П'ятниця, 29.03.2024, 17:18















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Квітень » 8 » До Глибоччини завітали поважні гості
14:11
До Глибоччини завітали поважні гості

     3 квітня в Йорданештській ЗОШ І-ІІІ ступенів, в рамках семінару "Больцанські/Боценські рекомендації щодо національних меншин у міждержавних відносинах" завітали Наталія Бєскова, начальник відділу змісту освіти, мовної політики та освіти національних меншин головного управління загальної середньої та дошкільної освіти Директорату дошкільної та шкільної освіти Міністерства освіти і науки України; Світлана Харченко, головний спеціаліст, відділу змісту освіти, мовної політики та освіти національних меншин головного управління загальної середньої та дошкільної освіти Директорату дошкільної та шкільної освіти Міністерства освіти і науки України; Михайло Подюк, заступник директора департаменту - начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи з питань етнополітики Департаменту у справах релігій та національностей Міністерства культури України.

Поважну делегацію з музичною композицією зустріли учні школи. Директор школи Шапка Ф. А. розповів про історію будівництва нової школи, про матеріальне забезпечення навчально-виховного процесу. «Ми постійно відчуваємо підтримку Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації, управління освіти Глибоцької РДА в плані забезпечення дидактичної літератури та інших необхідних матеріалів для вивчення української мови та інших звичайно предметів. Результат тому є вільне володіння переважної більшості учнів державної мови», - сказав у своєму виступі директор школи.

У своєму виступі начальник управління освіти Барарюк В. І. відмітив, що з моменту здачі в експлуатацію школи, вона постійно знаходиться в центрі уваги освітянських органів. Постійно поповнюється матеріально-технічна база. Наприклад, на черзі отримання комп’ютерного класу, підключення до швидкісного інтернету, будівництва військово-спортивного майданчика.

Екскурсія по школі, відвідування шкільного історико-краєзнавчого музею залишили приємні враження у гостей.

У своїх виступах перед педагогічним колективом, представники обох Mіністерств щиро подякували за роботу та побажали успіхів у подальшій роботі на терені навчання та виховання молодого покоління!

 

Переглядів: 353 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024