Вівторок, 23.04.2024, 18:12















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2020 » Січень » 23

    День Соборності — свято України, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.

Відповідно до наказу відділу освіти, культури, молоді та спорту Глибоцької РДА № 30 від 14.01.2020 «Про відзначення Дня Соборності України та річниці бою під Крутами», на виконання наказу по Купському НВК «Про відзначення Дня Соборності України та річниці бою під Крутами» №23 від 15.01.2020 р. в НВК було організовано та проведено 22 січня 2020 р. єдиний урок «Єднання заради Незалежності», до якого долучилися учні та педагоги школи. В ході уроку присутні мали змогу ознайомитися з історичними подіями, що передували проголошенню Дня Соборності та переглянути мультимедійну презентацію. Також, наприкінці уроку, всі присутні утворили «живий ланцюг» як символ цілісності та незламності нашої Батьківщини. Бібліотекар школи оформила книжкову виставку «Сила українського народу в єдності!», також члени учнівської ради організували оформлення тематичної виставки дитячих робіт «Я- українець!»

Олар Л.Г. ЗВР

Проглядів матеріалу: 369 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.01.2020 | Комментарії (0)

Соборна Україна нині незалежна,

Як квітка синьо-жовта розцвіла.

І не згубилася людська любов безмежна

До України-неньки і її буття.

    З метою виховання в підростаючого покоління глибокої поваги та любові до Батьківщини, національної свідомості, людської гідності,формування національної свідомості школярів, виховання в них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України, в Йорданештській ЗОШ №2 проведено виховний захід «Україна – соборна держава».

Учні 9-го класу розповіли про важливість відзначення цієї дати та про історію створення сьогоднішньої Соборної України.

Також учні нашої школи виступили з неймовірно душевними піснями і віршами про рідну нашу України. Головною ідеєю заходу було, показати, що навіть зараз, в нелегкі часи для нашої Батьківщини, ми не перестанемо вірити, що територіальна цілісність України, навіки залишиться непорушною. Адже вона скріплена кров’ю мільйонів незламних борців минулого століття і тих, хто і зараз веде боротьбу з ворогом, який посягнув на цілісність нашої держави – на сході України.

День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави - в єдності українських земель.

Педагог-організатор Ілюк Л.Г.

 

 

Проглядів матеріалу: 316 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.01.2020 | Комментарії (0)

      На вівтар української державності багато поколінь поклали своє життя. І нинішнє покоління українців – приклад сили духу, сили патріотизму, сили незламності, які успадкували від предків. Відзначення Дня Соборності – наш обов’язок берегти світлу пам'ять про незлічені жертви, покладені українським народом на вівтар незалежності, соборності держави.

З метою формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України в школі організовано та проведено ряд заходів.

22 січня Іонець В.В., Божеску М.Ф. провели для учнів 1 та 4 класів літературну лекцію «Соборна Україна: від ідеї до життя». У своїх виступах розповіли про історичне значення Соборності України, сучасні тенденції розвитку незалежної української держави, привітали присутніх з такою знаменною датою. Була проведена виховна година «На світі багато чудових країн, мені наймиліша, найкраща країна, яка піднялася, мов Фенікс, з руїн, безсмертна моя Україна». Під час заходу діти переглянули тематичні фільми та презентації. Учні виступали з підготованими доповідями та прикрашали класну дошку власними малюнками.

Учні школи впевнені в бажанні будувати Українську державу в рівноправній єдності всіх громадян незалежно від національності, віри і переконань, бо Свобода, Незалежність, Соборність – це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 292 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.01.2020 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024