П'ятниця, 29.03.2024, 14:15















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Квітень » 16

   Бути вчителем дуже відповідально, бо він для учнів взірець у мисленні та поведінці. Учитель живе в кожній людині. Тому жодна професія не обходиться без нього. Час і прогрес відводять деякі професії в архів. Та серед небагатьох незмінних величин є одна, найверховніша — Учитель.

14 квітня 2018 року виповнилася річниця з дня смерті  вчителя Валякузьминської ЗОШ Кирилюк Зінаїди Степанівни, яка відійшла у вічність у свої 47 років.

Зінаїда Степанівна кохалася в народній пісні, віршах, прищеплювала своїм вихованцям уміння серцем відчувати мелодійність нашої мови.

У пятницю, 13 квітня, ми провели вечір памяті, на якому були присутні її рідні, друзі, вчителі та учні школи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 395 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.04.2018 | Комментарії (0)

       Вчителі англійської мови розпочали очну сесію навчань за програмами Нової української школи. Заняття триватимуть три дні – серед них дискусії, семінари та тренінги. Головне, що навчальний матеріал в більшості спрямований на практичну діяльність. Серед великої кількості питань вчителі відзначають:
- якою буде мотивація школярів у першому класі?
- як виглядатиме класна кімната?
- як здійснювати оцінювання?
- як створювати цікаве навчальне середовище?
Досвідчені тренери готові поділитися досвідом, знаннями, методами та прийомами, які були отримані під час тренувань, організованих Британською Радою в Україні, Гете Інститутом та Посольством Франції в Україні влітку та восени 2017 року.
Усього стажування пройдуть 484 вчителі іноземних мов області у локаціях, представлених на інтерактивній карті, яка розміщена на сайті ІППОЧО у закладці Нова Українська Школа. Наступним етапом є проходження он-лайн курсу на платформах Британської Ради в Україні, Гете Інституту та Посольства Франції в Україні.

Проглядів матеріалу: 411 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.04.2018 | Комментарії (0)

    Школи запрошують до участі в екологічному проекті. Міністерство екології разом із Міністерством освіти розпочинають збір заявок від шкіл для участі в екологічному проекті «Компола». 200 шкіл переможців отримають компостери для переробки харчових відходів.

Науковці можуть отримати грант на патент винаходів. МОН закликало українських вчених не поспішати витрачати власні кошти і подавати документи на грант для отримання прав на свої винаходи. Гранти виділяються через Український науково-технологічний центр.

В Києві відбудуться дві масштабні освітні виставки. 19-21 квітня в столиці відбудуться відомі виставки «Освіта та кар’єра» та «Освіта за кордоном». Участь у виставці візьмуть представники понад 100 закордонних навчальних закладів та провідні українські університети.

Виші просять підготуватись до ЗНО у магістратуру. Міносвіти доручило керівникам вишів, де здійснюватиметься прийом на навчання до магістратури на технологією ЗНО, визначити працівників, відповідальних за реєстрацію учасників тестування.

Опубліковані навчальні програми Нової української школи. Освітнє відомство пропонує педагогічним працівникам дві типові освітні програми, кожна з яких розроблена відповідно до нового закону «Про освіту» та Державного стандарту початкової освіти.

Уряд виділив 100 млн на створення навчальних центрів. Кабінет Міністрів ухвалив постанову, якою передбачено виділення у 2018 році коштів на створення 50 навчально-практичних центрів на базі професійно-технічних навчальних закладів.

Рейтинг університетів за показниками Scopus 2018 року. Видавничою службою «УРАН», на замовлення Освіта.ua, здійснено моніторинг суб’єктів науково-видавничої діяльності України за показниками SciVerse Scopus, на підставі якого складено рейтинг українських вишів.

ЗНО з історії України: візуальні об’єкти, які потрібно знати. Освіта.ua пропонує учасникам ЗНО, які складатимуть тест з історії України, перелік візуальних об’єктів, що можуть бути запропоновані укладачами тестів. Перелік складено відповідно до вимог програми ЗНО.

У Києві стартує вступна кампанія до 1-х класів. У КМДА повідомляють, що відтепер у школах не будуть проводитись конкурси для майбутніх першокласників. Отже родини можуть скористатися правом вибору школи без жодних обмежень.

Проглядів матеріалу: 422 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.04.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024