Четвер, 25.04.2024, 00:26















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 8
Гостей: 8
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2020 » Січень » 13

    На зимових канікулах учні Петричанського НВК побували біля ялинки на центральній площі селища Глибока. Навколо зеленої красуні школярі колядували, танцювали, розповідали вірші про зиму, новорічні свята. Вчителі запропонували учасникам дійства вікторину із запитаннями про зиму та зимові розваги. За правильні відповіді діти одержували смачні сюрпризи.

Стомлені, але задоволені учні повернулись до закладу, А на них уже чекала смачна піца та запашний чай з лікарських трав, які приготували наші кухарі.

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 324 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.01.2020 | Комментарії (0)

      Заняття відкритої педагогічної академії (психолого-педагогічного семінару) продовжило зимову методичну сесію педагогів Глибоцької гімназії.
Відкрита педагогічна академія , яка у 2019-2020 н.р. працює над темою "Створення мотиваційного поля для успішного освітнього процесу", на занятті №2 обговорила різні питання.
Зокрема, Людмила Скибінська поділилася зернинками досвіду "Сучасні методи формування мотивації та самостійності учнів на уроках історії та права" .
Тетяна Андрон розповіла, як формувати мотивацію до навчання в учнів старшого підліткового віку, а психолог Наталія Цуренко провела тренінгове заняття « Вмотивований вчитель-вмотивований учень», під час якого члени педагогічного колективу вчилися методам самомотивації .
Цікаво та пізнавально пройшло заняття для педагогів. Гарний настрій, позитивні емоції , нові знання та бажання їх втілювати на практиці - ось результат цього методичного заходу.
Поки учні відпочивають – вчителі навчаються!
 
Заступник директора з навчальної, науково-методичної роботи Лариса Вороніна
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Проглядів матеріалу: 279 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.01.2020 | Комментарії (0)

    Упродовж багатьох троків під час зимових канікул Глибоцький центр туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді проводить змагання з пішохідного туризму у закритих приміщеннях серед учнівської молоді.
Керівники гуртків мають змогу перевірити навички та вміння своїх вихованців, набуті на гурткових заняттях. Причому, у цих змаганнях беруть участь не тільки гуртки спортивно - туристського профілю, але й краєзнавчого. Адже фізична активність – основа здоров´я!
Дистанції ставляться як для новачків (менш складні), так і для досвідчених спортсменів – туристів.
У Глибоцькому районі є декілька спортивних залів, де можна поставити дистанції високого класу. Насамперед, це у Черепковецькій ЗОШ І-ІІІ ст., Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ст. та Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ст.
Цьогоріч змагалися у Черепківцях, де адміністрація школи створила комфортні умови для змагань, за що їм велика подяка від дітей.
У змаганнях взяли участь вихованці з тринадцяти навчальних закладів.
Цікаві, насичені дистанції поставили Оксана Меленко та Дмитро Ткач. Головним секретарем працювала Лідія Гищук.
Найкращі результати по молодшій віковій групі серед дівчат показали: Сандуляк Анна, Даскалюк Ольга та Бригінець Анастасія. Серед хлопців молодшої вікової групи лідерами стали Янцаловський Віктор, Попович Андрій та Куніш Ілля.
Спортсмени старшої вікової групи демонстрували вміння долати окремі технічні етапи із самонаведенням. Серед дівчат перемогу здобула Дущак Валентина з Червонодібровського НВК, друге місце за Гушул Міхаєлою з Коровійської ЗОШ, на третій сходинці – Божеску Віка з Йорданештської ЗОШ І-ІІІ ст.
До трійки кращих спортсменів серед юнаків увійшли Арічук Микола з Коровійської ЗОШ, Попович Костянтин з Опришенської ЗОШ та Унгурян Василь з Черепковецької ЗОШ.
Кращі тренери Глибоцького центру туризму та краєзнавства уважно приглядались до дій найспритніших. Адже, за підсумками змагань будуть відібрані найкращі спортсмени – туристи, які в складі збірної команди Глибоцького району будуть знову захищати титул чемпіонів Чернівецької області.
І хоч у календарі зима, а в туристів період «міжсезоння» - навчання і тренування у вихованців Глибоцького центру туризму та краєзнавства триває.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 275 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.01.2020 | Комментарії (0)

