкурси, в яких батьки приймали активну участь і поринули в дитинство.

Промайне багато років, зітруться у нашій пам’яті багато подій, забудуться люди, зустрічі. Але щоб не трапилося у житті, ми завжди повертаємося у світ свого дитинства до рідної берегині, до своїх батька й матері.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 363 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.05.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024