Середа, 08.05.2024, 23:41















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Травень » 18

   У залі засідань районної ради відбулось урочисте зібрання з нагоди щорічної церемонії вшанування учнів району-переможців обласного та державного етапів інтелектуальних змагань «Юна еліта Глибоччини-2018».Серед почесних гостей урочистостей були:

Голова Глибоцької райдержадміністрації - Георгій Васильович Придій

Голова Глибоцької районної ради- Петро Володимирович Панчук

Голова Глибоцької ОТГ- Григорій Степанович Ванзуряк

Голова Тереблеченської ОТГ- Валерій Федорович Сака

Заступник голови РДА, куратор освітянської галузі району Ілля Костянтинович Лупуляк.

Серед запрошених:

-представники районної преси, дирекції шкіл, ліцеїв, навчально-виховних комплексів та гімназії,-навчальних закладів, що плекають юну еліту Глибоччини,

І, звичайно-вони-наша гордість, наша надія, інтелектуальний потенціал нації, майбутнє України- 54 учня району, що власною працею, інтелектом, наполегливістю вибороли перемоги на обласному та державному етапах інтелектуальних змагань і конкурсів.

Юна інтелектуальна еліта району і цьогоріч вкотре довела, що у навчальних закладах Глибоччини працюють високопрофесійні педагоги і навчаються найкращі учні. Сьогодні пошановано їх наполегливу працю, їх прагнення до самовдосконалення, їх роботу над собою і перемоги на обласних та державних олімпіадах та конкурсах.

54 учня та їх команда підтримки ( а це- вчителі, батьки, друзі, рідні) здобули на обласних олімпіадах і конкурсах 82 дипломи переможців (44-на олімпіадах та 38-на конкурсах) та 11 перемог на державному етапі інтелектуальних змагань (4-на олімпіадах та 7-на конкурсах) Ще 7 учнів достойно представили район на державних етапах змагань, не здобули перемог,але ввійшли до числа лідерів.

Така вона-ЮНА ЕЛІТА Глибоччини: талановиті, працьовиті, розумні, творчі, наполегливі патріоти Буковини, свого села, своєї України!

Кожен учень отримав слова подяки, вітання, поради від керівництва району, кожному учневі вручено грошові премії та книгу в подарунок, а спеціальний приз від управління освіти, від дружної освітянської родини педагогів Глибоччини-ноутбук- Василь Іванович Барарюк вручив Альоні Мінтянській-випускниці Глибоцької гімназії, що в інтелектуальних змаганнях 2018 року здобула у скарбничку району 11 блискучих перемог на обласному та державному етапах.

Випускники БТДЮ, творча еліта району: Михайло Мірзамедов з Корчівецької школи, Марія Ніцу з Йорданештської школи та Костянтин Вікован з Карапчівського ліцею подарували присутнім музичні вітання, а завершилась урочиста церемонія акапельним виконанням державного гімну України трьома юними талантами Глибоччини.

Урочистості «Юна еліта Глибоччини-2018» вже стали історією. Попереду-нові змагання, нові вершини, нові виклики. А сьогодні стверджуємо, що кожен освітянин доклав максимум зусиль, аби Юна еліта Глибоччини відбулась, щоб вкотре констатувати, що система освіти району-знову серед лідерів. ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 599 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.05.2018 | Комментарії (0)

    Відповідно до планів роботи Управління освіти Глибоцької РДА, РМЦ, районного методичного об’єднання вчителів географії та економіки, з метою удосконалення методичної роботи з педагогами району, 17 травня 2018 року відбувся виїзний районний семінар вчителів географії та економіки з проблеми «Формування предметної компетентності учнів засобами позакласної роботи з географії та економіки в умовах реалізації Концепції Нової української школи».

Під час семінару вчителі ознайомилися з унікальним природним парком, що входить до 7 див України- Подільські  Товтри, українською Атлантидою-Бакотою, а також відвідали  печерний монастир. Незабутнє враження залишила прогулянка по  Дністру на пароплаві. Програма семінару, який проводили вчителі географії Луковицької ЗОШ, була виконана повністю. З метою збагачення знань з даної теми рекомендовано вчителям географії разом з учнями відвідати дані об’єкти. Всі учасники семінару, крім матеріалів семінару з методичними рекомендаціями, розширили кругозір про Поділля України, а також отримали максимум задоволення від відвіданих об’єктів.

Методист РМЦ Лазурко С.І.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 390 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.05.2018 | Комментарії (0)

     Не секрет, що у Коровійськоій ЗОШ І-ІІІ ступенів вже чотири роки поспіль щоранку проводиться ранкова гімнастика, адже тут глибоко переконані, що спорт і фізкультура - це ЗДОРОВ'Я. Радіємо, що ранкова зарядка стала традиційним початком робочого дня кожного у нашому закладі. Та сьогодні, 17 травня 2018 року, у Всесвітній день вишиванки, подвір'я закладу заграло веселими барвами, які переливалися на святкових вишиванках, у яких діти прийшли до школи. Діти з радістю у цей день долучилися до свята, одягнувши вишиванку на навчання, а працівники - на роботу.

