Субота, 27.04.2024, 09:29















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2020 » Лютий » 03

     З метою активізації пізнавальної діяльності учнів, згідно річного плану роботи школи з 27 по 31 січня 2020 року у закладі було проведено предметний тиждень географії вчителем Гуцуляк Тетяною Петрівною. Були підготовлені цікаві різноманітні завдання, під час проведення використовувалися різні форми і методи роботи.

Під час проведення тижня географії були проведені такі заходи:

  • конкурс « Супер знавці географії» серед учнів 7 – 11 класів. Перемогла команда дівчат «Бора-Бора».
  • Відкритий урок з географії в сьомому класі на тему «Антарктида. Природа материка».
  • Конкурс малюнків серед учнів 5-7 класів «Наша планета - Земля», у якому перемогу отримали учні Німіжан Анна (7 кл.), Бельчук Олена (7 кл.), Панчук Георгій (5 кл.).
  • Мобільний цифровий планетарій «Льодові світи».

Своєчасно були підведені підсумки, на загальношкільній лінійці переможців було нагороджено грамотами.

<!--"-- ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 246 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.02.2020 | Комментарії (0)

   На початку лютого, за доброю традицією Коровійська школа гостинно відчиняє свої двері й з нетерпінням чекає дорогих випускників, адже саме першої суботи лютого святкується вечір зустрічі з випускниками. Саме в цей день панують хороший настрій, веселі спогади та душевні слова.

Майбутні випускники, учні 11 класу разом із класним керівником Герман Світланою Михайлівною, допомогли всім присутнім гостям поринути знову у свою юність, у шкільні роки.

Лунали гарні вітальні слова від директора Коровійськох ЗОШ І-ІІІ ст. – Лупуляк Ольги Георгіївни.

Під час свята з перевіркою до школи завітала інспектор Фреймут, яка разом із випускниками ще раз підтвердила, що Коровійська школа найкраща і дійсно заслуговує увагу.

Гарними спогадами та хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих вчителів та випускників, які вирушили в дорогу, з якої немає вороття, залишивши на землі добрий слід.

У цей день зібралися на святі випускники, які закінчили школу 1, 5, 10, 15, 20, 25 та 30 років тому. Саме для них в цей день лунали всі вітання та художні номери від педагогічного та учнівського колективів школи.

Також під час свята гостей ознайомили із головною реформою освіти – НУШ.

І на завершення, гостям був запропонований квест по школі, під час якого вони змогли згадати шкільні предмети та шкільні кабінети, де їх чекали із завданнями їхні вчителі-наставники.

Надіємось, що цей вечір залишив найприємніші спогади в пам'яті кожного випускника. А Коровійська школа з нетерпінням буде чекати нової зустрічі.

ФОТОЗВІТ за посиланням -ТИСНИ ТУТ

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 318 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.02.2020 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 982 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.02.2020 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 272 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.02.2020 | Комментарії (0)

    23 січня 2020 року на базі центру практичної психології та соціальної роботи ІППО Чернівецької області відбулося підсумкове засідання оргкомітету та журі ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі». Дякую усім учасникам конкурсу за представлені програми, колегам (журі) за об'єктивність та професіоналізм! Як чудово, що є такі події в нашій роботі, і такі люди в нашій психологічній службі! Вітаємо переможців - фахівців Глибоцького району (Колесник А.І., Білійчук Л.І.)!
Подробиці на офіційних сайтах ДОН ЧОДА, ІППОЧО (наказ ДОН від 23.01.202 №31).

Проглядів матеріалу: 267 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.02.2020 | Комментарії (0)

