Четвер, 09.05.2024, 03:36















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Травень » 10

    8 травня 2017 року о 20.00 управлінням освіти Глибоцької РДА було організовано молодіжну ходу з нагоди Дня пам"яті та примирення. Розпочалась хода з автопробігу організованого спільно з Товариством сприяння оборони України в Глибоцькому районі. У ході взяло участь більше 100 молодих та патріотично налаштованих мешканців селища, а також учні Глибоцької гімназії та Глибоцького ліцею. Вся хода супроводжувалась пісенним виступом глибоцьких гітаристів з керівником Галиною Іванівною Сисолєтівною.
В парку молодь разом із представниками влади символічно запалила "Вогонь Миру" та із запалених лампадок було сформовано цифру "72".

Привітати небайдужу молодь завітали заступник голови Глибоцької районної державної адміністрації Ілля Лопуляк та керівник апарату райдержадміністрації Валентина Безверхня.

Звертаючись до присутніх, Ілля Костянтинович, зазначив, що День пам’яті та примирення – значиме і хвилююче для кожного з нас свято, яке ми відзначаємо як данину пам’яті і глибокої поваги славним захисникам Вітчизни, всім, хто самовіддано, героїчно наближав довгоочікуваний день Великої Перемоги. Цей день об’єднує нас і робить непереможними перед обличчям будь-яких випробувань.

В свою чергу Валентина Іванівна подякувала всім небайдужій молоді, яка долучилась до заходу.

Проглядів матеріалу: 391 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.05.2017 | Комментарії (0)

  У Молодійській ЗОШ  День пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги у Другій світовій війні розпочався з хвилини мовчання. В знак пам'яті про події ІІ світової війни, вшанування подвигу українського народу, висловлення поваги усім борцям проти нацизму, увічнення пам'яті про загиблих учні та вчителі взяли участь у мітингу «Ніхто не забутий, ніщо не забуто!». Учні запалили свічки пам’яті та поклали квіти до пам’ятника загиблим воїнам-односельцям. Привітали ветеранів Великої Вітчизняної війни Флюндру С.В. та Чорнея Д.Г. з Днем Перемоги.

Проглядів матеріалу: 439 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.05.2017 | Комментарії (0)

    На виконання Указу Президента України від 28.03.2017 №84/2017 «Про відзначення у 2017 році Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні», листа Міністерства освіти і науки України від 28.04.2016 №1/9-212

«Про відзначення Дня пам’яті та примирення»

У Привороцькій ЗОШ було проведено:

1. Урок – презентація на тему: "Червоний мак. Ніколи знаву"

2. Круглий стіл на тему: «Пам’ять про війну як застереження від її повторення».

3. Виставка малюнків на тему: «9 травня-День Перемоги».

4. Книжкова виставка присвячена до Дня Перемоги: «Пам'ять героям».

5. Виховний захід на тему: «Ніхто не забутий, ніщо не забуто».

6. Перегляд відеофільму «Незламна».

7. Виховна година на тему: «1939-1945. Пам’ятаємо! Перемагаємо!.»

Проглядів матеріалу: 393 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.05.2017 | Комментарії (0)

   Як тільки вберуться у чарівні білі квіти сади навесні, засвітять дивовижні свічки каштани, а повітрі розіллється тонкий і ніжний аромат, в бузкових кущах заллються піснями невсипущі солов’ї, а вся земля випромінюватиме радість і щастя, нестримну жагу до життя, в такі прекрасний днь, 9 травня, ми відзначаємо велике свято - 72 річницю Дня перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні! Пам'ятаємо. Перемагаємо.

У ці травневі дні учні Михайлівського НВК вшановували мужність і жертовність тих, хто пройшов палаючими фронтовими дорогами Другої світової війни, на чию долю випали тяжкі роки окупації та пекло нацистських концтаборів, хто в післявоєнні роки відроджував тисячі перетворених на руїни українських міст та сіл. Адже вогнище війни було втягнуто 67 держав, 80 % населення земної кулі. Друга Світова тривала довгих 6 років. У цій війні загинуло близько 60 млн осіб, не говорячи вже про поранених і тих, хто пропав безвісти.

Український народ завжди прагнув миру і добросусідства. Та сьогодні, коли військова агресія на сході країни знову затьмарила наше небо, забираючи життя кращих українських воїнів, ми зі зброєю в руках готові відстоювати свою незалежність та територіальну цілісність. Титанічна битва нашого народу за перемогу триває. Священний обов’язок кожного з нас – бути гідними подвигу батьків і дідів та зробити все для того, щоб на мирній землі виховувати дітей, радіти успіхам у досягненні трудових цілей.

