П'ятниця, 26.04.2024, 14:52















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Лютий » 27 » День відкритих дверей у Тереблеченської ЗОШ І-ІІІ ступенів
11:46
День відкритих дверей у Тереблеченської ЗОШ І-ІІІ ступенів

   Згідно плану роботи атестаційної комісії Тереблеченської ЗОШ І-ІІІ ступенів та з метою оцінки результативності роботи педагогічних працівників, які атестуються у поточному навчальному році, 23 лютого в Тереблеченській школі пройшов День відкритих дверей. Вельмишановною гостею на цьому святі педагогічної майстерності була методист управління освіти Глибоцької райдержадміністрації Леонтій Ємілія Миколаївна.

На першому уроці колеги відвідували відкритий урок з літератури у 9-му класі на тему «Octavian Goga. Bătrânii. Valorile morale și general umane», що провела вчитель Панчук Анна Василівна. Всі присутні відчули позитивне налаштування учнів до уроку і пройшли разом з ними всі етапи. Вчителька використала мультимедійну техніку, різноманітні інтерактивні методи, а кульмінацією уроку був перегляд відео презентації про учнів касу, їхніх домівок та батьків.

На другому уроці, з читання у 2-му класі, всіх запросила вчителька Пуюл Віоріка Віорелівна. Вона показала високу майстерність викладання нового матеріалу по темі «Двоє друзів». ЇЇ учні виражали свої почуття та своє бачення вчинків героїв вивченого твору, а фізхвилинка пройшла у вигляді грайливого танцю про веселих каченят.

Під час третього уроку пройшли паралельно урок з математики у 9-му класі та з української мови у 3-му. Урок геометрії провела директор школи Панчук Леонтина Тодорівна. Вона з початку уроку створила робочу атмосферу, дев’ятикласники добре засвоїли матеріал про векторів і з задоволенням розв’язували задачі. Вчителька Савчук Лілія Тодорівна використала мультимедійну техніку, різноманітні форми та методи роботи, що підсилило розуміння матеріалу та результативність уроку розвитку зв’язної мови.

Четвертий урок з українознавства, на тему «Українська мова – державна мова України» у 6-му класі, представила вчитель українознавства Чупрун Віра Лазарівна. Вона розповіла учням про історію української мови, представила їм у вигляді відеоматеріалів «10 статтю Конституції України», «Старовинну легенду про українську мову», «Цікаві факти про українську мову». Учні із задоволенням виконували запропоновані їм вправи.

На завершення дня всі побували на усному журналі представленому учнями 7-го класу про Лесю Українку. Вчителька Грицкан Лучіка Тодорівна уміло підібрала матеріали про життєтворчість письменниці, а на кінець заходу провела вікторину.

Обговорення під час круглого столу пройшло емоційно, всі ділилися своїми позитивними враженнями.

ЗДНВР Чупрун В.Л.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 506 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
0  
1 О_С_Намака   (27.02.2017 21:44) [Материал]
applause

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024