     Вечір зустрічі з випускниками – це подорож назад в дитинство. Крізь прочинені двері школи вихід на перон, з якого щороку в першу суботу лютого вирушає експрес “Школа”. Зайнявши зручні місця і забувши на хвилинку про повсякденні клопоти та проблеми, дорослі знову стають тими безтурботними дітьми, галас яких багато років назад зігрівав рідні стіни навчального закладу. А за вікном пролітають знайомі пейзажі. Ось завуч, суворо піднявши окуляри, мовчазним докором сварить за вічні спізнення. В наступному вікні важко зітхають вчителі математики, розуміючи, що квадратний корінь нам, філологам, доведеться пояснювати втретє. А там вчителі іноземної вкотре повторюють одне і те саме речення, що “Ландан із зе кепітал оф Грейт Брітен”. Зустріч з випускниками – це вечір юності, щасливої, безтурботної, сповненої мрій та планів на майбутнє. Це спогади про першу двійку та прогуляні уроки, перше нерозділене кохання та несміливі зізнання. Це мить, коли відчуваєш безмежну вдячність та повагу до вчителів, які зуміли стати провідниками та показати шлях у доросле життя.
Власне кажучи, мені й самій здається неймовірним, що пролетіло вже 17 років, як шкільний дзвоник востаннє покликав на урок, і напутні побажання класного керівника були своєрідним благословенням на щасливу долю. Неважко здогадатися, що саме відчували “ювіляри” цьогорічного свята. Вечір зустрічі 2020 зібрав у рідних стінах випускників 1985, 1990, 1995, 2000, 2005, 2010 та 2015 років. Дорослі діти знову повернулися додому, до своїх перших вчительок та класних мам. На обличчях сяяли посмішки, але в куточках очей причаївся смуток – як шкода, що час не зупинити.
Знову, ніби не розлучалися, учні зібралися в класах разом з класними керівниками. Букети квітів та слова подяки, і ось пролунав дзвінок, скликаючи усіх в актовий зал Глибоцького ліцею. Після привітальних слів директора Дмитра Івановича розпочалося святкове дійство. І хоча “господарями” цього свята зазвичай є 11-класники, до привітальних виступів долучилися і молодші школярі. Вечір запалили вогники своїм енергійним танком. А за ними танцями та співом, а також гуморесками, таланти нашого ліцею вшановували дорогих гостей.
Під час своїх промов колишні випускники з теплом та вдячністю згадували рідних вчителів, а також неоціненний внесок, який вони зробили у майбутнє кожного з них. А вчителі з гордістю та любовю дивилися на своїх дітей, в яких протягом багатьох років вкладали власну душу.
Це був просто неймовірний вечір щастя, і хочеться подякувати кожному, хто організував це свято. Особлива подяка нашому завучу Валентині Василівні, чия щаслива посмішка приховувала тижні напруженої підготовки та чимало безсонних ночей хвилювання. А для мене особисто, після довгих років на чужині, цей вечір допоміг вперше по-справжньому відчути, що саме тут моє місце на земній півкулі, серед моїх вчителів, які дали мені дорогу в майбутнє і допомогли мені повернутися додому.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 272 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.02.2020 | Комментарії (0)

   В першу суботу лютого на побачення з рідною школою прийшли випускники школи селища Глибока різних років випуску. Місце зустрічі, звичайно – школа – місце дитинства, де виросли, стежками якого ходили, зустрічалися і дружили, часом потайки від рідних.

Випускники чекали зустрічі зі своїм рідним класом. І ось ми тут. Всі посідали так, як колись сиділи під час навчання. І пішли спогади. Спогади про веселе, безтурботне шкільне життя, цікаві історії, дитинство, яке саме в школі поступово перейшло в юність. А уроки… Це були не тільки уроки знань, а й уроки життя. Згадували вчителів і однокласників, які відійшли у вічність, але не з нашої пам’яті.
На зустріч однокласників був запрошений і колишній директор, який віддав Глибоцькій середній школі більше тридцяти років – Тодор Гуцуляк.

Урочистості почалися о 15.00 у спортзалі школи. З дзвоником в руках гостей зустріли теперішні випускники 2020 року. І ось пролунав дзвоник – незмінний символ шкільного життя. Його дзвінкий голос нагадав кожному роки навчання, перший дзвінок і перший урок.

Школу залишили, але зустріч випускники різних років продовжили у більш невимушеній обстановці. І знову пішли спогади про виховні години, екскурсії, адже їх на той час було багато: в Київ, Брест, Мінськ, Севастополь, Москву та багато інших місць.

Ось так провели свій День молоді випускники Глибоцької середньої школи (сьогодні це Глибоцька гімназія), бо молодість – це не вік, а стан душі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 233 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.02.2020 | Комментарії (0)

   03 лютого розпочалась реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання.

Цього року учасники ЗНО мають можливість скласти тестування щонайбільше з чотирьох навчальних предметів.

У 2020 році ЗНО традиційно складатимуть майбутні вступники до закладів вищої освіти, а також випускники старшої школи, учні та студенти професійно-технічних і вищих закладів освіти, які цього року здобувають повну загальну середню освіту і проходитимуть державну підсумкову атестацію у формі ЗНО.

Випускники шкіл 2020 року складають ДПА у формі ЗНО з трьох навчальних предметів:

  • українська мова і література (частина тесту з української мови);
  • математика або історія України (період ХХ – початок ХХІ століття) – за вибором випускника;
  • навчальний предмет за вибором випускника (математика, історія України, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька, французька мови).

Учні та студенти професійно-технічних і вищих закладів освіти, які у 2020 році здобудуть повну загальну середню освіту, складають ДПА у формі ЗНО з трьох навчальних предметів:

  • українська мова і література (частина тесту з української мови);
  • математика або історія України (період ХХ – початок ХХІ століття) – за вибором випускника;
  • навчальний предмет за вибором випускника (математика, історія України, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька, французька мови).

