Субота, 27.04.2024, 08:29















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2020 » Лютий » 19

     За часи проведення він став стартовим майданчиком для тисяч учителів-новаторів, які у творчому змаганні розкрили різні грані свого педагогічного таланту. Сьогодні вони зросли професійно, отримали наукові звання, залучені до розбудови Нової української школи.
Конкурс «Учитель року – 2020» об’єднав відданих своїй справі, відкритих до нових знань, готових ділитися своїми надбаннями вчителів, а головне, вмотивованих і відповідальних у своїй професії яскравих особистостей.
Сьогодні, 19 лютого, на базі ПТУ №8 відбулося урочисте відкриття ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020» у номінаціях: «Зарубіжна література», «Історія», «Образотворче мистецтво», «Початкова освіта»,

«Хімія».
Участь у ІІ турі Конкурсу цьогоріч візьмуть 49 педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти області – переможці першого, зонального туру конкурсу.
Під час ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» педагоги будуть мати можливість змагатися у п’яти конкурсних випробуваннях.
До організації та координації з підготовки офіційних урочистостей конкурсу долучилися працівники Департаменту освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації та Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області.
Колектив закладу разом з гостями та освітянською родиною дали гарний старт найкращим учителям Буковини.

Вся освітянська родина Глибоччини вболіває за Марчук Крістіну Іллівну, вчителя Глибоцького ліцею- номінація "Історія" та Мігуцу Марію Іванівну, вчителя Кам'янської ЗОШ- номінація "Початкова освіта". Успіхів  вам, наші найкращі!

 

 

Проглядів матеріалу: 254 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2020 | Комментарії (0)

      20 лютого ми відзначаємо шосту річницю з дня трагічних, сповнених героїзму подій Революції Гідності, пік розстрілів Героїв Небесної Сотні. Цей день назавжди увійде в історію України як символ жертовності, патріотизму та героїзму і вкотре підтвердить тезу про те, що в найкритичніший та найважчий період нашої історії знайдуться герої, які своєю жертовністю дозволять будувати нам майбутнє.
 
20 лютого – це не просто черговий офіційний день в нашому календарі, це червона лінія, точка неповернення до старої пострадянської моделі відносин між владою та суспільством, до старих корупційних схем, а також неможливість повернення до багатовекторності, а по суті "проросійськості" у зовнішньополітичному курсі. Адже за все це не просто стояли люди на Майдані, за це заплачено дуже велику ціну – життя Героїв Небесної Сотні, які за ідеали свободи та демократії пожертвували собою та змінили хід історії нашої держави.
Ми висловлюємо глибокі співчуття родинам загиблих Героїв та закликаємо весь український народ до єдності у цей важкий, сповнений випробувань час для нашої держави.
 
Герої Небесної Сотні стали для всієї України не лише символом жертовності, героїзму та патріотизму, але і джерелом натхнення для наших героїчних воїнів, які гідно продовжують справу Героїв Небесної Сотні, захищають наше з вами право на вільне життя.
Слава Героям Небесної Сотні, слава українським воїнам, які з гідністю та честю виконують свій святий обов’язок захисту нашої Батьківщини. Будьмо гідні своїх героїв, які віддали свої життя за нашу свободу та право на вільний розвиток. Слава Україні!!!
Проглядів матеріалу: 268 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2020 | Комментарії (0)

     17 лютого 2020 року в рамках підготовки учнів до складання зовнішнього незалежного оцінювання та вступної кампанії 2020 року, з учнями 11 класу Коровійської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів було проведено зустріч-консультацію з доцентом географічного факультету Костащуком Іваном Івановичем. Під час консультації було розглянуто специфіку розв’язання типових завдань ЗНО з географії: послідовність розв’язання, правильний розподіл часу на різні типи завдань та особливості заповнення бланків відповідей під час ЗНО та ін. Другим питанням зустрічі були цьогорічні умови вступу у ВНЗ. Учні ознайомились з інформацією про правила реєстрації «особистих кабінетів» та внесення даних про документи про освіту. Також, розглянуто умови встановлення «пріоритетів» при подачі документів у ВНЗ та можливості вступу на державну форму навчання на різні спеціальності. Зроблено акцент на спеціальностях, які мають особливу підтримку держави. Учні дізналися відповіді на свої запитання, та почерпнули багато корисної інформації, а також отримали інформаційні матеріали щодо спеціальностей географічного факультету ЧНУ та умов вступу на них. Щиро дякуємо Івану Івановичу за співпрацю та практичні поради.

Проглядів матеріалу: 263 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2020 | Комментарії (0)

    Математика, природа, мова пронизують усю діяльність людини, математичні поняття використовуються на кожному кроці. Без них неможливий дивовижний технологічний процес, економічне процвітання. Проблема логіко-математичного розвитку дітей на сучасному етапі дошкільного дитинства набуває все більшого значення. Це пояснюється позитивним впливом цього процесу на розвиток психічних функцій дитини, вирішення загальних завдань усебічного гармонійного розвитку особистості в дитячому віці. Сформоване логіко-математичне мислення допомагає сучасній дитині аналізувати різноманітні процеси, приймати рішення не лише згідно з чітко розробленими алгоритмами, але й коригувати власні дії у змінних умовах життя.

Для реалізації даного питання та з метою підвищення професійної компетентності вихователів з логіко-математичного розвитку дошкільників 18.02.2020 року на базі районного методичного центру відбувся семінар-практикум для вихователів ЗДО та НВК з проблеми: «Формування логіко-математичної компетентності дошкільників».

Методист РМЦ Л.Петрик проаналізувала труднощі, які виникають у педагогів з даного питання. З педагогами проведено дискусійний круглий стіл стосовно формування логіко-математичної компетентності дітей дошкільного віку.

Для реалізації завдань, окреслених у Базо­вому компоненті дошкільної освіти й чинних програмах, вихователі широко використовують інноваційні технології, цікаві нетрадиційні ме­тодики, адаптовані до використання в роботі з дітьми дошкільного віку. Усі ці методики ґрун­туються на використанні специфічного дидак­тичного матеріалу й авторських розвивальних ігор.

Напрацьованим досвідом роботи з використання інноваційних технологій поділилися педагоги з Кам`янського ДНЗ (Ю. Ковальчук, Н.Тодорюк), Карапчівського ДНЗ (М. Кайтанович), Молодійського ДНЗ (О. Стратейчук, І. Роговей) та Черепковецького ЗДО (Н. Чорней). Вихователі представили такі розвивальні ігри:

  • інтелектуальні ігри Нікітіна;
  • розвивальні ігри В.В. Воскобовича;
  • «Логіки світу»;
  • коректурні таблиці Н.Гавриш;
  • логічні блоки Д’єнеша;
  • палички Кюїзенера.

Свої професійні вміння щодо використання ефективних підходів для розвитку дитячих компетенцій з освітньої лінії «Дитина у сенсорно-пізнавальному просторі» учасники демонстрували під час виконання різних вправ та завдань у підгрупах.

Учасники заходу високо оцінили актуальність даної теми, активно висловили свої думки щодо використання інноваційних технологій саме у своїх закладах.

Завдання методичної служби допомагати вихователям усвідомлювати необхідність орієнтуватися на реалізацію особистісно-зорієнтованої моделі дошкільної освіти, забезпечення індивідуального підходу до розвитку виховання і навчання дітей.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 772 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2020 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024