Вівторок, 19.03.2024, 05:05















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Січень » 16

Проглядів матеріалу: 1474 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.01.2019 | Комментарії (0)

    29-30 січня ВГ «Основа» пропонує долучитися до абсолютно нового формату звичного Інтернет-марафону «Пряма лінія з тренерами НУШ», який передбачає якісний підхід до класичних веб-зустрічей. Учасники, як завжди, отримають високий рівень висвітлення найактуальніших тем від спікерів-фахівців з питань НУШ (програма у додатку 1). Крім цього, ще й зможуть безпосередньо спілкуватись зі спікером та іншими учасниками в чаті або озвучити питання через аудіодзвінок, що забезпечить максимально ефективний зворотний зв'язок спікера та аудиторії.

Участь у Інтернет-марафоні безкоштовна. Слухачі матимуть можливість отримати сертифікат учасника за додатковими умовами.

Для участі у Всеукраїнському Інтернет-марафоні необхідно заповнити заявку за посиланням: http://osnova.d-academy.com.ua

Напередодні марафону зареєстрованим учасникам будуть доступні посилання для входу на вебінар. У день заходу учасникам необхідні будуть Інтернет та гарнітура. Питання щодо участі у марафоні можна надсилати на адресу marafon.osnova@gmail. com.

Просимо поширити цю інформацію серед педагогів. Детальніша інформація в додатку.

Проглядів матеріалу: 460 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.01.2019 | Комментарії (0)

   11 січня 2019 року на базі Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області було проведено Регіональний вернісаж учнівських бізнес-ідей «Стартап юніор – 3» у якому взяла участь команда Молодійської школи.

Даний захід започаткований у рамках договору про співпрацю у галузі науки та освіти між «Інститутом модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України, ІППОЧО та Івано-Франківською обласною громадською організацією Громадський центр «Ділові ініціативи» з метою реалізації Всеукраїнської дослідно-експериментальної роботи за темою «Розвиток ініціативності та підприємливості учнів як складова формування готовності до навчання і професійної кар’єри у ринкових умовах».

На відкритті регіонального вернісажу учнівських бізнес-ідей із вітальними словами до учасників звернулися: Оксана Сакрієр, заступник директора ДОН, начальник управління освіти і науки ДОН Чернівецької облдержадміністрації; Григорій Білянін, директор Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області; Вікторія Косик, науковий співробітник Малої академії наук України; Ігор Губатюк, доцент кафедри економічної теорії та менеджменту економічного факультету ЧНУ імені Ю.Федьковича; Наталія Куриш, завідувач НМЦ освітнього менеджменту та координації діяльності методичних служб ІППОЧО.

Команду Молодійської ЗОШ І-ІІІ ступенів представляли учні 9-А класу Ключицький Олександр, Гречак Оксана, Мунтян Роман та керівник команди - вчитель інформатики Невестюк А.В.

Цьогоріч у фіналі змагалося 7 команд закладів загальної середньої освіти та ВНЗ І-ІІст. Чернівецької області. Команди по черзі захищали свої роботи, ділилися цікавими бізнес-ідеями та відповідали на питання журі. Панувала дружня атмосфера.

Команда Молодійської школи презентувала бізнес ідею по створенню мережі ігрових серверів для надання ігрових послуг. Гречак Оксана за допомогою мультимедійної презентації ознайомила суддів

та конкурсантів з основними етапами реалізації бізнес-ідеї, а саме: як виникла ідея, матеріальні потреби, реклама, робота з клієнтами, ціни за послуги, прогнозовані витрати, прогнозовані доходи. Родзинкою конкурсу став огляд першого працюючого сервера ігрових послуг "EFD", який на сьогоднішній день успішно працює та приносить реальний прибуток. Демонстрували сервер, його творці - Ключицький Олександр та Мунтян Роман. Огляд сервера вразив всіх учасників конкурсу та зацікавив членів журі, які задавали команді багато цікавих та провокативних питань, на котрі швидко та з впевненістю відповідали вихованці Молодійської школи.

По завершенню презентації бізнес-проектів, Віталій Паздрій - генеральний директор КІНТ, викладач кафедри стратегії підприємств КНЕУ провів для конкурсантів майстер-клас на тему: «Залучення учнівської та студентської молоді до участі у конкурсі «Стратегія фірми».

За підсумками представлення школярами та студентами розроблених бізнес-ідей, команда Молодійської ЗОШ І-ІІІ ступенів стала переможцем у номінації «Краща бізнес стратегія».
Також, усі учні фіналісти отримали сертифікати-учасників конкурсу та цінні подарунки. Наставників команд було відзначено Подяками ДОН Чернівецької ОДА, ІППОЧО та ІМЗО МОНУ за формування економічної свідомості підростаючого покоління та підготовку команд до регіонального вернісажу учнівських бізнес-ідей «Стартап юніор».

 

Бажаємо подальших успіхів та нових перемог!

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 374 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.01.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024