Четвер, 28.03.2024, 18:17















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Травень » 30

Проглядів матеріалу: 1138 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.05.2018 | Комментарії (0)

     Сьогодні, 30 травня, в приміщенні конференц-зали методцентру управління освіти відбулась нарада керівників  загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Глибоцького району під керівництвом начальника управління освіти Глибоцької РДА Барарюка  В. І. В нараді взяв участь  заступник військового комісара Глибоцького ОРВК  Олар І. К. Згідно порядку денного розглядались наступні питання:

1. Про організоване завершення 2017/2018 н.р. та проведення ДПА,- доповідач - Барарюк В.І – начальник управління освіти.

2. Про розробку закладами освіти району освітніх програм на 2018/2019 н.р., – доповідач – Цуркан І.Ю.- заступник начальника управління освіти.

3. Про вимоги до організації екскурсій;
-Про проведення обстеження дітей для організації індивідуальної форми навчання,- доповідач- Міхай Д.М.– начальник відділу управління освіти.

4. Про підготовку закладів освіти району до нового  2018/2019,- доповідач -Марчук А.І - головний спеціаліст управління освіти.
5. Про оздоровлення дітей шкільного віку в стаціонарних дитячих закладх оздоровлення та відпочинку влітку 2018 року,- доповідач  – головний спеціаліст управління освіти.

6. Оголошення.
Підсумки наради підвів начальник управління освіти Василь Барарюк, який відзначив важливість розглянутих питань.
 
Проглядів матеріалу: 351 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.05.2018 | Комментарії (0)

    Înțelepciunea populară spune: câte limbi cunoști de atâtea ori ești om! Dar nu poți să înveți și să cunoști la perfecție alte limbi dacă nu iubești și nu însușești limba maternă.

Astăzi, 30 mai, absolvenții clasei a 11-a de la CIE2 Cupca au scris lucrarea pentru evaluarea finală de Stat la limba română. Tema expunerii a fost « Hai mai bine despre copilărie să povestim» după Ion Creangă. Conținutul textului i-a reîntors pe elevi în lumea copilăriei, le-a trezit emoții deosebite și nostalgie, ceea ce i-a făcut să-și aștearnă gândurile pe hârtie frumos, corect și îngrijit, obținând note mari.

 

 

 

Проглядів матеріалу: 327 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.05.2018 | Комментарії (0)

      25 травня у Коровійській школі було проведено виховний захід « Коса - дівоча краса!»у 7-А класі з Флюндрою Юлією Василівною. Свято найяскравішої ознаки дівочої краси, гордості і окраси дівчини - її косам. Метою цього заходу було ознайомити учнів з символом українського народу - дівочою косою, що є ознакою цнотливості, честі, краси, багатства, сформувати в учнів уявлення про давній народний звичай - вшанування дівочої коси, як символ гідності та честі кожної дівчини.

На святі дівчата 7-А класу, демонстрували свої коси. Але найяскравішим моментом була інсценізація весільного обряду розплітання коси нареченої, а також обряд купання немовлят.

Діти зробили спробу повернути до життя ще один із призабутих звичаїв нашого народу - вшанування дівочої коси. І хочеться вірити, що він оживе, наповниться новим змістом для нового покоління. Бо, щоб не казали і хоч як не переконували нас про старомодність коси, а все-таки в довгій дівочій косі є своя принада, щось ніжне і близьке, щемливе і священне.

 

Проглядів матеріалу: 524 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.05.2018 | Комментарії (0)

    30 травня опубліковані правильні відповіді на завдання тестів ЗНО з трьох іноземних мов, що були проведені напередодні

ПРАВИЛЬНІ ВІДПОВІДІ НА ЗНО З ІНОЗЕМНИХ МОВ

Використовуючи правильні відповіді на завдання тестів з німецької, французької та іспанської мови, учасники тестування мають можливість визначити власний тестовий бал за всіма завданнями тесту, окрім завдань відкритої форми.

Результат виконання завдань № 1-16 частини «Розуміння мови на слух (аудіювання)», №17-32 частини «Читання», № 49-58 частини «Використання мови» та № 59 частини «Письмо» буде зараховуватися як державна підсумкова атестація з іноземної мови (за вибором випускника) для учнів, які вивчали предмет на рівні стандарту або академічному рівні.

Результат виконання завдань всього тесту буде зараховуватися як державна підсумкова атестація з іноземної мови (за вибором випускника) для учнів, які вивчали предмет на профільному рівні, а також буде використовуватись абітурієнтами під час прийому до закладів вищої освіти.

Максимальна кількість балів, яку може отримати учасник ЗНО з іноземної мови, правильно виконавши всі завдання, що будуть зараховуватися як державна підсумкова атестація, дорівнює 56 тестовим балам.

Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту - 72 тестові бали.

Офіційне оголошення результатів тестування відбудеться не пізніше 15 червня.

При оголошенні офіційних результатів ЗНО з іноземних мов будуть оприлюднені таблиці за шкалою від 100 до 200 балів і таблиці за шкалою від 1 до 12 балів.

Результати за рейтинговою шкалою від 100 до 200 балів використовуватимуться абітурієнтами під час вступу до вишів.

Результати за шкалою від 1 до 12 балів будуть надіслані школам для визначення оцінки випускників за державну підсумкову атестацію.

ЯК РОЗРАХУВАТИ БАЛ ЗНО З ІНОЗЕМНИХ МОВ

Проглядів матеріалу: 395 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.05.2018 | Комментарії (0)

      31 травня 2018 року о 12.00 в Центральному парку культури і відпочинку імені Т.Г.Шевченка відбудеться обласний фестиваль позашкільної освіти.

В рамках Фестивалю об 11.30 буде проведено урочисту ходу вихованців закладів позашкільної освіти області за маршрутом вул. Кафедральна – вул. Головна - ЦПКіВ імені Т. Г. Шевченка.
 
На Фестивалі будуть представлені локації за художньо-естетичним, туристично-краєзнавчим, науково-технічним, еколого-натуралістичним, науково-дослідницьким та фізкультурно-спортивним напрямами роботи закладів позашкільної освіти. На відвідувачів Фестивалю чекає цікава та насичена концертна програма, а також всі охочі матимуть змогу взяти участь у різноманітних пізнавальних майстер класах, квестах, конкурсах та флешмобах.
 
Під час Фестивалю буде здійснюватись благодійна акція по збору коштів, які будуть спрямовані на лікування онкохворих дітей.
Проглядів матеріалу: 356 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.05.2018 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 400 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.05.2018 | Комментарії (0)

     25 травня у Молодійській школі відбулись загальношкільні батьківські збори та звіт дирекції за 2017/2018 навчальний рік.

Відповідно до порядку денного батьки та педагоги заслухали доповідь директора школи Ф.В.Сарафінчан про організацію навчально-виховного процесу в школі протягом 2017/2018н.р. та співдоповідь заступника директора з навчально-виховної роботи Круліковської О.В.

Заступник директора школи з виховної роботи Мандрек О.Г. розповіла про виховну роботу в школі. Під час батьківських зборів створено комітет, обрано голову батьківських зборів Петкович А.П.

Педагогічний та батьківський колектив прийняли спільне рішення про необхідність тісної співпраці за формулою «Школа, родина, дитина – успіх!».

Роботу адміністрації школи та педагогічного колективу оцінено на зразково.

Проглядів матеріалу: 336 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.05.2018 | Комментарії (0)

      29 травня   в Купському НВК №2 розпочалася Державна підсумкова атестація учнів 9 класу. Бажаємо успіхів, дорогі учні.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 327 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.05.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024