Вівторок, 19.03.2024, 13:29















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Січень » 21

    Розпочато реєстрацію учасників IX Всеукраїнського конкурсу на кращий веб-сайт закладу освіти (далі - Конкурс) у наступних номінаціях:

•Веб-сайти закладів загальної середньої освіти (сільські школи та школи селищ міського типу);
•Веб-сайти закладів загальної середньої освіти (міської школи);
•Веб-сайти закладів дошкільної освіти;
•Веб-сайти закладів позашкільної освіти;
•Веб-сайти закладів професійної (професійно-технічної) освіти.
Конкурс проводиться Інтернет асоціацією України та Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти» за підтримки Міністерства освіти і науки України з метою сприяння впровадженню та поширенню сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес, забезпеченню прозорості та інформаційної відкритості закладів освіти, створенню умов формування закладами освіти відкритих і загальнодоступних ресурсів з інформацією про свою діяльність та оприлюднення такої інформації.
Для участі у Конкурсі закладу освіти, що бажає взяти у ньому участь, необхідно до 09 лютого 2019 року подати на електронну адресу сотest.@inau.ua скан-копію заявки та заповнити анкету за посиланням:
Більш детальну інформацію щодо участі у Конкурсі, критерії оцінювання та бланк заявки можна знайти за посиланням: https://inau.ua/proekty/konkurs.
Проглядів матеріалу: 362 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.01.2019 | Комментарії (0)

    Держава надасть 100 млн на науку в університетах. У 2019 році в бюджеті вперше передбачено 100 млн на базове фінансування науки в університетах. До цього часу виші могли отримати лише короткострокове конкурсне фінансування під конкретні вузькі проекти.

Стартувала реєстрація вчителів для участі у сертифікації. 15 січня розпочалась реєстрація вчителів початкової школи для участі у пілотному проекті з проходження сертифікації. Участь у сертифікації цього року зможуть взяти одна тисяча вчителів з усіх областей України.

Доктори філософії захищатимуться в разових вчених радах. Міністерство освіти і науки планує впровадити як експеримент наукову атестацію докторів філософії через захист їх дисертацій у разових вчених радах.

МОН розширило перелік пілотних шкіл НУШ. Відомством розширено перелік шкіл, які є учасниками всеукраїнського експерименту з впровадження навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту початкової школи.

Підготовка до ЗНО: твори з української літератури. Освіта.ua пропонує перелік творів з української літератури, що є обов'язковими для текстуального вивчення учасниками зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року.

Презентована методика оцінювання роботи вчителів. Держслужба якості освіти запропонувала для обговорення проект Методики оцінювання компетентностей учасників сертифікації. Документ визначає критерії, за якими експерти оцінюватимуть професійний досвід учителів.

Педагоги інколи дуже вразливі до оцінювання, - Гриневич. Міністр освіти наголошує, що процес сертифікації педагогів має показати нову культуру спілкування з учителями. Ідея запровадження сертифікації полягає у мотивації тих вчителів, які можуть стати агентами змін.

Для участі у ЗНО випускникам необхідно мати паспорт. Для реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання, що розпочнеться 5 лютого, всім випускникам шкіл необхідно мати паспорт громадянина України (ID-картку).

Затверджена програма ЗНО для вчителів початкової школи. Міністерство освіти затвердило програму незалежного тестування фахових знань та умінь учителів початкової школи. Програма призначена для оцінювання фахових знань та умінь учителів шляхом проведення ЗНО.

Проглядів матеріалу: 407 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.01.2019 | Комментарії (0)

    Відповідно до плану роботи Купського НВК №2 в січні 2019 року відбулася методична студія «Самоаналіз власної діяльності та самоосвіта – реальні шляхи підвищення професійної майстерності вчителя».

Девізом цієї студії стали слова Сократа: «Хто хоче зрушити світ, нехай зрушить себе».

Засідання було покликане сприяти активізації творчого потенціалу, стимулювати бажання підвищувати свій професійний рівень, сприяли формуванню рівня комунікативних умінь, а також підвищення методичної грамотності педагогів.

Мета:

● Сприяти активізації творчого потенціалу кожного учасника.

● Стимулювати бажання підвищувати свій професіональний.

● Сприяти формуванню рівень, комунікативних умінь і навичок методичної діяльності.

Під час роботи студії актуалізовано пріоритетні завдання: забезпечення учасників студії знаннями про нові освітні методики; створення вміння командної взаємодії; допомогти в організації професійного самовдосконалення й самоосвіти.

Учасники обговорили перспективи діяльності НВК щодо створення умов для саморозвитку, самореалізації особистості, сприяння у професійному самовизначенні учнів.

Учителі стали учасниками вправ інтелектуальної розминки, продовження фрази, «джерело знань» (робота в групах), «Ієрархія», «Проблемні люди», «Портрет професіонала» (робота в групах).

Під час зустрічі заступник директора з НВР Кирстюк О.М. презентувала проект: «Самоаналіз уроку»

 

Заступник директора з НВР Кирстюк О.М.

Проглядів матеріалу: 419 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.01.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024