П'ятниця, 29.03.2024, 11:28















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Травень » 23

Авторська іграшка «Палітра художника» - настільна гра

Автор: Герасименко Ганна Сергіївна, вихователь-методист Глибоцького ДНЗ «Сонечко» - тисни тут

Проглядів матеріалу: 462 | Завантажив: Венера | Дата: 23.05.2018 | Комментарії (0)

     Опубліковані правильні відповіді на завдання тестів ЗНО з математики.

ПРАВИЛЬНІ ВІДПОВІДІ НА ЗНО З МАТЕМАТИКИ

Використовуючи правильні відповіді на завдання тесту, учасники тестування мають можливість визначити власний тестовий бал за всіма завданнями тесту.

Максимальна кількість тестових балів, яку може отримати учасник ЗНО, правильно виконавши всі завдання, що будуть зараховуватися як державна підсумкова атестація, дорівнює 52 балам.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати правильно виконавши всі завдання тесту, - 62 бала.

Офіційне оголошення результатів тестування з математики відбудеться не пізніше 15 червня.

Згодом, при оголошенні офіційних результатів ЗНО з математики, будуть оприлюднені дві таблиці: за шкалою від 100 до 200 балів і таблиця за шкалою від 1 до 12 балів.

Результати за рейтинговою шкалою від 100 до 200 балів використовуватимуться абітурієнтами під час вступу до вищих навчальних закладів.

Результати за шкалою від 1 до 12 балів будуть надіслані школам для визначення оцінки випускників за державну підсумкову атестацію з математики.

Учасники ЗНО, які не подолають пороговий бал, визначений експертною комісією з питань результатів ЗНО з математики, вважатимуться такими, хто тест не склав.

ЯК РОЗРАХУВАТИ БАЛ ЗНО З МАТЕМАТИКИ

Проглядів матеріалу: 449 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.05.2018 | Комментарії (0)

    Ми вирішили нагадати основну інформацію, яку треба пам’ятати його учасникам та їхнім батькам напередодні тестування.

 А о котрій і куди приходити?

Кожен учасник ЗНО має свою власну інформаційну сторінку, де повідомлені усі деталі тестування. Увійти туди можна, використавши свій логін та пароль.

Усі тести розпочинаються об 11-й годині. Учасники будуть допускатися на місце з 10:15 до 10:50. Якщо запізнився — не пустять. Куди саме приходити — написано на інформаційній сторінці учасника ЗНО.

А що мені треба взяти?

Кожен учасник тестування повинен показати на вході сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання; документ, назва і номер якого зазначені у сертифікаті; запрошення-перепустку для участі в зовнішньому оцінюванні. Все це можна взяти на свої інформаційній сторінці. Також треба взяти паспорт.

Окрім цього, візьміть з собою 2 ручки з чорним чорнилом. Можна взяти пляшку води.

А як там себе поводити?

По-перше, заборонено користуватися телефоном, навіть сидіти з вимкненим під час тестування. Його треба бути залишити у визначеному інструктором місці в аудиторії. Або взагалі не брати з собою. По-друге, не можна брати з собою різноманітні таблиці, калькулятори та схеми.

Під час складання тестів заборонено спілкуватися з іншими учасниками тестування.

А коли мені скажуть, як я склав тестування?

Відповіді будуть опубліковані вже наступного дня після тестування. Там абітурієнт може подивитися самостійно, як він впорався із завданнями.

А ось офіційні результати ЗНО з української мови та літератури, іноземних мов, математики та біології можна буде дізнатись не пізніше 15 червня. Результати тестування з історії України, географії, фізики та хімії — до 21 червня 2018 року. Все це буде доступно на інформаційних сторінках учасників ЗНО.

А хтось ще може побачити мої результати?

Ні, ніхто, окрім вас, не зможе побачити ваші результати.

Мене не влаштовують мої результати. Що робити?

Проглядів матеріалу: 453 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.05.2018 | Комментарії (0)

     22 травня, в Україні розпочалася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Стартувало ЗНО цього року з математики.

Для участі в тестуванні з цього навчального предмета по області зареєстровано 1542 особи.
За оперативною інформацією у зовнішньому незалежному оцінюванні з математики взяли участь 1457, що складає 94,5% від загальної кількості зареєстрованих.
Правильні відповіді на завдання сертифікаційної роботи з математики будуть оприлюднені 23 травня на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.
Учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання з математики з поважних причин, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії. Для цього необхідно протягом 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії та відповідну заяву. Документи можна подати особисто або надіслати поштою (датою подачі документів уважається дата, зазначена на штемпелі).
Рішення щодо реєстрації для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання ухвалює регламентна комісія Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти. Результати розгляду заяв будуть оприлюднені на сайті (www.test.if.ua) та надіслані заявникам (витяг з протоколу).
Проглядів матеріалу: 464 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.05.2018 | Комментарії (0)

Переможцям усім у навчанні найкращі наші побажання!
Розвивайтесь, навчайтесь, геніями виростайте, 
Будьте першими в науці і високими душею,
Хай талант ваш розквітає під щасливою зорею!
 
 
   Уже традиційно в останніх числах травня у Старововчинецькому ліцеї проводилося "Ліцеїстська весна" - вшанування переможців олімпіад, конкурсів та туристсько-спортивних змагань районного та обласного рівнів. Цьогоріч воно відбувалося у незвичній формі "Веселкового зорепаду", під час якого діти мали можливість пройти під веселкою, адже в народі кажуть що це дуга раю - надія і дороговказ, це арка, яка веде до щастя, а той хто пройде під веселкою, прямує  назустріч щасливому майбутньому. А так як у житті цього зробити неможливо то ми дарували нашим  переможцям можливість пройти під нашою святковою веселкою. Разом з ліцеїстами таку можливість одержали і батьки учнів, які в цьому році принесли нашому ліцею призові місця з обласних конкурсів та олімпіад. 
Ми пишаємося своїми переможцями! Успіхів вам та творчих злетів!
Проглядів матеріалу: 588 | Завантажив: Zhanna_Kozachuk | Дата: 22.05.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024