Випускники шкіл 2020 року, які вступають до закладів вищої освіти, можуть скласти тести не більше ніж з 4-х навчальних предметів:

  • українська мова і література (обов'язково);
  • на вибір: математика, історія України, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова, біологія, географія, фізика, хімія.

Випускники шкіл минулих років, які вступають до закладів вищої освіти, можуть скласти тести не більше ніж з 4-х навчальних предметів на вибір:

  • українська мова і література, математика, історія України, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова, біологія, географія, фізика, хімія.

Реєстрація на ЗНО

Випускники шкіл, студенти професійно-технічних закладів і коледжів реєструватимуться на проходження ЗНО у своєму закладі освіти.

Випускники минулих років мають можливість зареєструватися самостійно і надіслати комплект реєстраційних документів до одного з регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Реєстрація учасників ЗНО триватиме до 24 березня. Майбутні учасники тестування, які будуть реєструватись у закладах освіти, мають виконати процедуру до 17 березня 2020 року.

У 2020 році зовнішнє незалежне оцінювання розпочнеться 21 травня тестуванням з математики, також у травні випускники шкіл складуть тести з української мови й літератури та фізики. ЗНО з інших предметів відбудеться з 1 червня по 15 червня.

порядок реєстрації

Проглядів матеріалу: 263 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.02.2020 | Комментарії (0)

     УЦОЯО запрошує спостерігачів на ЗНО-2020. Український центр оцінювання якості освіти запрошує фахівців для громадського спостереження за процесом проведення зовнішнього оцінювання. Спостереження здійснюється на етапах реєстрації учасників ЗНО, проведення тестування, визначення результатів тощо.

За затримку зарплат виплачуватимуть компенсації. Уряд ініціює здійснення компенсацій людям у разі затримок з виплатою заробітної плати. Відповідний законопроект схвалено Кабінетом Міністрів та подано до українського парламенту.

У ВР пропонують заборонити мобільні телефони у школах. У Верховній Раді зареєстрований законопроект щодо заборони використання мобільних телефонів та інших пристроїв, що мають підключення до інтернету, в школах усіма учасниками навчального процесу.

Заборгованість із зарплат в освітній сфері зросла у 2,5 рази. У 2019 році заборгованість з виплати заробітної плати найбільше зросла у сфері освіти (до 13,323 млн грн), професійної, наукової і технічної діяльності - на 52% (до 182,712 млн грн).

МОН і МОЗ закликали регіони до імунізації дітей. Міністерство освіти і науки та Міністерство охорони здоров'я звернулись до обласних державних адміністрацій з проханням продовжити роботу освітян і медиків у проведенні заходів з імунізації дитячого населення.

МОН запропонує реформу системи зарплат учителів. За словами Ганни Новосад, систему, коли надбавки вирішують кінцевий розмір заробітної плати учителів необхідно припиняти. Одним із завдань уряду на 2020 рік є реформування системи заробітних плат та оцінювання роботи різних категорій вчителів.

Наступний навчальний рік оголошено Роком математики. Метою проведення Року математики в Україні є створення можливостей для рівного доступу українських школярів до сучасної та якісної математичної освіти та формування у них належного рівня математичної компетентності.

Новосад: діти втрачають мотивацію до вивчення математики. Міністр освіти наголошує, що останні 5 років для всієї освітньої спільноти було очевидно, що в Україні поглиблюється проблема з доступом до якісної математичної освіти.

Діти з маленьких шкіл відстають від однолітків, - міністр. Ганна Новосад наголошує, що діти, які навчаються в маленьких сільських школах, на два з половиною роки відстають у своїх результатах у навчанні від своїх однолітків, які навчаються у великих школах, в тому числі в опорних.

Проглядів матеріалу: 285 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.02.2020 | Комментарії (0)

      Вже стало доброю традицією проводити зустріч випускників у стінах Турятського НВК. Цього року на зустріч завітали ті, хто закінчив школу 35, 30, 25,20, 15, 10 років тому.

Свято зустрічі пройшло в дружній, приємній атмосфері. Колишні випускники ділилися своїми спогадами про шкільні роки , згадували тих, кого вже немає поряд, своїх однокласників, вчителів. Хвилювалися також і організатори зустрічі, цьогорічні випускники 2020 року, разом зі своїми класними керівниками, Світланою Дмитрівною Кіфірюк та Денисом Михайловичем Гушу.

Серед гостей - випускників нашої школи - лікарі і вчителі, юристи і бухгалтери, продавці і перукарі, будівельники і водії... Не можна не пишатися і не вклонятися перед тими випускниками, які знайшли своє місце в житті, стали добрими спеціалістами і шанованими людьми.

Випускники школи - це яскраві зірки, які засвітилися на шкільному небосхилі в день вступу кожного у школу і залишаться в пам'яті школи назавжди.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 269 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.02.2020 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024