П'ятниця, 29.03.2024, 11:28















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2020 » Січень » 15

    Зима йде – свята за собою веде. І скільки ж їх узимку! Все це повязане з давнім українським народним буттям. Бо взимку і роботи менше, і вечори довші. І кожне свято по-своєму цікаве, красиве, захоплююче…

Та що може зрівнятися з новорічним святом, коли дитина заходить у казку і оживають казкові герої, а ти і сам один із них! Та що вже казати дітям, коли в дорослих це свято викликає щиру усмішку та радість. І не має значення, скільки тобі років, а як привітається до тебе чарівний Дід Мороз, то в найлютіший холод на душі потепліє!

Це, можливо, і є те найяскравіше свято дитинства – з ялинкою, іграшками, веселими перетвореннями, Дідом Морозом, Снігуркою, танцями, піснями і подарунками! Це свято дитинства, а для кожної вікової групи школярів воно інше, щоб було всім цікаво; та й кожного Нового року – свято інше, бо життя не стоїть на місці.

26-27 грудня чарівне дійство завітало до учнів Привороцької ЗОШ. Діти, одягнені у яскраві новорічні костюми, побували у справжній новорічній круговерті.

Новорічні свята – це чудовий спосіб проявити свої акторські здібності. Активними учасниками на новорічних дійствах стали учні нашої школи під керівництвом класних керівників та педагога-організатора Романюк Л.І.

Відомі казкові персонажі – Дід Мороз, Снігуронька, та багато інших завітали в гості до учнів, подарували море емоцій, гарного настрою.

Діти з великим запалом та задоволенням брали участь у веселих рухливих конкурсах.

Усі заходи, проведені у нашій школі, подарували море позитиву, море дитячих усмішок та гарний передноворічний настрій. Відгомін цього свята зігріватиме серця дітей увесь наступний рік, даруючи їм віру у дива.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 291 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.01.2020 | Комментарії (0)

     Школа формує особистість дитини, вчитель відкриває перед дитиною увесь світ. Світ прекрасного поетичного слова дарують учням вчителі-словесники. Традиційно, кожного року буковинська інтелігенція вшановує майстра слова, величного поета Міхая Емінеску, якого називають Світочем у царстві художнього слова. Поезія Міхая Емінеску хвилює, надихає, радує і бентежить.

Педагоги Глибоцького району вміло і успішно прививають любов учнів до мистецтва живого слова Емінеску. Щорічний конкурс читців поезії М. Емінеску та інших класиків відбувся сьогодні у приміщенні актової зали РМЦ. На захід головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Домніка Міхай запросила усіх, хто відчув на собі силу поетичного таланту митця: у конкурсі взяли участь школи з румунською мовою навчання.

Серед учасників конкурсу  І місце посіла учениця Опришенської  ЗОШ, Полига Амелія, ІІ місце - Гудима Патрісія учениця Волоківської ЗОШ, Варварюк Марінела Карапчівський ліцей, Сучеван Александріна Сучевенська ЗОШ, Ротар Анна Тереблеченська ЗОШ,  Бурла Амілія Йорданештська ЗОШ №2, ІІІ місце – Фратовчан Ніколєта Купський НВК №2, Білоусяк Крістіна Багринівська ЗОШ, Опаєць Богдан Купський НВК, Костинян Анжела Йорданештська ЗОШ, Остафійчук Анастасія Станівецький НВК, Аврентій Анастасія Нижньосинівецька ЗОШ та учнівський колектив Димківського НВК .

Слово Емінеску, його ідеї, почуття і мрії актуальні і сьогодні та близькі нашим учням. Тож свято поезії і краси рідного слова продовжуватиметься на кожному уроці літератури, а вчителі сіятимуть мудре і вічне у серця своїх вихованців.

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 335 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.01.2020 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024