П'ятниця, 29.03.2024, 04:31















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Травень » 09

     Відповідно до плану роботи Валякузьминської ЗОШ І-ІІ ступенів школи, з метою виховання в учнів почуття патріотизму, поваги до героїчного минулого народу України, ветеранів Великої Вітчизняної війни, на честь святкування 73-річниці Перемоги у Другій світовій війні над фашизмом проведено ряд заходів:

  • Урок-реквієм, присвячений захисникам рідної землі, їхнього бойового подвигу (класні керівники та класоводи);
  • Конкурс малюнків «Героям слава!» (вчитель образотворчого мистецтва Галак Л.І.);
  • Книжково-ілюстрована виставка «Документи розповідають» (бібліотекар школи Котик Д.І.);
  • Підготовлено маки памяті (класні керівники та класоводи).

5 травня 2018 року організований та проведений позашкільний виховний захід «Ніхто не забутий, ніщо не забуте» спільно із працівниками Валякузьминського будинку культури.

На святі були присутні: староста села Джуряк О.К., секретар Волоківської ОТГ Тихон Т.О., воїни АТО «Одна родина у двох війнах», школярі, жителі села. Гості свята виступили із привітальними словами, побажавши всім мирного неба над головою.

  • хор «Любисток», під керівництвом Смирнова Ю.М. та Смирнової Л.В., виконав пісні: «Журавлі», «Перемога», «Катюша», які не залишили байдужим жодного глядача.

Хвилиною памяті вшанували учні школи та гості свята загиблих співвітчизників.

Другою частиною заходу стало свято, присвячене Дню матері.

Вже традиційно стало в травні відзначати День матері. У залі панувала особлива атмосфера. Учні школи підготували найщиріші слова подяки матерям та виступили із художніми номерами.

Учні намагалися довести присутнім, що День матері для них - це справді свято любові і пошани дітей до матері.

Неабияке здивування та захоплення викликав відеоролик про матусь підготували учні 2 класу із класним керівником Галак Л.І.

Школярі побажали всім Матерям щастя і здоров’я, родинного благополуччя і взаєморозуміння, любові і тепла від своїх дітей. Щиро подякували за натхненну та найвідповідальнішу материнську працю, за відданість, ласку, терпіння, розуміння та надійну підтримку.

 

Проглядів матеріалу: 359 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.05.2018 | Комментарії (0)

    З ініціативи управління освіти Глибоцької РДА, Глибоцької районної дитячої спортивної школи та федерації футболу 9-го травня відбулися фінальні ігри дитячої ліги з міні-футболу Глибоцького району 2017-2018 н.р. 16 команд навчальних закладів району, а це понад 200 спортсменів, починаючи з листопада 2017-го по травень 2018-го навчального року, виборювали призові місця. За цей період було зіграно 32 матчі, забито 177 м’ячів і забивали їх 60 гравців. ІІІ місце зайняла команда Старовочинецького ліцею, ІІ місце посіли футболісти Камянської ЗОШ І-ІІІ ст. Чемпіонами першої дитячої ліги з міні-футболу Глибоцького району стали юні спортсмени Станівецького НВК. Оргкомітетом змагань було визначено кращих гравців за номінаціями: Кращий воротар:

Василь Унгурян (Станівецький НВК);

Кращий гравець: Олександр Морару (Кам’янська ЗОШ);

Кращий бомбандир: Андрій Букатар 14 м’ячів (Глибоцький ліцей).

Велика подяка арбітрам, які обслуговували турнір – Сергію Лютику та Дмитру Ляху.

се має свій початок і свій кінець. Отож, бажаємо міцного здоров’я, щастя, добрі, успіхів у спорті та до зустричі на футбольних полях у наступному навчальному році.

Проглядів матеріалу: 385 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.05.2018 | Комментарії (0)

І живуть у пам’яті народу
Його вірні дочки і сини,
Ті, що не вернулися з походів
Грізної, великої війни.

Їх життя, їх помисли високі,
Котрим не судилось розцвісти,
Закликають мир ясний і спокій,
Як зіницю ока, берегти.
В. Симоненко

     У Нижньосиньовецькій ЗОШ І-ІІІ під гаслом «1939-1945. Пам’ятаємо! Перемагаємо!» проведено заходи, присвячені Дню пам’яті та примирення, Дню Перемоги над нацизмом в Європі. Метою проведених заходів було виховувати у дітей почуття патріотизму; поважне відношення до історичної пам’яті свого народу; моральну культуру учнів, розвивати здатність відчувати, співпереживати, вміння слухати оточуючих. Під час заходів учні та педагоги розповідали про важкі часи війни, незабутній подвиг солдат, які ціною свого життя врятували світ від фашизму, про нелегке життя в тилу. Здавалось все скінчилося, давно минуло і більш ніхто не пройде шляхом тих кривавих дій. Та не так здавалось, як вже сталось. Адже найбільше серце обливається кров’ю за сотні дочок і синів, які гинуть і зараз від куль на Сході країни. Знову болять і кровоточать рани, земля захлинається від крові та сліз матерів, сестер, побратимів. Ми молимо Бога щоб наші захисники повернулися живими та неушкодженими. Пам’ять загиблих героїв, які віддали своє життя за Батьківщину, учні, педагоги, гості вшанували хвилиною мовчання. Україна не хоче руйнувати, а хоче Створювати і Будувати! Ні – війні! Нехай буде Мир! Любімо одне одного!

ЗДВР Урсу К.М.

 

 

Проглядів матеріалу: 416 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.05.2018 | Комментарії (0)

    У ці дні на початку травня ми щороку віддаємо данину глибокої поваги всім людям, які захищали свою землю від рабства та зла у роки Другої світової війни. Нині ми схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто загинув на фронтах тієї страшної війни, хто працював у тилу, хто в повоєнні роки відбудовував міста та села. Осмислення їх святого подвигу дозволяє нам особливо глибоко осягнути минуле та зробити правильні висновки на майбутнє.

Для України Друга світова війна – національна трагедія, яка кривавими ранами відзивається у серцях мільйонів громадян.

На жаль, знову нашу землю топчуть чоботи ворожих солдат, українці вимушені зі зброєю в руках боронити свою свободу та незалежність. Тому так яскраво ми сьогодні усвідомлюємо стійкість, мужність, самовідданість та патріотизм сотень тисяч наших земляків, що боролися проти нацизму понад 70 років тому назад.

Щиро бажаю ветеранам та учасникам Другої світової війни, а також сьогоднішнім нашим воїнам міцного здоров’я та довголіття, миру та добра, оптимізму та непохитної віри у світлий завтрашній день.

Честь і слава героям! Вічна пам’ять усім загиблим!

Проглядів матеріалу: 397 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.05.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024