Субота, 27.04.2024, 11:46















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 19
Гостей: 19
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Грудень » 06

   У День Збройних Сил України в Сучевенській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено урочисту лінійку, присвячену цій даті.

Старшокласники брали участь у конкурсі на кращу військово-патріотичну пісню.

Учні 5-11 класів підготували стінгазети, присвячені захисникам Вітчизни.

Також проведено змагання –конкурси серед учнів двох вікових категорій - середньої та старшої:

-перетягування канату;

- присідання;

- вправи на скакалці;

-вправи на спритність;

В цей день учні школи дізнались про історію створення Армії в незалежній Україні, про бойові подвиги солдатів у зоні АТО.

Проглядів матеріалу: 367 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.12.2017 | Комментарії (0)

    Сьогодні, 6 грудня, в приміщенні конференц-зали РМЦ, під головуванням начальника управління освіти Глибоцької РДА Барарюка Василя Івановича відбулася розширена колегія управління освіти Глибоцької районної державної адміністрації, в якій взяли участь Придій Георгій Васильович –  голова Глибоцької райдержадміністрації, Панчук Петро Володимирович –   голова районної ради, Коломієць Віталій Кирилович  - заступник голови  райдержадміністрації, Ванзуряк Григорій Степанович - голова Глибоцької ОТГ, Сака Валерій Федорович- голова Тереблеченської ОТГ, Глопіна Валентин Іванович- голова Волоківської ОТГ,  Лазурко Світлана Іллівна -  голова райкому профспілки працівників освіти, директори загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, головні спецалісти управління освіти.

Згідно порядку денного, розглядались питання:

  1. Про форми співпраці об'єднаних територіальних громад району та управління освіти Глибоцької райдержадміністрації в контексті децентралізації у 2018 році. Доповідач Намака О.С.- завідувач районним методичним центром.
  2. Про роботу позашкільних навчальних закладів району та їх співфінансування об'єднаними територіальними громадами у 2018 році. Доповідач Стрельчук О. К.- директор БТДЮ; Дудка А. П.- директор ЦТКСЕУМ; Стрельчук П. Г.- директор ДЮСШ.
  3. Про створення комунальної установи "Інклюзивно-ресурсний центр" Глибоцької районної ради. Доповідач Міхай Д.М. - головний спеціаліст відділу змісту навчання, моніторингу, інспектування навчальних закладів управління освіти.

За підсумками роботи колегії прийнято рішення, в якому визначено пріоритетні завдання діяльності закладів освіти району.

 

Проглядів матеріалу: 448 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.12.2017 | Комментарії (0)

     Виховання громадянина – одне з найважливіших завдань сьогоднішньої школи. Це процес, який сприяє формуванню комплексу таких особистісних якостей і рис характеру, як патріотична свідомість, відповідальність і мужність, готовність працювати на благо Батьківщини, захищати та зміцнювати її міжнародний авторитет; повага до культури, звичаїв і традицій нашої країни.

6 грудня у Купському НВК №2 були проведені змагання, конкурси для отримання звання « Містер школи» з нагоди Дня Збройних Сил України.

 

 

Проглядів матеріалу: 370 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.12.2017 | Комментарії (0)

    5 грудня  у Старововчинецькому ліцеї проходило пробне ЗНО з української мови та літератури. Головною метою проведення пробного тестування є відтворення умов та технології проведення ЗНО для психологічної підготовки ліцеїстів до участі у зовнішньому незалежному оцінюванні.

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 424 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.12.2017 | Комментарії (0)

   Україна переживає дуже складні часи. Всі, небайдужі до долі нашої держави, підтримують військовослужбовців Збройних Сил України. Через волонтерські організації надається посильна допомога українській армії, до якої долучилися колективи всіх навчальних закладів Чернівецької області. В зону АТО відправляються продукти харчування, теплий одяг та армійська амуніція. Налаштована поміч пораненим військовослужбовцям та сім’ям, загиблих у збройному конфлікті Героїв кривавого протистояння.

У зв’язку із дуже складною ситуацією та настанням холодного періоду учні Глибоцького ліцею закупили тепле взуття для наших захисників, а також школярі намалювали листівки.

 

 

Проглядів матеріалу: 417 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.12.2017 | Комментарії (0)

     Наприкінці листопада 2017 року був проведений Тиждень хімії у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ступенів Глибоцького району учителем хімії М. К. Арманаш. Як відомо, цей предмет надає можливість вийти за межі стандартного уроку і сконцентрувати увагу на основних теоретичних та прикладних питаннях усього шкільного курсу.

Тиждень проходив за планом, з яким учні були ознайомлені заздалегідь, щоб мати можливість підготуватися. Мета проведення тижня полягала в тому, щоб активізувати пізнавальну діяльність учнів, поглибити їх знання у різних ділянках цієї науки.

