Субота, 27.04.2024, 13:11















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 7
Гостей: 7
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Грудень » 05

   День збройних сил України – одне з найважливіших свят в нашій країні, особливо сьогодні. Воно з'явилося ще в 1993 році, майже відразу після прийняття Україною незалежності. Саме 6 грудня 1991 року Верховна Рада затвердила два значущих закони "Про оборону України" та "Про збройні сили України". І через два роки, саме 6 грудня було прийнято рішення відзначати День збройних сил України.

В цей день всі громадяни країни висловлюють свою повагу українським солдатам та офіцерам, які на сході України в важких нелюдських умовах боронять мирне життя українців. Також згадуються українські воїни-миротворці, які у складі багатьох місій ООН стоять на сторожі миру і порядку в зарубіжних країнах та своєю доблесною службою за кордоном створюють мужній образ українського солдата і сміливо виконують бойові завдання в гарячих точках по всьому світу.
Традиційно святкування розпочинається церемонією покладання квітів до могили невідомого солдата, божественною літургією за загиблими за волю України героями. Потім Президент та перші особи держави виголошують урочисті промови з привітаннями військовослужбовців. У військових частинах по всій країні проводяться урочисті збори та нагородження військових.
В цей день ми також приєднуємося до привітань наших славних воїнів та бажаємо їм швидкого повернення до своїх родин з перемогою, а також міцного здоров'я та надійних тилів. Вітаємо зі святом!
Проглядів матеріалу: 623 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.12.2017 | Комментарії (0)

Інформація щодо використаних коштів за 2017р. перейти

Проглядів матеріалу: 404 | Завантажив: diskigor | Дата: 05.12.2017 | Комментарії (0)

    Сьогодні у методичному центрі управління освіти стартував районний етап конкурсу фахової майстерності «Вчитель року-2018». Дев`ять педагогів району змагаються у чотирьох номінаціях: «Українська мова та література»-Зеленівська Юлія з Кам`янської ЗОШ, Локовей Марина з Коровійської школи, Бойко Марія з Купського НВК №2; у номінації «Фізика»-Ткачук Андрій з Черепковецької ЗОШ та Білик Лілія з Коровійської школи; у номінації «Фізичне виховання»- Баланюк Петро зі Старововчинецького ліцею, Баланюк Михайло з Черепковецької школи та Лукашев Дмитро з Коровійської школи; у номінації «Курси духовно-морального спрямування» - Цехмістир Аліна, вчитель Коровійської школи. Учасники районного етапу продемонстрували власний досвід та пройшли фахове тестування, далі- різні випробування, згідно дорожної карти, затвердженої наказом управління освіти від 22.11.2017 р. № 852 -тисни тут.

 Учасників на урочистому відкритті Конкурсу привітали начальник управління освіти Василь Барарюк та голова рк профспілки Світлана Лазурко. Бажаємо успіхів, перемог та нових вражень усім, хто став цього річ на Глибоччині Вчителем Року.

Проглядів матеріалу: 525 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.12.2017 | Комментарії (0)

     Стало доброю традицією в Камянській ЗОШ I-III ступенів проведення на передодні дня ЗСУ військово-патріотичного спортивного свята Нумо, хлопці . У рамках місячника оборонно-масової роботи, присвяченого 26-й річниці Збройних сил України були проведені особисті змагання на першість школи по стройовій, вогневій, медико-санітарній підготовці, військовій топографії, змагались учні у виконанні нормативів з прикладної фізичної підготовки та основ цивільного захисту. На святі, яке відбулося 01.12.2017р були присутні голова РК ТСОУ Гнатюк І.Г, методист управління освіти Швець В.Г.,Карлійчук С.М., учасник АТО, дирекція школи.

Гості свята привітали учасників змагань з 26-ю річницею ЗСУ, вручили грамоти переможцям змагань в особистій першості та побажали успіхів командам учасницям змагань “Нумо, хлопці”.Таких команд було шість, це учні 10 – 11х класів. Вони змагалися за командну першість у 10-и номінаціях: виконання стройових прийомів, стрільба зі п/г,підтягування на високій перекладині, неповне розбирання та збирання АК-74, згинання-розгинання рук в упорі від лавочки для дівчат, спорядження магазину, одягнення протигазу, визначення азимута магнітного, виконання нормативів з військово-медичної підготовки . А на завершення змагань було проведено військово-спортивну естафету зі стрільбою із п/г.