Пам’ятаємо! Перемагаємо!

Г.І. Команюк

Педагог-організатор

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 409 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.05.2017 | Комментарії (0)

   9 травня 2016-7 року у селі Купка відкрили новий спортивний майданчик, який буде сприяти зміцненню здоров'я, адже спорт – це молодість, спритність, швидкість, витривалість і сила.

Радісна подія об’єднала всіх жителів села, які відтепер матимуть змогу займатися улюбленим видом спорту на полі європейської якості. Майбутні зірки українського, можливо й світового футболу, не могли встояти на місці: їм одразу ж кортіло пограти, забити перші м’ячі у ворота суперників.

 Майданчик обладнаний освітленням, що дозволить мешканцям села займатися улюбленими видами спорту і у вечірній час.

 

 

 

Проглядів матеріалу: 527 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.05.2017 | Комментарії (0)

В першім класі урочистість,
День прощання з Букварем,
Пригадай-но, як колись ти,
Був маленьким школярем.
Н. Красоткіна

Чудове свято «Прощання з Букварем» відбулось нещодавно в учнів 1-Б класу Молодійської ЗОШ (вчитель Марія Григорівна Верозуб) .

ще вчора першокласники переступили поріг школи. Тримаючись за руку батьків, вони поспішали на перший у своєму житті урок. Час лине швидко. Навчання учні розпочали з першої книжки – Букваря. Ця чудова книжечка ввела першокласників у світ літер і звуків, навчила читати, познайомила з новими словами.
Позаду декілька місяців навчання. І ось довгоочікувана мить – прощання з Букварем! На святі зібралася вся класна родина: учні, батьки, вчителі, гості. Діти старанно готувалися, тому на сцені почувалися справжніми артистами. Під час свята пер
шачки прощалися з першою й улюбленою книгою – Буквариком, розповідали вірші про вже вивчені літери, показували інсценівки, танцювали.

А скільки веселих пісень заспівали . Як дзвіночки лунали їх голоси, коли звучала пісенька «Мій букварик». Прощаючись із Букварем, першокласники щиро подякували йому:
«Прощавай, Букварику,
Наш найкращий друже,
Ми тобі, Букварику,
Дякуємо дуже!»

Подякували першачки не лише Букварикові, а й своїм батькам. Це вони ділили їх перші радощі і сльози, коли вчилися читати і писати перші літери, готували святковий одяг, прикрашали зал. Діти приготували відео вітання для матусь з нагоди Свята Матері. А батьки на святі згадали дитинство і показали усім присутнім сценку "Першокласниця". Усі присутні були приємно вражені із захопленням подивилися її. В очах вчителів була помітна гордість за дітлахів, які стали справжніми школярами. Завершилось свято танцювально-музичною композицією «Україно, ми твоя надія» під керівництвом Ольги Григорівни.

Усі присутні, а це – батьки, вчителі, учні школи ще раз переконалися, що учні закінчують свій перший рік навчання з величезним багажем знань, який вони натхненно й наполегливо збирали впродовж року разом зі своєю першою вчителькою Верозуб Марією Григорівною.
На згадку про свято батьки подарували вчителю торт у вигляді Букварика, а дітям книжки для позакласного читання у 2 класі
Свято закінчилось, але шлях до знань тільки почався. Тож побажаємо першокласникам міцного здоров’я, успіхів, наполегливості та натхнення у подальшому навчанні!

Проглядів матеріалу: 461 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.05.2017 | Комментарії (1)

    28 квітня у Глибоцькій гімназії проводилось свято вшанування обдарованих та талановитих учнів, переможців олімпіад, конкурсів, турнірів « Гімназійна обдарованість – 2017».

З вітальним словом до присутніх звернулись голова Районної Ради Панчук П. В., начальник управління освіти Барарюк В. І., заступник селищної голови Зеленівський В. К., директор туристичного та краєзнавчого центру Дудка А. П., начальник відділу культури Глибоцької РДА Репіна О. М., директор гімназії Блисенко Ю. Д., заступник директора з навчально-виховної роботи Крючко І.П та заступник директора з науково- методичної роботи Вороніні Л. А.  Виступаючі відзначили, що для кожної країни найбільшу цінність становлять освічені люди, які знайшли своє місце у житті, сповна реалізували власні творчі й професійні можливості, інтелектуальні та організаторські здібності та у нашій гімназії талановиті діти, потужній вчительський колектив, терплячі, люблячі своїх дітей батьки, щиро їм усім дякували, бажали успіхів, віри в себе і лише примножувати ті результати та перемоги, яких ми досягли на сьогоднішній день.

