Вівторок, 19.03.2024, 13:06















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Січень » 30

   У середу, 30.01.2019р., на базі конференц-зали РМЦ, відбулося засідання методичної студії працівників психологічної служби, яке працювало над такими проблемами:

1.«Профілактика мобінгу, булінгу і кібербулінгу в шкільному середовищі»;

2. «Забезпечення соціального захисту здобувачів освіти пільгових категорій, які потрапили у складні життєві обставини, з малозабезпечених сімей»;

3.»Про проведення моніторингу правовиховної роботи в закладах освіти».

Дані теми являються актуальними в країні і в нашому районі зокрема. Адже саме перед працівниками психологічної служби одним із головних завдань залишається психологічний супровід усіх учасників навчально-виховного процесу школи.

Тому, працівники психологічної служби даних навчальних закладів ділилися досвідом роботи з цього напрямку.

Загалом методична студія працівників психологічної служби складалася з теоретичного і практичного блоків. Теоретичний блок містив в собі знайомство з методичними посібниками, рекомендаціями, корекційними програмами, картками соціально-педагогічного супроводу та діагностичним інструментарієм.

Практичний блок включав себе роботу в групах за трьома напрямками: батьки-педагоги-учні, в яких розглядалися різноманітні проблемні ситуації щодо обраної проблематики.

Завершилася робота методичної студії виробленням методичних рекомендацій.

Методист РМЦ

А.І. Колесник

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 398 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.01.2019 | Комментарії (0)

       31 січня завершується реєстрація учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року.

Для реєстрації на пробне ЗНО 2019 року необхідно заповнити електронну форму на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти та здійснити оплату вартості пробного тестування.

Цього року вартість складання одного пробного тесту коливається від 132 до 139 грн в залежності від регіону проживання учасника.

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО буде створено інформаційні сторінки, на яких до 25 лютого буде розміщено інформацію про час і місце проведення пробного ЗНО, а згодом — результати тестування.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 16 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) - 23 березня.

У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може пройти тест з одного навчального предмета.

Реєстрація на сайтах ргіональних центрів оцінювання:

Звертаємо увагу, що реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО. Результати пробного ЗНО не буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

БІЛЬШЕ ПРО ПРОБНЕ ЗНО

Проглядів матеріалу: 406 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.01.2019 | Комментарії (0)

     30 січня 2019 р. на базі РМЦ проведено семінар - нараду вчителів «Захисту Вітчизни». У ході зустрічі обговорено актуальні питання викладання предмету та організіційні питання роботи районного методичного об'єднання вчителів предмета "Захист Вітчизни". Методист РМЦ Василь Швець анонсував план роботи.

 У своїх виступах   педагоги освітніх закладів району поділились  досвідом організації  національно-патріотичного виховання у школі, розповіли  про основні напрямки роботи з військово-патріотичного виховання майбутніх захисників Вітчизни та накреслили  нові перспективи роботи школи на майбутнє.

По завершенні затверджено методичні рекомендації щодо виховання свідомого громадянина, патріота нашої держави та удосконалення форм та методів викладання предмету "Захист Вітчизни". Сплановано роботу районного методичного об'єднання вчителів предмета "Захист Вітчизни" на другий семестр 2019 р.

Проглядів матеріалу: 396 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.01.2019 | Комментарії (0)

    29 січня 2019 року відбулася виїзна методична студія за темою : «Атестація педагогічних працівників: виклики сьогодення та перспективи змін». Змістовна інтерактивна лекція була запропонована директорам, заступникам директорів з навчально-виховної роботи, секретарям атестаційних комісій закладів освіти методистом з питань атестації Інституту післядипломної педагогічної освіти, секретарем атестаційної комісії ІІІ рівня Бальон Марією Володимирівною. Під час роботи методичної студії були обговорені сучасні проблеми, які постають у ході атестації педагогів, найбільш проблемні запитання та складні випадки, з якими стикаються атестаційні комісії. Також учасники були ознайомлені з нормативними документами та сучасними вимогами до оформлення атестаційних документів.

Проглядів матеріалу: 430 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.01.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024