По завершенню змагань було підбито підсумки та визначено переможців. Кращі знання, вміння та навички, показала команда 11-В класу, команда 10-А класу зайняли 2 місце, а команда 11-Б класу посіла 3 місце. Команди переможців були нагороджені грамотами та призами. Команда яка посіла 1 місце, виборола право брати участь у районних змаганнях з нагоди 26-ї річниці створення ЗСУ.

Вчитель предмету Захист ВітчизниД.П. Доготар

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 593 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.12.2017 | Комментарії (0)

    Ми всі знаємо, що іноземна мова є практично невід’ємною частиною нашого життя. Можна сказати, що майже кожен з нас або вчив якусь мову, або вчить зараз. Знання іноземної мови допомагає в поїздках закордон і в кар’єрному зростанні. Це чудово розуміють і учні Йорданештської ЗОШ №2 І-ІІ ступенів, які активно беруть участь у різних конкурсах та є призерами районних та обласних олімпіад з французької мови.

Таким чином, 24 жовтня 2017 року, маленькі «французи» Йорданештської ЗОШ №2 І-ІІ ступенів, під керівництвом Кирчу Оксани Дмитрівни та Кирчу Марії Григорівни вирішили первірити свій рівень володіння французькою мовою і взяли участь у Всеукраїнському конкурсі з французької мови «ГАЛЛУС 2017».

А 5 грудня 2017 року наші учні взяли участь і у Всеукраїнському конкурсі з англійської мови «Гринвіч 2017». Ніхто не побоявся спробувати свої сили і всі надіються, що удача всім обов’язково усміхнеться! Учні чекають із нетерпінням дані конкурси; а цікаві та оригінальні подаруночки від організаторів ще більше їх стимулюють до вдосконалення іноземних мов.

Хороший настрій і спрага до нових знань панували всі ці дні в нашій школі. В умовах сьогодення учні чудово розуміють, що «Нова мова - новий світ», отож вивчаючи іноземні мови, не потрібно боятися робити кроки до самовдосконалення, бо перед освіченою людиною відкривається безліч дверей та зникає безліч перешкод!

Кирчу Оксана Дмитрівна, заступник директора з НВР

Проглядів матеріалу: 361 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.12.2017 | Комментарії (0)

    Щорічно у Черепковецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів проводиться конкурс "Міс школи ". Цьогоріч, 1 грудня за звання найкращої змагались дівчата 8 – 11 класів.

Українські дівчата славились своєю красою в усьому світі. Їм в усі віки були притаманні неповторність, врода, світлий розум, працьовитість, ввічливість, велика шана, багата фантазія. І багатьма такими рисами наділені і наші дівчата, які брали участь у цьому святі.

    Конкурс розпочався з візитної картки кожної учасниці, де вони розповідали про себе, своє захоплення, таланти. Тут були представлені і пісні, і танці.

Наступний був «Вишиванка – це стильно». Вишиванка – це один із найдавніших елементів українського одягу. Її носили усі: діти, чоловіки, жінки. Особливе значення мала вишиванка, вишита руками нареченої, і подарована майбутньому чоловіку. Хрестик до хрестика – квітка. Отак, стараннями молодої дівчини і створювався неповторний шедевр, український костюм. Це нам і продемонстрували наші учасниці.

Журі та глядачі були в захопленні від проведення «Конкурсу талантів».

Складнішим став «Інтелектуальний» конкурс, де потрібно було дати відповідь на підступні питання, але всі впорались із завданням.

Також був конкурс з глядачами, де вони могли заробити додаткові бали для своєї фаворитки.

А в конкурсі «Мова в умовах кризи» дівчата порадували, як і суддів так і глядачів. Своїми костюмами красуні довели, що вони творчі та креативні. Учасниці презентували власноруч зроблені костюми з екологічно чистих матеріалів, це були і серветки, і папір,і шпалери, і пакети для сміття, і навіть пластикові пляшки.

Перемогу у конкурсі, титул "Міс школи" та корону здобула Колотило Олександра, учениця 10 класу.

 

Проглядів матеріалу: 475 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.12.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024