Ще у цей день не було сумних облич, адже переповнена актова зала школи рясніла посмішками, гордістю. І це відчувалося у задоволеній метушні учнів різних класів, які чекали свого виходу на сцену, щоб їм вручили диплом чи грамоту, у щирих оплесках, які раз у раз лунали на підтримку дитячих досягнень, у радості, яка переповнювала серця батьків, а ще – у вчительських очах, які пишалися своїми учнями, адже це саме їхні успіхи є найпершим плодами безнастанної педагогічної праці. А між тим, як діти знов і знов піднімались на сцену за відзнаками, усіх присутніх зачаровували своїм талантом юні танцюристи, співаки, які упродовж року відвідували шкільні гуртки, ходили на репетиції, не жаліли часу та сил на розвиток свого таланту.

На завершення ведучий О. М. Крайський висловив надію на зустріч з нагоди такого свята у травні 2018 року із ще більшою кількістю обдарованих дітей.

Бажаємо злетів і нових висот,
Щоб труднощі зникли на віки.
Побільше, щоб отримали державних нагород
І щастя плинуло мов синьоокі ріки.

Проглядів матеріалу: 437 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.05.2017 | Комментарії (0)

«Театральна вистава розкриває перед дитиною

весь світ засобами мудрої та вічної казки,

розвиває творчі здібності особистості,

а найголовніше, виховує справжню людину».

С. Русова

З метою підвищення, удосконалення професійної майстерності педагогів дошкільних навчальних закладів району, виявлення та поширення педагогічного досвіду, стимулювання педагогічної творчості, забезпечення оптимальних умов для успішної реалізації БКДО 05.05.2017 року на базі Черепковецького ДНЗ відбувся районний семінар вихователів ДНЗ та НВК

з проблеми: «Розвиток творчих здібностей дітей дошкільного віку засобами театралізованої діяльності».

У Базовому компоненті дошкільної освіти зазначено, що метою діяльності дошкільного закладу є забезпечення гармонійного розвитку кожної дитини, створення сприятливих умов для її особистісного становлення та творчої самореалізації. Одним із ефективних засобів педагогічного впливу на розви­ток творчої особистості дошкільника названо театралізовану діяльність. Вона сприяє естетичному вихованню дітей, прилучає їх до мистецтва, розвиває вміння бачити, чути, розуміти красу слова, дії. Театральне мистецтво близьке і зрозуміле дітям, адже в його основі - гра, а це для малюка - найголовніший аспект діяльності, адже діти, граючись, розвиваються.

Розпочала семінар Лариса Петрик – методист РМЦ. Вона зазначила, що це питання є дуже цікавим і займає важливе місце в організації освітньо-виховного процесу з дошкільниками. Театр - це високий рівень естетичного виховання, адже він поєднує в собі впливи музики, танцю, пластики, мовлення та образотворчого мистецтва. Театралізована діяльність - це одна із провідних ліній у вихованні всебічно розвиненої особистості та один із ефективних засобів розвитку художньо-творчих здібностей дошкільника.

В теоретичному блоці учасникам заходу була представлена презентація «Види театру в ДНЗ».

У практичній частині семінару вихователі переглянули:

  • гру-інсценівку «Сорока-білобока» (вихователь Чорней Д.В.);
  • заняття в ІІ молодшій групі з елементами театралізації «Колобок» (вихователь Боднарюк О.М.);
  • театралізоване заняття в серед ній групі: «Дивні пригоди звірят у лісі» (вихователь Олійник Т.В.);
  • розвагу для старшої групи «Найкраща домівка» (вихователь ПензарО.В.);
  • драматизацію казки театралізованого гуртка «Ріпка» (керівник гуртка Чорней Н.І.).

Вихователь-методист Черепковецького ДНЗ Наталя Чорней провела з учасниками майстер-клас по створенню нетрадиційного виду театру «Театр на фартусі».

У ході семінару педагоги набули теоретичних знань щодо особливостей організації театральної діяльності дошкільників, визначили шляхи формування у дітей інтересу до театралізованої гри. Також переглянули виставку «Види театрів&ra ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 2644 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.05.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024