Вівторок, 19.03.2024, 05:23















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Січень » 04

    З метою залучення членів галузевої Профспілки до занять фізкультурою і спортом, зміцнення здоров’я працівників освітніх установ та осіб, які навчаються,

розвитку популярних видів спорту, встановлення і зміцнення дружніх стосунків серед працівників галузі, організації змістовного відпочинку та дозвілля, у вівторок, 25 грудня 2018 року на базі Йорданештської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся перший передноворічний тур районної спартакіади працівників освіти з волейболу. За перемогу боролись шість команд закладів освіти. У нелегкій боротьбі переможцями вже третій раз поспіль стає команда Станівецького НВК ( капітан – директор школи Яценюк Г.Д.). Друге та третє місця посіли відповідно збірні команди « Освіта» ( працівники управління освіти, ДЮСШ, методичного центру – капітан Сидоряк О.В., тренер ДЮСШ ) та « Сірет » ( працівники Кам’янської, Багринівської, Черепковецької ЗОШ та Старововчинецького ліцею – капітан Каменюк В.К., директор Черепковецької ЗОШ). Слід відзначити гарну, сміливу, сильну команду Корчівецької ЗОШ ( капітан Куницький Д.В.), в складі якої виступало 4 жінки та команду Глибоцького ліцею ( капітан - директор Глобак Д.І.), яким тільки трішки не вистачило для перемоги. На завершення провели дружній матч між збірними освітян та села Йорданешти. Всі учасники були відзначені профспілковими заохочувальними призами, а переможці - кубками та дипломами.

 

Голова райкому профспілки працівників освіти Лазурко С.І.

Проглядів матеріалу: 357 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.01.2019 | Комментарії (0)

     Ще в 2010 році Коровійська ЗОШ І-ІІІ ступенів вперше була відзначена високою нагородою "Флагман освіти і науки України" і стала однією з кращих шкіл України, досвід якої узагальнено та опубліковано було в окремому виданні.

І ось вже вдруге наш заклад увійшов до переліку закладів України, які впевнено можуть називатися тими, які попереду, які ведуть за собою - ФЛАГМАНАМИ...

21 грудня 2018 року в м.Київ пройшов Міжнародний конгрес “Освіта і наука заради миру та розвитку суспільства”, який відбувся при підтримці Міністра освіти і науки України Лілія Гриневич, Президент Національної академії наук України, академік НАН України Борис Патон, Уповноваженого Президента України з питань прав дитини Миколи Кулеби, які з вітальними словами звернулися до учасників. У заході взяли участь почесний голова ГО «Спілка освітян України», народний депутат України, голова Асоціації працівників вищих навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації Марченко О.О., голова ГО «Спілка освітян України» Вербицький В.В., віце-президент Національної академії наук України Пирожков С.І., голова «Спілки педагогів Грузії», ректор Грузинської міжнародної академії Гарі Титикоєвич Чапідзе, голова «Польсько-українського культурно-просвітницького товариства «Криниця» Стефан Велох Йозеф, Голова Казахстанської галузевої профспілки працівників освіти і науки Амантаєва Майра Турганівна, посол Грузії в Україні Гела Думбадзе, посол Республіки Польща в Україні Яцек Ключковські і ін.

У конгресі взяла участь й директор Коровійської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ольга Лупуляк, яку було відзначено за досягнення та здобутки медаллю "Флагман освіти і науки України" та грамотами, утому чслі йвід представників Грузії.

Проглядів матеріалу: 374 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.01.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024