 

Проглядів матеріалу: 340 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.05.2018 | Комментарії (0)

Рано-вранці, на світанку,
Вишиваю вишиванку.
У зеленім житі
Буду ворожити.
Попрошу у неба
Солов’їний щебет.
Попрошу у квітки
Чарівної нитки.
Тоненької, шовкової,
Нитки кольорової.

      ВИШИВАНКА – національна святиня, бо символізує собою і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь-зв’язок, що не переривається віками. Вишиванку передають з роду в рід, зберігають як безцінну реліквію. За формою – це біла вишита сорочка, виготовлена з лляного чи конопляного полотна домашньої роботи.

Вона – символ здоров’я і краси, щасливої долі і родинної пам’яті, любові і вірності. Візерунок на вишиванці залежить від того, кому вона призначається: батькові чи братові, нареченому чи другові, парубку чи одруженому – кожному вручалась вишита сорочка з візерунком відповідної символіки.

Вишиванка – це й оберіг людини від лихого ока та злих духів.

Сьогодні, у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. урочисто відсвяткували День вишиванки. Яскраво сяяли різноманітні узори на сорочках учнів та вчителів школи, відображаючи всю красу кольорів та почуттів, які покладені у кожну з них. Учні з 3-10-х класів провели святковий флешмоб, святковою ходою, кожен продемонстрував свою сорочку.

З цієї нагоди, у школі також був проведений майстер клас по вишиванню сорочок та рушників, вчителькою української мови та літератури Димашок Г.В. Учням було дуже цікаво спостерігати за цим процесом, дізнаватися багато нового про техніку вишивання.

Ми вітаємо всіх з чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури — з Днем вишиванки.

Вишивану сорочку українці одягали з давніх-давен, адже свято вірили, що вона захищає від усього злого та є оберегом

Вишиванка — наша національна святиня. Вона символізує зв’язок поколінь, будить високі патріотичні почуття в серці кожного українця. Вишиту сорочку, вишитий рушник передають з роду в рід, бережуть як безцінну реліквію.

Мудрість і сила тисячолітньої традиції дає нам натхнення до праці та боротьби. Бажаю усім Божого благословіння та укріплення української ідентичності заради процвітання нашої країни.

Проглядів матеріалу: 331 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.05.2018 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 988 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.05.2018 | Комментарії (0)

   Anual ziua de 17 mai este și ziua mondială a cămășii cusute.

În cămăși cusute în diferite stiluri, având uzoare felurite au venit elevii și profesorii de la CIE Cupca.

Ne-am fotografiat în fața școlii, pe aleea cu castani, care anul acesta au dat în floare mai devreme ca de obicei, întâmpinând cu drag pe toți cei care pășesc pe frumoasa noastră alee. Anul acesta sărbătoarea cămășii cusute a coincis și cu marea sărbătoare creștină Înălțarea Domnului. Așa că avem dublă sărbătoare în ziua respectivă.

În imaginile respective îi vedeți pe elevii și o parte din pedagogii noștri îmbrăcați în cămăși cusute. Îi felicităm pe toți și credem că în anii următori toți cetățenii țării vor îmbrăca cămașa, iia, sau chiar costume în stil național. Principalul e să fie pace pe pământ și liniște în sufletele oamenilor.

Eleonora Schipor

 

 

 

Проглядів матеріалу: 329 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.05.2018 | Комментарії (0)

    17 травня для четвертокласників нашої школи насичений. Сьогодні вони хвилювалися через те, що писали підсумкову контрольну роботу з української мови за курс початкової школи. Однак, піднесенню настрою, бажанню написати роботу на належному рівні сприяло свято - День вишиванки, яке покликане популяризувати українську культуру і зберегти наші традиції.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 293 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.05.2018 | Комментарії (0)

    Цього року День вишиванки випав на 17 травня. Святкувати його почали не так давно, але ця традиція вже встигла міцно закріпитися у свідомості багатьох людей зокрема і нашій школі. Свято відзначається щороку у третій четвер травня, а головне, що треба зробити цього дня – вдягти вишиванку на роботу, навчання чи просто на прогулянку.

Сьогодні з метою ознайомити учнів з традиціями рідного краю, розширити уявлення про вишиванку, як вид мистецтва, про її значення у житті українців відбувся захід, який був покликаний виховувати любов до національних традицій, до краси і гармонії навколишнього світу. Учні співали патріотичні пісні, говорили про працю людей котрі тяжким трудом творять красу, виховували повагу до старшого покоління, шанобливе ставлення до людей праці, почуття національної гордості, сприяли розвитку естетичного смаку та творчого мислення. На завершення учні організували загально шкільний флешмоб «День вишиванки – єднає українців».

Педагог-організатор

Команюк Г.І.

Проглядів матеріалу: 351 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.05.2018 | Комментарії (0)

Вишиваночка моя, вишиваночка

Вишивала мама з ночі до раночку.