   Новорічні та різдвяні свята ― це, мабуть, найчарівніший час в році, коли всі поринають в атмосферу дива і дарують собі та своїм близьким незабутню казку. Таку казку подарували вихованці та учні Грушівського НВК своїм рідним та близьким.

26 грудня учні 1-4 класів Грушівського НВК відсвяткували Старий Новий рік. Немов справжня казка завітала до нашого закладу. Дивовижний та чудовий світ повстав на наших очах: казкові герої, королеви та королі, принцеси та принци, феї, звірята вітали всіх присутніх з новорічними святами. Приємним сюрпризом для всіх діточок, стала поява Діда Мороза, Снігуроньки та Нового 2020 року, які запалили тепло новорічних свят у серцях кожного учня.

Новорічні свята - це чудовий спосіб проявити свої акторські здібності. Учні 5-9 класів відсвяткували Старий Новий рік 27 грудня. Учні старших класів продемонстрували свої здібності через інсценізацію п’єси та казки: «Soacra cu trei nurori» (7-8 класи) та «Culorile curcubeului» (6 клас). Учні 5-го класу продемонстрували свої музичні таланти на святі, а саме: виконання мелодій на пан флейті, скрипці, колядки та щедрівки, народний танець. Учні 9-го класу виконали румунські пісні «Dalbe flori», «E iarnă iar»...

Також, 27 грудня відбувся святковий новорічний ранок вихованців дошкільного підрозділу нашого закладу. Свято походило у кілька етапів. Вихованці молодшої групи «Сонечко» продемонстрували гостям: хороводи, щедрівки, колядки, пісні, танці тощо. Вихованці старшої групи «Веселка», для присутніх гостей та рідних, співали пісні, щедрівки, колядки, декламували вірші, вели хороводи та інсценізували сценку «Колобок» тощо.

Ялинка, подарунки, веселий сміх дітей, блискучі яскраві вогники — усе це робить новорічні свята найпрекраснішими та незабутніми для всіх.

Здоров’я, щастя вам усім,

Веселощів і сміху.

Хай Новий рік до вас іде

І принесе лиш втіху.

Заступник директора з ВР Дана Зінкевич

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 307 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.01.2020 | Комментарії (0)

      Новий рік - це пора чогось нового та неймовірного. Коли діти дорослішають дуже важливо зберегти у них віру в чудеса. А Новий рік - це свята коли чудеса трапляються майже щосекунди . Всі діти з нетерпінням чекали коли завітає до нашої школи Новорічна казка із неймовірними героями та загадковим бал-маскарадом.

Учні та вчителі Валякузьминської ЗОШ І- II ст. сумлінно готуються до Новорічних свят. 27 грудня відбувалися свята - Новорічні ранки та бал-маскарад . Кожні виступи були неперевершені та яскраві. На початку свята до учнів, батьків, гостей звернулася директорка школи Паламар С. Д. із привітальними словами . Класними керівниками з учнями школи було проведено інструктажі з техніки безпеки по дотриманню правил пожежної безпеки, правил дорожнього руху, електробезпеки, правил масового перебування людей у приміщеннях під час новорічних свят на новорічних ялинках та вдома.

Усі учні школи взяли участь у новорічних заходах. Для учнів 1- 4 класів були роздані новорічні подарунки від громади. Діти отримали багато задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій, проявили увагу, спритність, ерудованість у конкурсах та вікторинах. У всіх був чудовий і радісний настрій з веселим хороводом навколо красуні-ялинки.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 316 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.01.2020 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024