Субота, 27.04.2024, 14:10















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Грудень » 28

    Новий рік – саме довгоочікуване свято. Всі люди чекають новорічного чарівництва. Кожен вірить, що в новорічну ніч виконуються всі бажання.

Особливо чекають Новий рік діти, адже Дід Мороз повинен принести їм купу подарунків. А як хочеться побачити справжнього Діда Мороза, коли він вночі кладе під ялинку подарунки.

Новий рік – одне з найдавніших і найпопулярніших календарних свят. Це, мабуть, єдина подія, яку протягом століть щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах, яку знають, люблять і яку з нетерпінням чекають люди, різні у своїх етно - національних традиціях і релігійних переконаннях.

Новорічне свято для найменших вихованців Грушівського НВК відбулося 26 грудня. Діти підготували цікаві привітання, віршики, новорічні хороводи та сценки, адже новорічні свята – це чудовий спосіб проявити свої акторські здібності. Обидві групи гарно виступили, хороший музичний супровід, цікава хореографія . Гарно прикрашена зала додало святковості під час проведення заходу. Свято довершили новорічними подарунками для дітей.

Заступник директора з ВР Попович В. Г.

Проглядів матеріалу: 450 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.12.2017 | Комментарії (0)

    Новий рік! Ці слова у кожного асоціюються зі святковим настроєм, подарунками, іграми, розвагами. Новорічні свята є радісною подією, особливо для дітей, коли збуваються мрії.

Дні Новорічного настрою, що розпочалися 27 грудня у Купському НВК №2 запам'ятаються на довго вихованцям дошкільної групи та учням початкових класів, які першими розпочали парад новорічних святкувань.

 

Хай Новий рік з добром до Вас прийде,

Здоров'я, сміх і радість принесе,

Різдво з колядою хай завітає,

Щастям безмежним Вас благословляє!

Проглядів матеріалу: 382 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.12.2017 | Комментарії (0)

«Білим полем через ліс,

Річку і долинку

Дід Мороз гостинці ніс

Діткам на ялинку».

   Новорічна ялинка – справжня окраса новорічних свят, це символ та невід’ємна ознака Різдва та Нового Року. Струнка, розкішна, немовби казкова принцеса несе за собою святковий настрій. Є багато різних свят, які діткам подобаються і яких вони чекають, але найулюбленіше це Новий рік. Це свято приходить в садок з якимось невимовно радісним та казковим передчуттям. 28 грудня засяяли на ялинці різнокольорові вогники, зазвучала музика і почалося веселе свято. Діти з нетерпінням чекали головних гостей — Діда Мороза і Снігуроньку. І вони прийшли , як завжди, вчасно.

 

Проглядів матеріалу: 427 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.12.2017 | Комментарії (0)

Бажаємо вам щастя в Новому році,
Здоров’я, удачі на кожному кроці.
Щоб все, що задумалось вами,збулося,
Щобрадісно, світлоусім вам жилося!

    Новорічні свята приходять до нас яскравими святковими ранками та балом.Учні разом із своїми класними керівниками та виховниками стараються відтворювати місцеві обряди та звичаї зимового циклу.

Цього року початківціпродемонстрували перед батьками вірші та пісні,зимові обряди:колядки і щедрівки, цікаві інсценізації.Тож і Дід Мороз не забарився до них з подарунками та новорічними побажаннями.

Новорічний концерт старшокласників пройшов на вищому рівні. На сцені Будинкунаціональнихкультур села Тереблече пролунали як давні так і сучасні колядки, різноманітні танці та хороводи Маланки та Кози, веселі сценки, щедрування і засівання.

То ж хай у кожного з вас буде Новийрікщасливим і радісним, наповнений по самівінцящастям і казкою. То ж щасливого Нового року усім!

ЗДВР Ауріте М. С.

Проглядів матеріалу: 393 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.12.2017 | Комментарії (0)

     Різдво Христове - довгоочікуване сімейне свято, коли за одним столом збирається велика родина.
Колядки, як невід'ємна частина обрядів зимового циклу, виконують у найбільші свята православних християн - від Різдва до Водохреща. У ці дні всі ми, мабуть, як ніколи, усвідомлюємо зв'язок одне з одним, з усім нашим народом, який має багату історію і не менш значимі народні традиції. 21 грудня  у Нижньосиньовецькій ЗОШ відбувся марафон колядок "Вифлеємська зірка" серед учнів 1-11 класів.
Кожен клас представив свою колядку і різдвяні віншування. Злившись воєдино, вся школа колядувала, прославляючи народження Христа - Спасителя світу.
Учні ще раз підтвердили, що стали продовжувачами кращих народних різдвяних традицій.
З найкращими побажаннями вітаємо всіх з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаємо міцного здоров’я та віри в процвітання нашої країни.Нехай збуваються мрії, нехай удача і благодать приходить у кожен дім.
Проглядів матеріалу: 409 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.12.2017 | Комментарії (0)

     Зима йде — свята за собою веде. І скільки ж їх узимку! Все це пов’язане з давнім українським народним буттям. Бо взимку і роботи менше, і вечори довші. І кожне свято по-своєму цікаве, красиве, захоплююче...
Та що може зрівнятися з новорічним святом, коли дитина заходить у казку і оживають казкові герої, а ти і сам один із них! Та що вже казати дітям, коли в дорослих це свято викликає щиру усмішку та радість. І не має значення, скільки тобі років, а як привітається до тебе чарівний Дід Мороз, то в найлютіший холод на душі потепліє!

Це, можливо, і є те найяскравіше свято дитинства — з ялинкою, іграшками, веселими перетвореннями, Дідом Морозом, Снігуркою, танцями, піснями і подарунками! Це свято дитинства, а для кожної вікової групи школярів воно інше, щоб було всім цікаво; та й кожного Нового року – свято інше, бо життя не стоїть на місці.

21 грудня чарівне дійство завітало до учнів Привороцької ЗОШ І-ІІ ст. Діти, одягнені у яскраві новорічні костюми, побували у справжній новорічній круговерті.

Новорічні свята - це чудовий спосіб проявити свої акторські здібності. Активними учасниками на новорічних дійствах стали учні початкових класів під керівництвом класних керівників та 5-9 класів під керівництвом педагога-організатора Романюк Л.І.

Відомі казкові персонажі – Дід Мороз , Снігуронька, та багато інших завітали в гості до учнів, подарували море емоцій, гарного настрою.

Діти з великим запалом та задоволенням брали участь у веселих рухливих конкурсах.

Для учнів 1-9 класів була проведена Ігрова новорічна програма з різноманітними конкурсами. В програмі були ігри та конкурси, в яких діти приймали участь з великим задоволенням, а Дід Мороз і Снігуронька вручали всім учасникам новорічні подарунки.

Усі заходи, проведені у нашій школі, подарували море позитиву, море дитячих усмішок та гарний передноворічний настрій. Відгомін цього свята зігріватиме серця дітей увесь наступний рік, даруючи їм віру у дива.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 456 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.12.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024