Вишиваночка моя, вишиваночка

Вишивала мама долю мені…

    День вишиванки - колоритне українське свято, до якого може долучитися кожен. У цей день прийнято одягати вишиванку на роботу, навчання або просто на прогулянку.

Вже традиційно декілька років підряд в Кам’янському ДНЗ в цей день наші вихованці та працівники одягають вишиванки, підтримуючи українців всього світу.

Домніка Балан, вихователь-методист закладу

 

Проглядів матеріалу: 318 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.05.2018 | Комментарії (0)

      Сьогодні, 17 травня 2018 року, у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ступенів, як і по всій Україні, відзначають Всеукраїнський день вишиванки.

Уже стало доброю традицією для учнів, вчителів та батьків школи у третій четвер місяця долучатися до акції «Одягни вишиванку». Хтось радів своїм новим вишитим обновкам, хтось одягнув улюблену вишиванку. Але всі були єдині у думці – це свято об’єднує всіх!

На завершення урочистостей, з нагоди святкування Всеукраїнського дня вишиванки, учениці 9 класу провели флешмоб на шкільному подвірї, до якого долучився кожний клас із своїми класними керівниками. Школярі створили справжню «вишиванкову» хвилю.

Захід викликав позитивні емоції кожного учасника!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 293 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.05.2018 | Комментарії (0)

   Цілий арсенал методів впливу на особистість з метою виховання у неї моральних цінностей – є у творчій і педагогічнії спадщині В. О. Сухомлинського, яку вихователі та вчителі Купського НВК №2 систематично використовують в навчально-виховній роботі.

Поділитися досвідом роботи педагогічні працівники зібралися на фестиваль педагогічних ідей і знахідок «Впровадження ідей В. О. Сухомлинського в навчально-виховний процес», де були присутні гості управління освіти Глибоцької райдержадміністрації та колишні вчителі пенсіонери. Працюючи над власними методичними проблемами, основній та методичної проблеми НВК, методичні об’єднання вчителі НВК творчо впроваджують інноваційні технології та використовують передовий педагогічний досвід. На передодні визначення 100 річниці від дня народження В. О. Сухомлинського вчителі опрацювали і розробили власні розробки уроків та розкрили різноманітні заходи ідей видатного педагога, які були надруковані в методичній скарбниці №2 «Впровадження ідей В. О. Сухомлинського в навчально-виховний процес».

Протягом року творчо впроваджували спадщину Василя Олександровича в поєднанні з інноваційними технологіями навчання.

Робота вчителів на фестивалі була різноманітна і продуктивна.

Заступник директора з НВР Кирстюк О.М.

Проглядів матеріалу: 390 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.05.2018 | Комментарії (0)

    День вишиванки в Луковицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів. Флешмоб "Це моя земля, це моя країна, тут моя родина"

Проглядів матеріалу: 328 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.05.2018 | Комментарії (0)

    День вишиванки в Луковицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів. Флешмоб "Це моя земля, це моя країна, тут моя родина"

Проглядів матеріалу: 309 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.05.2018 | Комментарії (0)

    17 травня в Черепковецькому дошкільному закладі пройшов тематичний день «Україна і вишиванка єдині», мета проведення: поглибити знання дошкільнят про значення сорочки в житті українського народу, ознайомити з символікою української вишивки, сприяти розвитку пізнавальних інтересів дітей, виховувати шанобливе ставлення до національних традицій, пошану до свого народу, викликати душевну потребу берегти вишивку як сімейний скарб. На протязі дня було проведено бесіди «Національний одяг наших бабусь та дідусів», «Петриківський розпис – елемент української культури», дидактичні ігри «Одягни ляльку у вишиванку»,« Мій віночок», а також за методикою «Лялька як персона» проведена бесіда з Максимом «Моя перша вишиванка».

Тема дня продовжувалась і на майданчиках, де вихованці грали в народні ігри, водили гаївки та станцювали флешмоб. За підтримки батьків наших вихованців організовано виставку вишитих рушничків.

Вихователь-методист Чорней Н.І.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 365 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.05.2018 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 846 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.05.2018 | Комментарії (0)

      Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті. За традицією вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, з роду в рід як родинна реліквія. Цей оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини.

Сьогодні, 17.05.2018, у Купському НВК №2 відбувся День вишиванки. Дрес-кодом дня була вишиванка, і вся школа замайоріла різнобарвними візерунками української та румунської вишивки.В акції взяли участь не лише учні, а й усі вчителі та персонал школи.

Проглядів матеріалу: 451 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.05.2018 | Комментарії (0)

    17 травня 2018 року учні та вчителі Тереблеченської ЗОШ І-ІІІ ступенів відзначили День вишиванки – свято національної єдності, покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння національного вишитого одягу.

Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті. За традицією, вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, із роду в рід як родинна реліквія. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини.

Учні та вчителі цього дня вдягнули вишиванку. Протягом дня було проведено безліч виховних заходів даної тематики, а у холі школи учнями та їх класними керівниками була створена справжня виставка народної вишивки.

ЗДВР – Ауріте М.С.

Проглядів матеріалу: 487 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.05.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024