Четвер, 09.05.2024, 02:07















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Травень » 15 » День ПАМ'ЯТІ та ПРИМИРЕННЯ відзначили у Коровійській ЗОШ !!!
08:53
День ПАМ'ЯТІ та ПРИМИРЕННЯ відзначили у Коровійській ЗОШ !!!

    "Різні війни і різні люди, але мета одна - СВОБОДА УКРАЇНИ!"...

З метою гідного вшанування подвигу Українського народу, його визначного внеску у перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні, висловлення поваги усім борцям проти нацизму, увічнення пам’яті про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни, посилення турботи про ветеранів війни, учасників українського визвольного руху цього періоду, жертв нацистських переслідувань, утвердження спадкоємності традицій воїнів — переможців нацизму та нинішніх захисників Вітчизни, консолідації суспільства навколо ідеї захисту України в Коровійській школі учні 10-го класуразом з класним керівником Рюхтіною Ю.В. звернулися до всіх 08 травня 2017 року в ході проведення заходу, присвяченого вшануванню ДНЯ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ.

Погодні умови, які внесли корективи в організацію загальношкільного дійства, не зменшили його змістового наповнення. Було прийнято рішення видозмінити захід і провести його не на шкільному подвір'ї, яке могло б умістити всіх бажаючих: батьків, учнів, односельців, громадських діячів, запрошених учасників АТО-односельців та педагогів школи, які були учасниками бойових дій і ін., а у два етапи в шкільній актовій залі (для учнів початкової, основної та старшої ланок школи окремо).

Зі сцени лунали патріотичні пісні, вірші та діалоги, в рядках яких йшлося про подвиги національних захисників. Долучились до видовищного дійства 10-тикласників і учні 3-5-х класів, які під керівництвом їх вихователів ГПД підготували яскравий флешмоб "Повертайся ЖИВИМ". А завершальним традиційним етапом заходу була урочиста хода учнів усієї школи для покладання квітів до сільського пам'ятника Героям-односельчанам, де десятикласники утворили живий коридор на шляху до монумента із національним символом в руках і теплом у серці !

Пам'ятаємо! Перемагаємо!

Переглядів: 479 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024