Четвер, 25.04.2024, 10:30















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Травень » 11

    День памяті і примирення, а також 73-річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в Луковицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли в рамках декади оборонно-масової роботи проведенням урочистих зустрічей з воїнами АТО – випускниками школи, години памяті мітингу – реквієму «Ніколи знову», брейн - рингом «Воїн крізь віки» серед учнів 8-9 класів, оформленням книжково-ілюстративної виставки «Документи розповідають».

 

 

 

Проглядів матеріалу: 393 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.05.2018 | Комментарії (0)

    Декада цивільної оборони у Старововчинецькому ліцеї закінчилася тренувальною загальноліцейною тривогою, символічно, саме 8 травня в день Примирення, ми згадали правила загальної евакуації та правила поводження у надзвичайних ситуаціях.

«Естафета миру» розпочалася показовим виступом призерів обласного етапу військово-спортивної гри «Сокіл» («Джура») та продовжилася в актовій залі ліцею. Учні 8-Б класу згадали героїв-воїнів, які в різні часи захищали мирне небо та незалежність нашої України, читали вірші та співали пісні присвячені тим подіям. Також всі ліцеїсти вшанували пам'ять героїв хвилиною мовчання та покладанням квітів до сільського меморіалу пам’яті. На урочистостях були присутні гості. З вітальною промовою виступили: сільський голова – Остафійчук П.Р. та директор ліцею – Чапля Д.П.

Пам'ять про героїв назавжди залишиться у наших серцях.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 366 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.05.2018 | Комментарії (0)

      Навчити дітей берегти і зміцнювати своє здоров’я – одне з найважливіших завдань сучасної школи, яке має стати атрибутом будь-якої освітньої діяльності у навчальному закладі і поза його межами.

Зміст своєї роботи вчителі основ здоров’я спрямовують на підготовку дитини до свідомого осмислення власної поведінки в надзвичайних ситуаціях. Уроки в школі мають практичне спрямування та побудовані на засадах інтеграції теоретичних і практичних знань, наповнені статистичними даними щодо нещасних випадків в Україні, надзвичайних ситуацій природного, техногенного та соціального характерів.

Інтегрований курс «Вчимося жити разом», в програмі з основ здоровя є навідємною складовою успішної реалізації основних трудових задач щодо превентивного виховання та здоровязбереження шкільної молоді.

Тому, 10-11 травня 2018р. на базі конференц-зали РМЦ відбулися курси для вчителів основ здоровя, «Вчимося жити разом», які провели методист ЧОІППО Т. А. Кліщинська та методист Глибоцького РМЦ А.І. Колесник.

Метою тренінгового курсу є підготовка тренерів для подальшого викладання та інтеграції в програму тренінгового курсу- тисни тут «Вчимося жити разом» на засадах компетентнісного підходу.

Завданнями даного курсу є:

  • ознайомити учасників з концепцією, змістом і методикою викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом» та методикою викладання предмета «основи здоров’я» на засадах розвитку життєвих навичок
  • надати знання та сформувати практичні навички у педагогів-тренерів з організації превентивної та просвітницької роботи за методикою освіти на основі життєвих навичок, проаналізувати ознаки якісної превентивної освіти
  • надати всім учасникам можливість спробувати себе в ролі тренера
  • відпрацювати уроки-тренінги для учнів 1-4 та 5-10(11) класів за курсом «Вчимося жити разом». класів за діючими програмами предмета «Основи здоров’я»
  • ознайомити учасників з вимогами до педагога-тренера і методами оцінювання якості тренінгу
  • ознайомити учасників з процедурою і ресурсами двокомпонентної підготовки педагогів у регіонах.

Саме такі завдання заключалися в курсах для педагогів, які працювали за даною програмою. (план програми курсів дивитися додаток №1).

Слід зазначити, що курси для вчителів основ здоровя пройшли в творчій та плідній атмосфері.

< ... Читати далі - тисни тут
Проглядів матеріалу: 538 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.05.2018 | Комментарії (0)

   Все далі від нас ті страшні роки війни. Є події, про які не можна забувати і пам`ять про них жива. Працівники та вихованці Кам’янського ДНЗ стали учасниками святкової ходи до обеліска загиблим воїнам-односельчанам та мітингу, присвяченому Дню Перемоги.

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 383 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.05.2018 | Комментарії (0)

     Людина без знань, що небо без зірок. У світі настільки все повязане, що одне явище спричиняє появу іншого. Якщо існує небо, то існує і Сонце, і Місяць, але найголовніше – яскраві зірки. Глибоцька гімназія – це зоряне небо, де сяють плоди науки – її учні, які живляться мудрістю вчителів, а, виростаючи, стають справжніми людьми.

5 травня велика гімназійна родина зібралася в ошатній залі, щоб вшанувати своїх зірочок – найрозумніших, найкмітливіших, найдопитливіших, найталановитіших, які своїми перемогами прославили не лише рідний навчальний заклад, а й край.

З вітальним словом до присутніх звернулись голова Глибоцької районної ради Панчук П. В., голова Глибоцької ОТГ Ванзуряк Г.С., головний спеціаліст управління освіти з питань виховної роботи, позашкільної освіти, молоді та спорту Дячук Ю.Д., директор гімназії Блисенко Ю. Д., заступник директора з навчально-виховної роботи Крючко І.П та заступник директора з науково-методичної роботи Вороніна Л. А.. Виступаючі відзначили, що для кожної країни найбільшу цінність становлять освічені люди, які знайшли своє місце у житті, сповна реалізували власні творчі й професійні можливості, інтелектуальні та організаторські здібності та у нашій гімназії талановиті діти, потужній вчительський колектив, терплячі, люблячі своїх дітей батьки, щиро їм усім дякували, бажали успіхів, віри в себе і лише примножувати ті результати та перемоги, яких ми досягли на сьогоднішній день.

Вручення зіркових нагород відбувалося за номінаціями: «Зірковий інтелект», «Зірки науки», «Зіркова обдарованість», «Зірки турнірів», «Зіркова надія вузів», «Зірковий голос гімназії», «Зірки спорту», «Зіркове відкриття року», «Зіркові лідерські здібності». Стоячи аплодували володарям титулів «Гімназист року – 2018» та «Інтелект року – 2018» - Мінтянській Альоні та Коваль Ользі.

Прозвучали щирі слова вдячності і на адресу вчителів, без яких не засяяло б так яскраво зоряне небо здобутків гімназистів. Вшанували й батьків юних зірочок.

Особливого шарму надавали святу художні номери у виконанні Верхоляк Софійки, сестер Зайцевих, Стрельчук Олександри, учениць 5-А класу та ведуча Дмитрашко О.В.

Проглядів матеріалу: 404 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.05.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024