П'ятниця, 26.04.2024, 23:28















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Травень » 04

4 травня 2018 р. в Черепковецькій ЗОШ I-III ступенів учнями 4 - А класу було проведено свято екологічну зупинку об’єднання «Струмочок» на тему: «Будь природі другом!»

Метою зупинки було формування в учнів естетичної та екологічної культури, ціннісного ставлення до природи, розвивати творчі здібності, акторську майстерність; виховувати любов до рідного краю, шанобливе ставлення до оточуючого середовища.
Учні показали театралізоване дійство про їстівні та отруйні гриби, а також про збереження лікарських рослин у природі. Діти танцювали танець квітів і метелика, співали пісні про те, чому потрібно берегти природу, розказували вірші. На кінець свята учні 4-А класу гостей пригощали смаколиками.

 

Для перегляду відео клацни ТУТ

Проглядів матеріалу: 399 | Завантажив: kamenyuk70 | Дата: 04.05.2018

    У Купському НВК № 2 стартував проект під назвою «Глибоччина без сміття» згідно якого у нашій школі різні пізнавальні заходи, метою яких є ознайомлення учнів з процесом сортування відходів.

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 640 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.05.2018 | Комментарії (0)

     В центрі діяльності нашого НВК залишається правове виховання, яке спрямоване на реалізацію правопросвітницького проекту «Я маю право», спрямованого на формування в учнівської молоді правової культури та правової свідомості. Саме тому проводяться різні заходи правовоосвітницького (превентивного) характеру, які спрямовані на формування позитивних соціальних установок, запобігання вживанню наркотичних речовин, відвернення суїцидів та формування навичок безпечних статевих стосунків.

Робота у системі превентивного виховання у школі здійснюється з початку навчального року: у вересні-жовтні складено соціальний паспорт школи, проведено анкетування учнів щодо їх схильності до шкідливих звичок; проводяться практичним психологом корекційні заняття з дітьми девіантної поведінки, ці діти відвідуються вдома; психологом школи вивчаються емоційні стани першокласників під час уроків, міжособистісні відносини у класних колективах. Упродовж навчального року щомісяця в усіх класах проводиться цикл бесід з правового виховання ; тиждень правової культури (грудень), тиждень безпеки життєдіяльності (вчитель основ здоров'я Чорней О.С., вересень), правові брейн- ринги між учнями 8-их і 9-их класів на тему «Я маю право»; тренінги з батьками.

Усвідомлюючи важливість радикальних змін у всіх сферах життя, у школі діє система профілактичної роботи по попередженню правопорушень серед школярів, створена рада профілактики правопорушень.

Робота з превентивного виховання ведеться індивідуальна, групова і масова. Це і зустрічі з працівниками правоохоронних органів, і вивчення законодавства України.

Нещодавно у нас у гостях побувала прокурор Глибоцького та Сторожинецького району Гуцуляк Світлана Тодорівна, яка провела з учнями цікаві уроки права.

У планах виховної роботи класних керівників сплановані бесіди з правового виховання, бесіди з профілактики правопорушень, тиждень правових знань, робота з батьками дітей, схильних до правопорушень, тематика батьківських зборів.

Класні керівники щоденно ведуть облік відвідування учнями уроків, виясняють причину неявки. У школі ведеться журнал контролю: за допомогою рапортичок, які здають відповідальні учні кожного ранку, підраховується загальна кількість відсутніх із вказаною причиною пропуску. Старший черговий учитель разом з черговими учнями кожного ранку виявляють школярів, які запізнюються на уроки або відсутні 1-2 уроки без поважної причини. З цими учнями та їх батьками проводяться роз’яснювальні бесіди про неприпустимість безпричинних пропусків уроків.

Виховна робота нашої школи передбачає кінцеву мету – виростити духовно багату, толерантну людину.

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 389 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.05.2018 | Комментарії (0)

   З метою виявлення і стимулювання творчих пошуків педагогічних працівників закладів дошкільної освіти, поширення перспективного педагогічного досвіду упродовж грудня-квітня 2017/2018 н.р в районі проходив фестиваль творчих ідей педагогів закладів дошкільної освіти «Калейдоскоп навчально-методичних посібників».

Знайомитися з перебігом Фестивалю та інноваційною діяльністю колег- учасників Фестивалю, педагоги мали змогу на сайті управління освіти. У Фестивалі брали участь як окремі педагоги, так і авторські колективи педагогічних працівників, а саме:

  • Ковальчук Юлія, Катренюк Інна, Тодорюк Надія, вихователі Кам’янського ДНЗ;
  • авторський колектив Кам’янського ДНЗ ясла-садок;
  • Андрусяк Оксана, вихователь Луковицького ДНЗ;
  • авторський колектив Молодійського ДНЗ;
  • Гонтар Інга, виховательЧервонодібровського НВК;
  • Кузик Ірина, Козачук Юлія, Катренюк Марія, вихователі Петричанського НВК;
  • Чорней Наталя, вихователь-методист Черепковецького ДНЗ;
  • авторський колектив Михайлівського НВК;
  • Голунга Людмила, вихователь Купського НВК;
  • Грижинку Тудоріца, вихователь Купського НВК;
  • Горечко Люба, вихователь Старововчинецького НВК;
  • Тодорюк Вікторія, вихователь Старововчинецького НВК.

3 травня на базі РМЦ відбувся очний етап Фестивалю. Родзинки власних креативних пошуків презентували 16 педагогів з 10 закладі освіти. Всі учасники нагороджені дипломами за активну участь в районному фестивалі творчих ідей педагогів ДНЗ «Калейдоскоп навчально-методичних посібників».

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 436 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.05.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024