П'ятниця, 26.04.2024, 12:32















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2020 » Січень » 31

     Тисячі школярів вже найближчим часом зроблять один з найважливіших кроків у своєму житті – виберуть майбутню спеціальність, адже займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість, – одна з умов відчуття життєвої повноцінності.

З метою профорієнтації, учні 11 класу мали можливість познайомитися із перевагами одного з престижних факультетів університету - факультетом педагогіки, психології та Соціальної роботи Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Учні дізналися, що факультет педагогіки, психології та соціальної роботи створений в 1991 р. Тут здійснюється підготовка фахівців освітньо-кваліфікаційних рівнів «бакалавр», «спеціаліст», «магістр» . У структурі факультету функціонують 6 кафедр:

- кафедра педагогіки та психології дошкільної освіти;

- кафедра педагогіки та методики початкової освіти;

- кафедра загальної та соціальної педагогіки;

- кафедра психології;

- кафедра практичної психології;

- кафедра музики

Отож, під час своєї віртуальної мандрівки до університету  учні дізналися про перспективи майбутнього працевлаштування, отримали багато цікорисної інформації щодо умов вступу та навчання.

 

Проглядів матеріалу: 273 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 31.01.2020 | Комментарії (0)

    Український народ щороку 29 січня вшановує пам’ять молодих борців за волю, полеглих під залізничною станцією Крути - подія, яка стала символом героїзму та відданості Українській державі й національній ідеї. Тоді, 29 січня 1918 року 300 юнаків – цвіт тодішньої української патріотичної молоді – поклали буйні голови, захищаючи від інтервенції Українську Народну Республіку.

З цієї нагоди 29 січня у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. була вшанована пам'ять героїв Крут. В школі було проведено ряд виховних заходів, а саме: була оформлена фотовиставка про бій під Крутами, у 9-му класі була проведена інформаційна хвилина: «29 січня – День вшанування пам’яті загиблих під Крутами», в 11-му класі проведений виховний захід: «Пам’яті героїв Крут присвячено…», а також акція – спомин «Запалимо свічку Героям Крут», т.і.

Наші учні зрозуміли велику ціну, яку заплатили 300 молодих синів українських, ціну миру та злагоди, наскільки важливо любити та захищати свою Батьківщину.

Ми хочемо звернутися до всіх, зі словами:

Любіть Україну, як вірні сини,

Віддати життя їй готові,

Як юні сини, що життя віддали

Під Крутами всі, як Герої…

Василь Криволап.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 269 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 31.01.2020 | Комментарії (0)

Любіть Україну, як вірні сини

Віддати життя їй готовіє,

Як юні сини, що життя віддали

Під крутами всі, як Герої…

В. Криволап

     29 січня – День памяті героїв Крут. Український народ щороку вшановує пам'ять молодих борців за волю, полеглих під залізничною станцією Крути. Ця битва стала символом героїзму та відданості Українській державі й національній ідеї, а її дата – 29 січня 1918 року – днем національної трагедії.

29 січня у Привороцькій ЗОШ були проведені тематичні заходи, а саме: виховні години скорботи і памяті, бесіди, презентація «Крути: і сум, і біль, і вічна слава!». Активну участь у заходах прийняли учні, розказавши для своїх однокласників вірші, присвячені памяті героїв, які загинули в бою.

29 січня 1918 року – це не лише день скорботи за українською молоддю, а й день величі духу української нації. Жертовності та героїзму Крут забувати не можливо.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 265 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 31.01.2020 | Комментарії (0)

    Щоб наша держава жила, багатьом її патріотам прийшлося пожертвувати своїм життям. І надто вражає, коли таку абсолютну самопожертву йдуть молоді люди, які заледве тільки почали здійснювати свій життєвий шлях.

29 січня 1918 року в історії України з’явилася нова сторінка, щедро полита молодою кров’ю, назва якої – КРУТИ!

Учнівське самоврядування Турятського НВК підготувало лінійку пам’яті про молодих героїв України, а також випустили інформативну стінгазету. Класними керівниками були проведені виховні години на дану тематику.

Крути, без сумніву, були, є та будуть, завдяки героїзму молодих студентів, однією з героїчних сторінок нашої історії. Тож гордімося, нашою Україною, її відважними героями.

 

Проглядів матеріалу: 271 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 31.01.2020 | Комментарії (0)

      Сьогодні Президент України підписав указ №31/2020, згідно яким 2020/2021 навчальний рік оголошено Роком математичної освіти в Україні.

"З метою забезпечення додержання конституційних гарантій з реалізації права на освіту, створення можливостей для рівного доступу українських школярів до сучасної та якісної математичної освіти, формування у них належного рівня математичної компетентності, ураховуючи результати міжнародного дослідження якості освіти PISA щодо математичної компетентності здобувачів базової середньої освіти в Україні", - йдеться в указі.
 
Текст указу - тут
Проглядів матеріалу: 340 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 31.01.2020 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024