Розпочався Тиждень хімії тематичною лінійкою, на якій вчитель М.К. Арманаш урочисто оголосила про відкриття Тижня, ознайомила з основними заходами.

Конкурс хімічних газет “Світ чарівної хімії” пройшов між учнями 7-9 класів, переможцем якого стала Стрілецька Ю. (8 кл.).

Також у 7 класі була проведена година цікавої хімії під назвою “Цікава наука хімія”, де відзначилися такі учні: Чорней М., Малофій П., Рожок А., Стрілецькій Ю.

У наполегливій боротьбі та захоплюючій атмосфері пройшла розважально-пізнавальна гра “Поле чудес” серед учнів 7-8 класів. Перемогу здобула команда “Елементи” 8 класу.

Хімія в моєму житті” – так називався конкурс творів, який був проведений учителем М. К. Арманаш. У цьому конкурсі перемогу здобули: Лодба І. (7 кл.), Богданюк О. (8 кл.), Робу Я. (8 кл.), Стрілецька Ю. (8 кл.).

Талант декламатора мали змогу проявити учні, які взяли участь у конкурсі “Хімія у віршах”, де І місце зайняла Влад Д. (9 кл.).

Інсценізація казки “Магічна хімія, яка проходила з хімічними експериментами завершила Тиждень хімії. Тут відзначилися: Рожок А.(7 кл.), Матещук Р.(7 кл.), Чорней М.(7 кл), Мага Г.(9 кл.), Кіпер. А. (9 кл).

Підводячи підсумки, вважаємо, що Тиждень хімії пройшов на високому рівні, адже вдалося залучити учнів до активної практичної та колективної роботи. Такі заходи дають змогу учням розширити свій кругозір, збагатитися новими знаннями.

 

М.К. Арманаш,

вчитель хімії та біології

Валякузьминської ЗОШ І-ІІ ступенів

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 544 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.12.2017 | Комментарії (0)

     З метою підвищення інтересу до географії, дослідження навколишнього середовища, всебічного розвитку особистості з 27 листопада по 01 грудня 2017 в Димківському НВК було проведено Тиждень з географії. Він відкрився урочистою лінійкою з метою ознайомлення учнів із заходами, які будуть проводитись в рамках Тижня. Відкрила загальношкільну лінійку вчитель географії Гумельник Р.Р., яка ознайомила учнів з планом проведення.

Перший день – «Інформаційний». Бібліотекарем була оформлена виставка літератури «Географія моєї Батьківщини». Для учнів 5-го класу проводилася демонстрація фільму «Подорож у космос».

На другий день «Пізнавальний» проведено географічні пазли для учнів 7-го класу та з учнями 10-го класу гра «Географічна показуха».

Третій день – «Мандруючий» – фотоконкурс «Мандруючи рідними просторами» для учнів 6-го класу та інформація для всіх «Визначні географічні об’єкти моєї області» – учні 8-го класу.

На четвертий день «Екологічний» проведено екологічну конференцію «Глобальні проблеми людства» та екологічний тренінг для учнів 11-го класу.

Найцікавіше пройшов останній день Тижня «Інтелектуальна гра» для найрозумніших. У ній взяли участь учні 6-го класу, які показали глибокі знання з географії і в подарунок отримали глобус для рідного класу.

Предметний Тиждень з географії – свято творчого, нестандартного підходу до навчання та виховання учнів.

Світик О.Ф., заступник директора з НВР

 

 

Проглядів матеріалу: 825 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.12.2017 | Комментарії (0)

   22 листопада в актовій залі Турятського НВК відбулося свято мови «Диво калинове», господарями якого стали учні 10–го класу зі своїм наставником Марією Дмитрівною Амоші. Учні розповідали про тернистий шлях нашої мови, історію її виникнення. Читці декламували вірші, акцентуючи увагу своїм виступом на важливості української мови в сучасному житті. Організатори намагались зацікавити глядачів вивчати та берегти рідну мову.

Зі сцени звучали не тільки вірші, але й чудові пісні у виконанні Пинзару Анастасії (пісня «Українці»), «Мова єднання» у виконанні Балан Андреї та Пую Евеліни, розігрувалися смішні сценки.

Українська мелодія запалила своєю енергетикою весь зал. Свято рідної мови вдалося змістовним та цікавим. Учні ще раз переконалися, що рідна мова – це «мова єднання», мова братньої любові та поваги, мова взаємної підтримки й розуміння.

Завершальним патріотичним акордом свята було душевне виконання пісні «Україна жива» Корбут Богданою, ученицею 9-А класу.

Проглядів матеріалу: 411 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.12.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024