Субота, 27.04.2024, 07:26















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 7
Гостей: 7
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Грудень » 08

     8 грудня на Глибоччині урочисто закрили ІІ етап Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2018» . З вітальним словом до присутніх звернулась голова РК профспілки Світлана Лазурко, яка зауважила, що кожен цьогорічний учасник районного етапу конкурсу-вже переможець: адже їх не зупинили ні нові умови участі, ні складна процедура реєстрації. «Кожен, хто взяв на себе сміливість довести собі і всім, що він-найкращий педагог, успішно зробив це», -зауважила голова профспілки. Світлана Іллівна вручила 9 учасникам районного етапу конкурсу цінні подарунки. Дипломи переможців і учасників конкурсу, разом з найкращими словами і високою оцінкою майстерності, вручила заступник начальника управління освіти Інна Цуркан, передавши щирі вітання від начальника управління освіти Василя Івановича Барарюка. Інна Юріївна зауважила, що номінація «Курси духовно-морального спрямування» залишається відкритою, і протягом грудня-січня РМЦ чекає активних творчих педагогів на районному етапі конкурсу в цій номінації. Учасники конкурсу, директори шкіл, члени журі висловлювались щодо необхідності конкурсу для самореалізації вчителя, висловлювали жаль з приводу занадто ускладненої процедури реєстрації та проведення районного етапу, який, традиційно був масовим та змагання між колегами ставало районним педагогічним святом, на якому кожен учасник почувався переможцем. Переможець у номінації «Українська мова та література» Юлія Зеленівська до всього додала, що в районі обов`язково має бути місце для зустрічі усіх вчителів, місце для фахових зібрань, диспутів, обміну досвідом. Зав.РМЦ Олеся Намака висловила впевненість у тому, що цим місцем для вчителя і надалі залишиться районний методичний центр-як районна школа для вчителя.

Посилання на протоколи конкурсу - тисни тут

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 769 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.12.2017 | Комментарії (1)

       8 грудня на базі Глибоцької гімназії з метою виявлення обдарованих дітей і сприяння інтересу учнів до поглибленого вивчення комп’ютерних наук відбувся районного етапу відкритого міжобласного конкурсу на кращу комп’ютерну програму серед школярів «Інформатик» (юних ВЕБ – дизайнерів та користувачів ПК), який проводився за наступними номінаціями:

  • ВЕБ - дизайн;
  • користувачі ПК;
  • програмування.

Конкурсантів оцінювало професійне журі у складі:

  • Стрельчук О. К. – директора Глибоцького РБТДЮ, голови журі;
  • Білійчук Ж. В. – вчителя Старовочинецького ліцею, заступника голови журі;
  • Малиша І. В. – методиста технічного відділу Глибоцького РБТДЮ, секретаря журі;
  • Назаришиної О. А. – вчителя Глибоцького ліцею, члена журі;
  • Головатої М. Л. – керівника гуртків Глибоцького РБТДЮ, члена журі.

У конкурсі прийняли участь учні Купського НВК № 2, Димківського НВК, Глибоцької гімназії, Старовочинецького ліцею, Опришенської ЗОШ, Йорданештської ЗОШ № 2, Валякузьминської ЗОШ, Сучевенської ЗОШ та вихованці Глибоцького РБТДЮ.

За підсумками журі перемогу у конкурсі здобули:

  • Воробець Анастасія, вихованка гуртка «Юний програміст» Глибоцького РБТДЮ на базі Старововчинецького ліцею, кер. Воробець І. В. (номінація «Користувачі ПК»)
  • Борош Денис, учень Сучевенської ЗОШ, кер. Сучеван Ш. Г. (номінація «Програмування»)
  • Шородок Олексій, учень Димківського НВК, кер. Головата М. Л. (номінація «Веб-дизайн»).

Тож вітаємо усіх учасників конкурсі, а особливо, переможців, які представлятимуть Глибоцький район на обласному рівні. Бажаємо наснаги, терпіння та нових перемог!!!

Протоколи засідання журі районного етапу відкритого міжобласного конкурсу на к ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 884 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.12.2017 | Комментарії (3)

     6 грудня, у початковій школі Петричанського НВК проведено День відкритих дверей - день доступності, відкритості, щирості!
День відкритих дверей у навчальному закладі - цікава форма роботи педагогів та батьків, яка дозволяє дорослим вникнути в атмосферу навчального дня їх дітей. В цей не зовсім звичайний навчальний день учні 1-4 класів намагалися працювати особливо старанно, адже дітям так хочеться, щоб їх батьки пишалися ними, раділи їх успіхам. Це також неабиякий психологічний стимул до навчання.
До навчально-виховного комплексу завітали батьки учнів та методист початкового навчання методичного центру управління освіти Глибоцької РДА Микитюк Тетяна Олексіївна. Українська мова та літературне читання, математика та природознавство, трудове навчання та основи здоров'я - саме на таких уроках мали можливість сьогодні побувати шановні гості. А на уроки запрошували вчителі початкових класів: Шелепюк Світлана Михайлівна, Піцул Алла Марківна, Воробець Людмила Анатоліївна, Стругарь Лілія Петрівна. Виховний захід до Дня Збройних сил України провела інструктор з фізичної культури Крушельницька Наталія Танасіївна.
Віриться, що творчий підхід кожного педагога, їхня наполегливість та
професіоналізм обов'язково дадуть свої прекрасні плоди.

