Субота, 27.04.2024, 00:19















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Квітень » 22

Інститут модернізації змісту освіти розпочав прийом проектів електронних підручників для розгляду на предмет надання їм грифу рекомендовано Міністерством освіти і науки України.

Проекти електронних підручників, що отримають гриф МОН зможуть взяти участь у конкурсному відборі підручників, що відбудеться в 2019 році.

Загалом, до переліку електронних підручників для проведення конкурсного відбору у 2019 році включено 10 назв підручників для учнів 2, 5, 6, 10 та 11 класів.

Проглядів матеріалу: 332 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.04.2019 | Комментарії (0)

     Згідно наказу по Камянському ДНЗ у дошкільному навчальному закладі з 15 по 19 квітня було проведено «Тиждень безпеки дитини». Заходами були охоплені всі вихованці та робітники ДНЗ. Під час тижня безпеки діти мали змогу отримати нові знання, закріпити їх за допомогою різноманітних дидактичних ігор та наочності. Вихователі планували освітньо – виховну роботу щодо формування у дітей уявлень про можливу небезпеку природного і техногенного характеру, ознайомили батьків вихованців з усіма досягненнями, які здобули їх діти за тиждень.

Проведено спортивну розвагу для вихованців « Ми вогню не боїмося, з ним боротися вчимося!».

З вихованцями старшого дошкільного віку було проведено зустріч з працівником ДСНС м. Чернівці Андрієм Васильовичем Федюком , батьком нашої вихованки, екскурсії вулицями села, до пожежної частини. В усіх вікових групах проводились тренінги з моделюванням ситуацій практичних дій «Маленькі рятівники», «Один дома», «Я загубився», «Безпечно-небезпечно», «Знавці правил пожежної безпеки». Доречним був виступ артистів Чернівецького Академічного театру ляльок з виставою «Як лисиця пташкою була» з питань особистої безпеки та правил поведінки з незнайомцями.

Тематичний тиждень допоміг більш детально та ефективно підійти до вирішення завдань щодо безпеки життєдіяльності дошкільників.

Домніка Балан, вихователь-методист закладу

Проглядів матеріалу: 317 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.04.2019 | Комментарії (0)

     Кожного разу, побачивши в небі веселку, ми, як зачаровані, милуємося прекрасним творінням природи, вражаючим небесним явищем, яке приковує нашу увагу. З’являється місточок, який з’єднує землю з небом – це чарівна веселка. Це не просто гарне видовище, а й велика радість. Вона змушує посміхатися, піднімає настрій. А тому з 8 квітня по 12 квітня 2019р у Молодійській школі розпочався тиждень початкової школи під яскравою назвою «Кольоровий тиждень». Кожен день тижня був присвячений певному кольору та мав свою тематику. Відповідний колір був присутній у одязі, в елементах декору, у дитячих виробах та навчальних матеріалах. Уроки, конкурси, виставки, змагання, які проходили в рамках тижня, розвивали творчість школярів, навчали їх бути спостережливими, кмітливими та креативними.

Метою проведення кольорового тижня є:

  • Впровадити в практику роботи з дітьми елементи кольоротерапії, як методику покращення здоров’я за допомогою кольорів.
  • Розкрити значення кольорів, розширити знання дітей щодо особливостей і специфіки кольорів.
  • Використати педагогічні можливості кольору для розвитку пізнавальних здібностей дітей, мовлення, мислення, пам’яті, уважності, креативності.
  • Цікаве , веселе та пізнавальне проведення часу.
  • Сприяння розвитку навичок рефлексії.

Понеділок - День червоний.

Він яскравий і казковий

В «червоний» день 2-Б клас ( вчитель - Балан Н.В.) палав яскраво вогняним полум’ям. Діти принесли до школи рум’яні яблука, цукерки в червоних обгортках, нa партах з’явилися книжки в червоних обкладинках, червоні - олівці, фломастери, лінійки. Тут же знайшли місце червоні бантики, стрічки, обручі. Діти одягнені в одяг червоного кольору.

День проходив під девізом « В маленькому серці любов палає, для зла і зневаги місця немає». Діти пригадували слова «червоного» кольору. На уроці української мови учні звертали увагу на фрукти червоного кольору, якими ласувала гусениця.

Діти виготовляли сердечка -закладки. А також подарували всім тепло своїх сердець.

2-Б-тисни тут

Вівтор ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 496 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.04.2019 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 1074 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.04.2019 | Комментарії (0)

    Новий зміст освіти — отримання компетенцій замість «зубріння», партнерство між учнем, учителем і батьками, а також форма навчання за одиночними партами, використання під час уроків інтерактивного мультимедійного обладнання - про це можуть розповісти вам першокласники, які навчаються у Новій українській школі.

Цікавий креативний дизайн та мотивуючий простір для школярів, сучасні технологічні рішення, новітнє обладнання, а також створення умов безбар’єрного доступу для можливості інклюзивного навчання. Так це все реально. Приємного перегляду.
Чагорська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Чагорської сільської ради Глибоцького району - фото https://photos.app.goo.gl/pKzTTiTHgHx2gi4r5
Тереблеченська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 Глибоцької районної ради Глибоцького району - фото https://photos.app.goo.gl/H94vMVd9LW3HiKwaA
Хотинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Хотинського району https://photos.app.goo.gl/GFLGjLDf8ZfohfY59
Проглядів матеріалу: 339 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.04.2019 | Комментарії (0)

    Районний семінар вчителів румунської мови та літератури (румунської та зарубіжної), що відбувся на базі Димківського НВК, відвідали педагоги всієї області разом з методистом ІППО ЧО Говорнян Л.С. Такий інтерес до методичного заходу не випадковий: досвід роботи презентувала головний спеціаліст управління освіти, координатор РМО вчителів румунської словесності Домніка Міхай-досвідчений, активний, творчий педагог, майстер своєї справи. Тож захід став майстер-класом для присутніх: презентовано нетрадиційні форми організації освітнього процесу, обговорено теорію поколінь, окреслено образ сучасного вчителя,- все у активній взаємодії між учнями, педагогами та гостями заходу. Літературна кав`ярня, експрес-опитування, короткотривалі та довготривалі проекти, портфоліо, дискусії та презентації , що запропонувала учасникам зустрічі Домніка Міхай, мали практичну спрямованість на підвищення фахової майстерності вчителів румунської мови та літератури Глибоччини. Учасники семінару взяли активну участь у обговоренні шляхів підвищення якості навчання, мотивації учня до освіти, активізації його пізнавальної діяльності та зробили висновок, що компетентний творчий педагог та оптимальне освітнє середовище є ключем до якості освітнього процесу.

Голова РМО Марина Шапка

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 395 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.04.2019 | Комментарії (1)

Відповідайте завжди тільки добром,

тільки так можна зробити цей світ кращим.

Відповідайте добром або не відповідайте ніяк.

    Напередодні Великодня, найсвітлішого християнського свята, учні разом з колективом Йорданештської ЗОШ І-ІІІ ступенів зібрали домашню консервовану смакоту для наших Захисників, яка була передана заступнику голови РДА, куратор освітянської галузі району - Ілля Костянтинович Лупуляк, очільника волонтерської організації «Козацька Варта», яка разом з громадською організацією «Буковинське об’єднання волонтерів» здійснює регулярні поїздки з допомогою для військових підрозділів на сході України.

Лупуляком І. К. для історико-етнографічного музею школи, були передані фрагменти бойових снарядів та деталі зброї, які були застосовані під час бойових дій на Сході України.

Проглядів матеріалу: 386 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.04.2019 | Комментарії (1)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024