Середа, 24.04.2024, 19:59















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2020 » Січень » 24

     В Україні завершилась реєстрація учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року.

Станом на 24 січня майбутні учасники пробного зовнішнього незалежного оцінювання виявили бажання скласти майже 410 тисяч тестів. Найбільш популярними тестами серед учасників пробного ЗНО традиційно стали українська мова і література, математика, англійської мова та історія України.

Сесія пробного зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури відбудеться 21 березня.

Тестування з історії України, з математики, з біології, з географії, з фізики, з хімії, а також з іноземних мов буде проведено 28 березня.

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО будуть створені інформаційні сторінки, на яких до 2 березня розміщуватиметься інформація про час і місце проходження пробного ЗНО. Також на інформаційних сторінках буде розміщена інформація про результати тестування.

більше про ЗНО 2020

Проглядів матеріалу: 272 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.01.2020 | Комментарії (0)

     День соборності — свято України, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Цього року Україна відзначила 101 річницю цієї визначної події.

Офіційно в Україні День соборності відзначають з 1999 року.

З метою відзначення Дня Соборності України в Коровійській школі були проведені ряд заходів. Для учнів 1-5 класів був проведений єдиний урок «Разом сильніші», для учнів 6-11 кл. був організований перегляд документального фільму. Також був організований загальношкільний флешмоб «Долоньки єдності», до якого учні із задоволенням долучилися.

Разом ми сильніші і в єдності наша сила!

Проглядів матеріалу: 316 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.01.2020 | Комментарії (0)

     Державне свято День Соборності України учні школи відзначили урочисто та патріотично. Для школярів 5-7 класів були проведені тематичні уроки національно-патріотичного спрямування: «Єднання заради Незалежності», «Соборна мати Україна - одна на всіх, як оберіг», а також вікторина «Як я знаю Україну?». Під час свята діти згадали важливий момент
історичного минулого - День злуки ЗУНР та УНР в одну державу та нинішню боротьбу проти російської агресії, як віхи єдиного процесу боротьби за незалежність України. У шкільній бібліотеці була організована тематична виставка літератури «Тільки в єдності наша сила». Також учні 10 класу підготували свято, приурочене до Дня Соборності. А щоб підкреслити значення свята, одягнулися у вишивані сорочки. Проте кульмінацією святкування стало проведення флеш-мобу: «Живий ланцюг єднання», щоб відчути дух дружби, свободи і гордості за свою державу.

 

Проглядів матеріалу: 297 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.01.2020 | Комментарії (0)

     Державне свято, День Соборності України, учні Турятського НВК відзначили урочисто та патріотично. Для учнів 5-11-тих класів класоводи провели Урок Соборності « Єднання заради незалежності», також учнями 6-А класу та класним керівником Гімчинською О.Г. була проведена урочиста лінійка «Від роду до народу – слався, Україно» із цікавою вікториною. У шкільній бібліотеці була організована тематична виставка літератури «День Соборності України», учнівське самоврядування випустило експрес-виставку «День Злуки».

Заходи, проведені на цьому тижні, подарували розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Навіть зараз, в нелегкі часи для нашої Батьківщини, ми не перестанемо вірити, що територіальна цілісність України, навіки залишиться непорушною. Адже вона скріплена кров’ю мільйонів незламних борців минулого століття і тих, хто і зараз веде боротьбу з ворогом, який посягнув на цілісність нашої держави, на сході України.

Проглядів матеріалу: 304 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.01.2020 | Комментарії (0)

    З метою виховання в підростаючого покоління, глибокої поваги та любовi до Батькiвщини, людської гiдностi, формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму у закладах освіти Глибоцького району відзначали День Соборності України.

День Соборності - свято України, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Цього року Україна відзначила 101 річницю цієї визначної події.

У закладах освіти було проведено тематичні просвітницькі заходи:

-інформаційно-виховні години («Україна – єдина країна» для учнів 1-4-х класів, «Ми різні – і в цьому наше багатство, ми єдині – і в цьому наша сила» для учнів 5-9-х класів);

- тематичні уроки для старшокласників («Історія України і державотворення», «Значення Соборності в процесі державотворення України»);

- уроки державності, лекції, виховні години, бесіди, спрямовані на вивчення історії національно-визвольних змагань в Україні на початку XX століття, боротьби за суверенітет та територіальну цілісність України

- круглі столи, інтелектуально-правові вікторини для старшокласників («Історичне значення Акту Злуки українських земель», «Символи держави»);

- виставки дитячих творчих робіт та малюнків («3 Україною в серці», «Єдина Україна»);

- літературно-музичні композиції «Україно соборна державо! Сонценосна колиска моя!»;

- тематичні уроки з історії України на тему «Історичне значення злуки українських земель»;

- зустрічі учнів з воїнами АТО;

  • перегляд кадрів з фільмів про події на Майдані та в зоні ООС.

У закладах освіти пройшли тематичні флеш-моби «Живий ланцюг єднання «Ми-разом», «Долоньки єдності». Учні шкіл, тримаючи державні прапори, синьо-жовті кульки створювали нерозривний, символічний ланцюг єдності, щоб відчути дух дружби, свободи і гордості за свою державу.

Під час проведення заходів педагоги ставили за мету поповнення та поглиблення знань вихованців про історію виникнення свята Соборності України, ознайомлення з цікавими фактами про Україну, виховання патріотичного почуття та поваги до державної атрибутики.

Діти з цікавістю слухали інформацію про дані історичні події, прийняли активну участь у обговоренні питань історичної розбудови держави в минулому та провели паралелі із сучасністю.

До тематичних уроків учнями та педагогами підготовлені:

-мультимедійні презентації («Свою Україну любіть», «День Соборності. Погляд у минуле та сучасність»);

- тематичні бюлетені, листівки, стіннівки, шкільні газети («У єдності наша сила», «Величний акт Злуки»);

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 271 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.01.2020 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024