Директор Петричанського НВК Марія Катренюк

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 368 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.12.2017 | Комментарії (0)

   Такою була назва тематичного вечора, який підготували і провели вихованці та керівник творчого об’єднання «Патріотична і туристська пісня» Глибоцького центру туризму та краєзнавства. Цей захід ми приурочили до 154-ї річниці від Дня народження буковинської письменниці, нашої славетної землячки-Ольги Юліанівни Кобилянської.

На цю зустріч ми запросили місцеву поетесу , завідувачку бібліотекою с. Просіка, лауреата районної премії імені Ольги Кобилянської 2017 року-Родіку Зегрю, яка люб’язно та невимушено розповіла присутнім про свій життєвий шлях і творчість. А далі були зворушливі хвилини дотику до поезії…Коли із вуст нашої гості-Родіки Георгіївни, лунали вірші українською, російською та (її рідною)румунською мовами про небо, рідне село, про те, що турбує автора, і до чого вона не байдужа-мимоволі, все це образно уявлялося щоразу! Діти із задоволенням слухали і задавали питання поетесі про її перші проби пера та улюблені вірші.

Керівник гуртка «Юні музеєзнавці» Ольга Василівна Шевченко зачитала уривок із книги «Підземний дзвін »Домки Ботушанської, де розповідалося про зустріч Сидора Ботушанського з Ольгою Кобилянською. Також на наш поетичний вогник була запрошена кореспондент часопису «Новий день», лауреат премії Ольги Кобилянської-Лариса Дущак, яка займається пошуково-дослідницькою діяльністю по творчості О.Кобилянської. На святі декламувалися вірші поетеси із с. Кам’янка Марії Петрівни Козуб про нашу «Гірську орлицю»

Царівно гірського краю!

Слово твоє серед нас,

Воно невмируще-я знаю!

З нами воно повсякчас .

(Марія Козуб)

Галина Семенюк-Сисолєтіна, керівник творчого об’єднання «Патріотична і туристська пісня» Глибоцького ЦТКСЕУМ,лауреат премії ім.О.Кобилянської.

Проглядів матеріалу: 499 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.12.2017 | Комментарії (0)

   Споконвіку традиції святкування дня Святого Миколая вчать милосердю, щедрості й любові до оточуючих. Кожна дитина та дорослі з нетерпінням чекають прихід Святого Миколая. 6 грудня напередодні свята - Святий Миколай завітав до дітей Нижньосиньовецького ДНЗ.  Діточки груп "Сонечко" та "Ромашка" чудово підготувалися до його зустрічі.

Вихованці старшої та молодшої групи готували для Святого справжнісінький бал, аби показати, як вони люблять його, які вони слухняні й талановиті. Гарні вірші, веселі пісні та зимові таночки побачив Миколай, а діткам залишив солодкі подарунки.

 

 

Проглядів матеріалу: 357 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.12.2017 | Комментарії (0)

     8 грудня Тарашанську школу відвідав ляльковий театр «22 ромашки». Учні 1- 5 класів переглянули виставу «День народження». Разом із Маринкою – Веселинкою та Пікачу діти помандрували світом пригод, грали у ігри, співали та танцювали. А спільна фотографія з героями та пам’ятні сувеніри залишаться їм на гарну згадку.

Педагог – організатор А.Є. Бужак

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 448 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.12.2017 | Комментарії (0)

     08 грудня 2017 року у Сучевенській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів вчитель англійської мови Ілуцан Д. М. з метою популяризації вивчення англійської мови провела виховний захід на тему ,,Зимові Свята.

Метою проведення заходу є удосконалення знань учнів щодо святкування зимових свят у Великобританії .

У проведенні виховного заходу брали участь усі учні школи . Найактивніші учасники отримали призи за участь у конкурсах ,,The most beautiful flake ’’ і ,,The best St. Valentines card ’’ .

Учні мали змогу продемонструвати креативність та фантазію , логічне мислення та артистичність .

Школярі колядували та співали про Новий Рік, а також намалювали гарні зимові пейзажі , Діда Мороза та Снігуроньку.

Привітали присутніх з новорічними святами, що наближаються.

 

Проглядів матеріалу: 502 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.12.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024