П'ятниця, 29.03.2024, 02:25















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Квітень » 25

    Чорнобиль... Чорний біль нашої землі. І скільки б не минуло років, все одно це слово полум’янітиме чорним вогнищем скорботи, а сумні дзвони Чорнобиля щороку стукатимуть в наші серця, змушуючи зупинитись і озирнутись в той страшний 1986-й...

26 квітня в Черепковецькій ЗОШ учнями 8 класу разом з класним керівником Храмцовою С.М. був проведений виховний захід, присвячений 31-шій річниці наймасштабнішої техногенної трагедії - аварії на Чорнобильській АЕС.

Рівно стільки років минуло з того часу, як відбулася битва незахищених людей із радіацією, яка не завершилась й по сьогоднішній день. Дні самопожертви, дні страху, які вразили весь світ.

Проводячи цей захід, ми намагалися пробудити в дітей чуйність, милосердя, вміння співчувати, дбайливо ставитись до навколишнього середовища. Такі заходи вчать дітей не губитися перед різними нещастями, вчать жити за Божими заповідями, дарувати своє тепло і любов іншим, щоб ніколи не було таких Чорнобилів, які нависають чорними крильми над людським майбутнім...

Ми свято бережемо пам'ять про героїв-пожежників, перших ліквідаторів, що першими вступили в Чорнобильський пил для подолання наслідків страшного лиха. Вшановуємо тих, чиє життя розділилося на «до» і «після» Чорнобиля.

Хочеться вірити, що така страшна трагедія більше не повториться. Пам’ять же про подвиг ліквідаторів-героїв залишиться назавжди.

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 310 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.04.2019 | Комментарії (0)

   У житті кожної людини є дати щасливі,радісні й сумні. А ця дата-26 квітня 1986 року-стала трагічною і «чорною» для кожного українця.

Сьогодні,26 квітня минає 33 роки від дня Чорнобильської катастрофи, яка озивається пекучим болем і стражданнями у багатьох родинах.

З глибокою пошаною,вихованці старшої групи «Сонечко» Нижньосиньовецькому ДНЗ «ПРОМІНЬ», привітали лікаря сільської амбулаторії Мигоряну Аурела Івановича, учасника ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, за подвиг, під час якого Він віддал своє здоров’я, ставши на шляху сліпої ядерної стихії і захистил тим самим не лише Українську землю, а й усе людство від поширення смертельної небезпеки.

Проглядів матеріалу: 311 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.04.2019 | Комментарії (0)

   Чорнобиль – це вже історія України, тому дітей треба навчати вболівати за минуле своєї держави, сприймати її такою, яка вона є, до того ж формувати загально розвинену людину, що буде протистояти злу, насильству, несправедливості та руйнуванню навколишнього світу;

Минуть роки й десятиліття, а чорний день Чорнобильської трагедії все одно хвилюватиме людей, - і тих, кого він зачепив своїм недобрим крилом, і тих, хто народився далеко від скривдженої землі. Проблеми Чорнобиля – це біль України.

Проглядів матеріалу: 324 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.04.2019 | Комментарії (0)

На столі – духмяна паска,
А круг неї - писанки.
Уділи нам, Боже, ласки
На всі дні, на всі віки!

Немала у нас родина,
Та молитва всіх єдина:
Хай розквітне Україна,
Як в погожі дні
весна!

Напередодні Великодніх свят учитель трудового навчання та керівник гуртка «Юні музеєзнавці» Йорданештської ЗОШ І-ІІІ ступенів Іонець В.Г. запросив до історико-етнографічного музею школи народних майстринь рідного села Йорданешти Божеску Марію та Кирчу Ауріку, які провели майстер-клас з учнями школи щодо розпису пасхальних писанок. Учні 5-8 класів ознайомились з технологіями писанок від початку й до кінця. Всі учні з великим задоволенням спробували свої вміння.

 

 

 

Проглядів матеріалу: 365 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.04.2019 | Комментарії (0)

      24 квітня, на стадіоні смт.Глибока, відбулися дитячі спортивні ігри "Старти надій", які входять в залік 74 районної спартакіади школярів. В змаганнях взяли участь 14 команд, 12 – з закладів освіти І-ІІІ ст та 2 – І-ІІ ст. В програму змагань входили: біг 60 м, 400 м, 600 м; стрибки в довжину з місця; метання м'яча на дальність; піднімання тулуба з положення лежачи в сід за 1 хв; естафета 8х50 м.

По видах переможці розподілились наступним чином:

біг 60 м та 600 м: 1 місце - Купський НВК, 2 місце – Кам′янська ЗОШ, 3 місце - Луківецька ЗОШ;

біг 400 м: 1 місце - Купський НВК, 2 місце – Кам′янська ЗОШ, 3 місце - Глибоцький ліцей;

стрибки в довжину: 1 місце - Глибоцький ліцей, 2 місце - Глибоцька гімназія, 3 місце - Камянська ЗОШ;

метання мяча: 1 місце - Глибоцька гімназія, 2 місце – Кам′янська ЗОШ, 3 місце - Луківецька ЗОШ;

піднімання тулуба з положення лежачи: 1 місце – Кам′янська ЗОШ, 2 місце - Глибоцька гімназія, 3 місце - Купський НВК.

В естафеті найспритнішою була команда Купського НВК, яка і посіла 1 місце, 2 місце посіла Кам′янська ЗОШ, 3 місце - Глибоцький ліцей.

Отож в загальному заліку 1 місце посіла команда Кам′янської ЗОШ;

Купський НВК - 2 м,

Глибоцький ліцей - 3 м

Глибоцька гімназія - 4 м

Луківецька ЗОШ - 5 м

Старововчинецький ліцей - 6 м

Опришенська ЗОШ - 7 м

Тарашанська ЗОШ - 8 м ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 433 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.04.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024